Ще има великденски яйца и козунаци за ЮЛСКИТЕ сладурки и юнаци!

• 13 887
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Майра подвела съм се по заглавието на филма че се пише със У  със О ли е правилно!http://wrzru.com/movies/info.php?id=2378

# 211
Честити месечинки днес да са много здрави ,усмихнати и да имат най-прекрасното детство.(и по-малко да падат,не като нас днес отбелязахме цели два пъти)
почерпете се за наше здраве
Иси на вас тоя АБ като сиропче ви го изписват ВСЕКИ път   Shocked Че защо хомеопатия и АБ.Та нали хомоепатите отричат лекарствата от този род  newsm78 Ух че кофти работа.И защо пречат памперсите във вашият случай?
Их че много въпроси имам  Whistling
АБ пием за втори път , но сега също се налага ,защото тук ми казаха ,че е направил рецидив на цистита,а и ни намериха бактерия Протеус ,която само с АБ се лекува.Хомеопатичните лекарства са само за подпомагане въпреки ,че хомеопатката от Варна ни каза да ги пием само тях ,но тя не знаеше ,че ни намериха бактерия.Нейните лекарства се пият един път е седмицата ,а всяка сутрин пие зелени водорасли.Когато ни откриха бактерията ние все още бяхме във Варна и тогава нашите приятели решиха да ни заведат при една частна педиатърка която 40г. се занимава само с това.Тя също ни успокои ,че нищо ни няма на бъбреците ,но когато се говори за инфекция на пикочните канали просто не трябва да се щади АБ.Не може да каже къде е възпалението ,но за нея е в основата на пишонката за ,което ние се молим. Тази лекарка също лекува с хомеопатия ,но тук била неуместна. Каза ,че това което ние е предписала хомеопатката да го използваме като поддържащо лечение ,но по принцип това лекарство се изписва при рахит newsm78.Честно казано всички лекари  ме уверяват ,че няма нищо общо никненето на зъби с всичките ни истории ,но за мен лично има,а и за хмеопатката също.Защото при предишното изникване на зъбчето  се получиха тези лоши изследвания ,след като проби и урината се изчисти,сега всичко от начало .В момента урината му е напълно чиста и проби горно зъбче.
Памперсите пречат по-принцип на всички бебчета ,колкото и да ни се иска да не го приемаме и колкото да са ни полезни.Бактериите се развиват на топло и влажно .При момченцата ,колкото се може по=рано да се махнат памперсите ,толкова по-добре,защото тестисите по-принцип трябва да са на хладно. Тази педиатърка ни разказа за случаи при които са идвали момиченца със залепнали срамни устни и след разлепянето изтичала някаква течност ,която се е задържала и детето съответно е с възпаление на бъбреците.Пиша всичко това не да ви плаша или да влизам в спорове с който и да било ,а просто да си наблюдавате децата.Същата тази педиатърка ни увери ,че когато няма проблеми  пишонките се забелват на около 1г. и по възможност когато стане топло да се махат памперсите.Не при всички деца с фимоза като нас се получава бактерия ,но при нас имаше и други обстоятелства за които писах по-рано .Дано съм била полезна. Ако някой иска да спори с мен от сега казвам аз няма да споря ,просто споделям моя опит.
Ох стига съм ви занимавала с мойте проблеми.
ети карам да безвъглехидратната ,поне на мен само от нея имам ефект ,ако те интересува ,ще ти я напиша
лек и слънчев ден .бягам ,защото сигурно пак се е изпишкал и вече плаче.Мразим да сме мокри Sad
п.с. ох Майра ,само това мога да кажа и аз искам newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 ама.....................

