Ух че кофти работа.И защо пречат памперсите във вашият случай?
.Честно казано всички лекари ме уверяват ,че няма нищо общо никненето на зъби с всичките ни истории ,но за мен лично има,а и за хмеопатката също.Защото при предишното изникване на зъбчето се получиха тези лоши изследвания ,след като проби и урината се изчисти,сега всичко от начало .В момента урината му е напълно чиста и проби горно зъбче.
ама.....................
Както си миех на мивката и Венци си играеше до мен изведнъж се подхлъзна и падна. Удари си жестоко нослето и като текна едни ми ти кръв.
Добре, че запазих самообладание
, два памука, колкото юмрука ми с кръв попих. Сетих се да сложа риванол-само това имах. Някой да дава идеи какво да купя, за да имам под ръка в аптечката, че да не се чудя, ако ми се наложи. Дано да не се повтаря 

А и не се знае дали ще се научи сам да казва, но поне ще направя опити.

Изключвам морето - че там стана ужас
Всички чужденци, които познавам и са били в Бг се чудеха, защо една забележителност не се рекламира и няма табелка поне 5км преди нея. За Рилския манастир се чудеха и как така се влиза без пари вътре...

Италия е бая голяма - кажи къде ще ходиш точно ако съм била да помагам
.
Ами има нещо вярно ние с тия сантиметри.Къде ще му търсим мъж на нашето дяте направо незнам
Но да ни е жива и здрава.
Ще се купува нещо но какво и аз незнам още ще поразгледам пак магазините
.И дано скоро при вас нещата са ОК
Какви са тия диети дето сте ги налегнали незнам
Вяра на мама pepi111, Валери на мама isi_kam, Мартин на мама venka, Никола на мама Nadia77 и Бойко на мама delfinche 
).
Те и без това се познават. Трябва пак да ги съберем, сега ще са по-активни и интересни.
Сега се катери по мен, изкачва връх Мама.
Иначе са много готини момичетата, хубави, засмЕни
, а Цеци и Ема са по-сладки от на снимките
Не можахме да запознаем Дая с тях, но друг път...Поканих ги да дойдат в Сопот, а тук отправям и официална покана към всички вас /който иска, мога и на ЛС да го поканя/ 
Спираме Вигантола и Малтофера 
Аз знаех повече от така прехвалената невроложка и каквото я питах, отговаряше с :"Ааа,незнам, пробвайте". Ми кой да знае, мааа?

Няма да ходя повече там
, но не се отказвам, ще пробвам другаде 

!

. Ако сподели някой нещо, което кръвоспира ще съм благодарна и аз. Знам само, че се слага студено, например лед в чиста кърпа или нещо такова.

Ползваме ги рядко - когато не сме в къщи - иначе на чешмата. Незнам дали е по-добре, но ми се струва по-хигиенично 

Препоръчани теми