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 16:19 от isi_kam

# 212
Лелее момичета днес направихме първата голяма беля. Sad Както си миех на мивката и Венци си играеше до мен изведнъж се подхлъзна и падна. Удари си жестоко нослето и като текна едни ми ти кръв. Cry Добре, че запазих самообладание Whistling, два памука, колкото юмрука ми с кръв попих. Сетих се да сложа риванол-само това имах. Някой да дава идеи какво да купя, за да имам под ръка в аптечката, че да не се чудя, ако ми се наложи. Дано да не се повтаря Praynig

Nanny- за топките, за пръв път я видях вчера, но се сетих за какво ми говори моята приятелка. Много са удобни, че си ги хваща за ръка и я засилва. А вътре има малко топче и дрънчи като дрънкалка. Цялата е в дупки, ето тук я снимах по-добре да се види от близичко:
http://s179.photobucket.com/albums/w306/eti_31/?action=view& … rent=DSC06801.jpg
Струва 2.50 лв. и е голяма около 12-15 см.
isi_kam - ще се радвам ако я споделиш  bouquet
Иначе аз отдавна си бях казала, че като се стопли ще махна памперсите, поне в къщи. Хем ще е топличко, хем бързо ще съхнат гащетата. wash hang А  и не се знае дали ще се научи сам да казва, но поне ще направя опити. Wink

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 17:09 от eti_31

# 213
Оплаквах се от жегата - и от днес настана студ - направо замръзнах по тениска за 2мин от паркинга до офиса Crazy

Ели, аз знам, че на бг е Тоскана, на англ. е Tuscany ->Tuscan Sun... Peace

За природата...България има невероятна природа - може да се сравнява само с Алпите. За съжаление сме далечко от туризма, както е тук, но последните години има бая подобрения Peace Изключвам морето - че там стана ужас Tired  Всички чужденци, които познавам и са били в Бг се чудеха, защо една забележителност не се рекламира и няма табелка поне 5км преди нея. За Рилския манастир се чудеха и как така се влиза без пари вътре...

Ето пример и градината тук на замъка в моя град - 18е струва картата за 1 година - ама като влезеш вътре и ти е кеф - цветя според сезона, лебеди и патки се разхождат, един куп забележителности още - мога да стоя по цял ден и всеки ден и не ми е омръзнало вече 4г. Да не казвам, че минавам и през нея като за по-кратно до центъра Embarassed Embarassed

Не пречи да се направят подобно и в България - поне Парка на Свободата в София - не вярвам, че една майка няма да си позволи 30лева на година ако може вътре да се разхожда спокойно и да й е приятно Peace

Айде стига, че много се разфилосовствах днес Blush

Някой ме питаше за буйки - имам едни на К&K ама последно като ги мерих и бяха бая големи - та не обувам. Ходи по чорапи, тоест най-често и без чорапи, че постоянно ги събува ooooh!

Тиция, аз показвах снимки от Тоскана в предния ми постинг Peace Италия е бая голяма - кажи къде ще ходиш точно ако съм била да помагам  Peace

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 17:39 от Майра

# 214
  • Sofia
.... Ако застанем до Ивон, ще сме като джудже  Joy.

Joy Ами има нещо вярно ние с тия сантиметри.Къде ще му търсим мъж на нашето дяте направо незнам  ooooh! Но да ни е жива и здрава.

Честито на месечинките днес   bouquet
И благодаря на всички които споделиха как се забавляват с бебоците  Hug Ще се купува нещо но какво и аз незнам още ще поразгледам пак магазините
Ние иначе сме от сънливите бебета спим до 9.00-9.30 сутрин после в 11.00-11.30 пак спи за по час час и половина и следобед от 17.00 до 18.00-18.30.Заспиваме в 10.30Спокойно бебе е но това е че не се заиграва за повече от 10-15 минути с играчки лази и се само.

Жоржи Да ти е жив и здрав големия мъж това е важното колко още имат да променят кг и см ехееееееееее
isi_kam За мен това което си писала е много добре че го сподели ще си имам едно на ум.Благодаря че сподели  Hug .И дано скоро при вас нещата са ОК  Peace
Майра Красиво наистина заслужава си да го види човек пренесох се минутки там старшни снимки
ПламеБг Моите съболезнования

Абе като ви гледам по снимките от срещите не виждам нито една мама за диета  Thinking Какви са тия диети дето сте ги налегнали незнам  newsm78  newsm78  newsm78

Бай бай за сега

# 215
Ето и останалите снимки, ако не ви е омръзнало да разглеждате Simple Smile

Florence

Siena

Viareggio

Val d'Elsa

Великден

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 11:08 от Майра

# 216
Честити месечинки на lovekiss Вяра на мама pepi111, Валери на мама isi_kam, Мартин на мама venka, Никола на мама Nadia77 и Бойко на мама delfinche  lovekiss
Дая наистина е много сладка. Малко ми прилича на Яна (Нита, ние сме свободни  Blush).
Ветта - ми да земем да се вземем.  loveuuu Те и без това се познават. Трябва пак да ги съберем, сега ще са по-активни и интересни.  Flutter
Jorjito, Майра - много сте готини с новите прически.
Ели - оправи ли се от схващането.  Thinking
Radostina33 - браво на вас - 7 зъбета  Mr. Green
Диди Ф - браво и на вас - 5 зъбета  Joy
Иси - търпение мила, ще мине всичко  Hug  Hug  Hug
Рени - и Калоян е от финните - на последната консултация беше 7,780 кг и 72 см. А за солетките - още не съм дала, но аз като хапвам и той посяга, така че мисля скоро да му дам  Peace
Майра - страшни снимки  photo  Hands Thumbsup
Чудни срещички ще си спретнали и във Варна и в Русе. Ама не само бебоците са ни хубави и татковците са ни Убави.  smile3521
Калоян се заиграва сам, но за малко и трябва да съм в стаята, иначе тръгва да ме търси с рев.  ooooh! Сега се катери по мен, изкачва връх Мама.  Laughing  Почна да се изправя, но на определени места, където има опора и е стъпаловидно. Нали сме му махнали решетката и няма как да се хване за нея.

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 19:53 от Nita

# 217
  • somewhere over the rainbow
Home, sweet home! След София отидохме при свекитата, че Дая я бяхме оставили там, та чак сега се прибрахме.
Много се радвам, че се видяхме с Пиги и Попова, и хич не се радвам, че с други не се видяхме Crossing Arms Иначе са много готини момичетата, хубави, засмЕни Flutter, а Цеци и Ема са по-сладки от на снимките Heart Eyes Не можахме да запознаем Дая с тях, но друг път...Поканих ги да дойдат в Сопот, а тук отправям и официална покана към всички вас /който иска, мога и на ЛС да го поканя/ Wink
Днес Дая беше на консултация - 8, 600 кг е, други мерки не знам, свекито не ги е запомнила #Cussing out Спираме Вигантола и Малтофера Party
К'во да ви кажа за моя преглед...в подробности няма да се впускам, само ще ви кажа, че за пореден път съм разочарована от некомпетентността #Cussing out Аз знаех повече от така прехвалената невроложка и каквото я питах, отговаряше с :"Ааа,незнам, пробвайте". Ми кой да знае, мааа? #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Само като си помисля и полудявам. А имах големи надежди Sad Няма да ходя повече там Naughty, но не се отказвам, ще пробвам другаде Crossing Arms
Добре, че беше срещата с момичетата...те ми оправиха настроението Hug

# 218
NaN  Confused  ти нали беше споменала за някакъв доктор мъж,дето те е обнадеждил.Какво стана с него?

Ети такава топка имахме в 4-тия месец,но Галко постоянно я хвърля и веднъж падна на плочките и това и беше.Хвърлих я.Взех дрънкащото топче и сега е в една малка бутилка,на която има едни бръзки.Та въпросното 'изобретение' е много интересно и вкусно.

Тиция и аз като гледам другите бебета също се замислям"Дали малко го храня тва дете"  Rolling Eyes

Иси  страшни работи пишеш  Praynig 

# 219
Здравейте майчета. Май съм първа днес Flutter
Това топче го имаме ама мен много ме дразни дрънчането му е ужано силно и натрапчиво.
Виждам че Изи кам е писала за памперсите и на нас ни казаха че трябва да ги махнем но нефроложката каза до годинката не е препоръчвала още от сега.Те естествено са голямо удобство но като се замислиш наистина има логика в това което казват за вредите от тях. Лекарката още каза да не ползвам влажни кърпички а да мия дупата и аз вече от доста време почти не ги ползвам само ако сме на гости и се наложи да сменям памперса, иначе направо на чешмата независимо каква работа е свършила Laughing

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 09:47 от st.g

# 220
  • Габрово
Добро утро и от нас   food010!
Майра страхотни снимки!  bouquet
Иси всяка майка чувства кое е добро за детето и, така че си на прав път според мен. Всичко ще се оправи, може наистина да е свързано със зъбчетата, но е добре, че не се задоволяваш с мнението на един лекар.
Нан и аз съм се разочаровала така от лекари, когато не можех да забременея и ми говореха врели-некипели, но ти вече знаеш, че има шанс и трябва да успееш Hug
Ети много е страшно, но такива неща са неизбежни, с Дани ми се е случвало няколко пъти, само съм попивала, незнам какво друго. Но по главата всичко кърви много, на Дани от една драскотина на челото, докато го изправя и само очите му се виждаха, цялото лице в кръв-ужас Sick. Ако сподели някой нещо, което кръвоспира ще съм благодарна и аз. Знам само, че се слага студено, например лед в чиста кърпа или нещо такова.
ПламеБГ искрени съболезнования.

# 221
  • Габрово
baloniЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА КРИСИ, НА ДРУНДИ, НА МИНА И МАРТИН! baloni
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 222
Здравейте!Това май ни е най- бавно изписваната тема!Много майчета забегнаха нещо! Thinking

Нита схващането се размина,мъчи ме 3-4 дни ходих и на лекар но я нямаше и влезнах в една аптека там ми казаха матсандойч мазило или волтарен,обаче като ми казаха по 10 лева и се отказах,една вечер чак цялата ми страна се беше схванала заедно с ръката, но на сутринта ми мина и това беше, някъв нерв гаден ли сухожилие ли беше, но мина!

Аз пък взех че смених тия дни памперсите с едни никви- премиум и съм в очакване да свършат най- после, да си взимам молфикса или направо памперса!Ужас са тези премиум,всяко преобличане е и сваляне на мокри дрехи, адски пропускат! #Crazy

Вие каши давате ли още до кога може да се дават,ние сме си на кухня де но за събота и неделя да давам но се чудя дали вече може,що ли пък да не може де! Thinking

Ами аз таковата да се махам ще разгледам снимките на Майра и ставам бай за сега!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Честити месечинки! newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 223
  • somewhere over the rainbow
NaN  Confused  ти нали беше споменала за някакъв доктор мъж,дето те е обнадеждил.Какво стана с него?
Точно той ме изпрати при тази. Преди две години друго говореше, а сега сякаш искаше по-бързо да ни препрати Confused

Лекарката още каза да не ползвам влажни кърпички а да мия дупата и аз вече от доста време почти не ги ползвам само ако сме на гости и се наложи да сменям памперса, иначе направо на чешмата независимо каква работа е свършила Laughing
Аз никога не съм била голям фен на тези кърпички Naughty Ползваме ги рядко - когато не сме в къщи - иначе на чешмата. Незнам дали е по-добре, но ми се струва по-хигиенично Thinking

Солета дадох веднъж, но Дая само я погледна и ми отблъсна ръката. Явно й се видя трудна за консумиране Confused Но като видях Пиги как смело ги дава, скоро пак ще пробвам. Права е тя, че са по-добре от пръчиците, които са пържени. Не бях се сетила ooooh!

Ели, цитирам от сп. "Бебе":
"Кашите се включват в менюто на кърмачетата след четвъртия месец и храненето с тях продължава и след първата година. Те остават и по-късно като десерт или следобедна закуска." Peace

# 224
Честити месечинки много да са здравички ,палавички и Друндиииии  Heart Eyesмного усмихнати
специално за Друнди

Общи условия

Активация на акаунт