Ще има великденски яйца и козунаци за ЮЛСКИТЕ сладурки и юнаци!

• 13 884
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • ES
Здравейте мамита,

Да се разпиша и аз, че скоро не съм писала.

Ама бяхме заети, ходихме до посолството в Мадрид да оправяме документите за паспорт на Митя. Убихме се от път и с това малко дете.. Направо се чудя на мамите дето тръгват на екскурзия без самолет на такива дълги разстояния. Направо е ад. Въпреки, че Митето се държа геройски и не хленчеше. Може да му е било любопитно на детето.

Майра, страхотни снимки. Красива е Италия!

Джорджи, хубава ти е прическата, но май не е коренно различна, пак е със същата дължина. Но тя твоята коса е силно къдрава и може би нямаш голям избор на прически. Но ти отива и си много сладка.

Иcи, пак ли ви хвана този бацил бе. Но за пампите си права, че трябва да се махат рано. Нали за това и ний работим върху гърнето. Я, кажи как я прилагаш ВМНВ диета. Как ядеш като готвиш за всички едно или и те са минали на такова хранене.

Ние сигурно сме между 8.500-9 кила, ще го претегля на 9-тия месец. Станал е доста подвижен и май няма да минем без кошара за игра. Има ли опора става сам и много обича да го държа под мищничките и да скача като зайче. Да е жива и здрава майка му да го държи ако може.

Пиги, много е сладка снимката в подписа ти, трима татковци с три бебета. Ей, вече взехте по семено на де срещате. Сташен е тоз форум!

Момичета за вечеря какво им давате на бебоците. Аз понякога давам бисквити с плод, но основно сме на кърма. Ама си мисля дали му стига. Щото продължаваме да се будим вечер, понякоа ей така само да видим циците дали са си на  мястото. Иначе рано сутрин към 5-6 обича да си посъква повечко.

Солети не съм давала, но съм му давала коричка хляб. Той я смуче и после храни всичките играчки по леглото, прави всичко в трохи.

Да честитя месечинките днес и спешъли на най-големия юнак Друнди! Като го гледам на снимките ми иде да го ухапя по червените бузки!

Друго не се сещам. До скоро!

# 227
Без въглехидратна диета
Тази диета се състои от пълно изключване на въглехидратите във вашата храна-изхранване,което помага на организма да се изчисти от натрупаните мазнини.Най-важното при този начин на хранене е ,че (след4-5дни)няма да сте гладни постоянно,24часа в денонощието!Не трябва да се храните само три пъти на ден,а да си хапвате когато ви се иска и колкото ви се яде.Храната не трябва да се мери , нито да се приготвя отделно и специално за вас.Не трябва да пиете таблетки и чайове   против повишен апетит.Не трябва да правите специални упражнения и да ходите на акупунктура.
ДЕЙСТВИЕ:
С пълното изключване на въглехидратите,организмът започва да топи мазнините.Първите 6 дена губите 3-5 кг,а всеки следващ ден около 400г до 1кг.За 24 дена, колкото е задължителната продължителност на диетата , може да загубите между 10-20кг.При всеки човек действието е различно.
ВНИМАНИЕ!!!
Ако само един ден изядете едно малко парче хляб,чаша мляко или каквато и да е дреболия,съдържаща въглехидрати,ще стопирате топенето на мазнините.Искате или не,са налага да започнете диетата отново.
РАЗРЕШЕНИ ХРАНИ:
Всички видове месо-говеждо ,телешко,пилешко,свинско,агнешко,гъска,патица,всички видове дреболии,дивеч.Всички начини на приготвяне на храната са разрешени,без да панирате.
   Може да се ядат пръжки,сушено месо, колбаси(без кренвирши или такива съдържащи соя),всички видове риба,рибни консерви,цялото разнообразие на салатите, пресни или печени чушки,домати, краставица,прясна или кисела зелка,цвекло,салата от морски дарове,салата от кромид лук,репички и спанак-каквото ви хрумне и пазарът позволява в сезона.
   Салатите могат да се подправят със сол,оцет,олио и пипер,без сосове.
   Може да се яде лютеница без захар.
   Яйца е разрешено да си хапвате,приготвени по всички начини и с всички видове чай без захар.
   Полови литър вино се разрешава след 6 ден.
ЗАБРАНЕНИ ХРАНИ!!!
   Хляб,картофи,брашно,ориз,боб,грах,галета,панирано месо, соя,соеви кубчета,тестени произведения,ядки,кренвирши.Да няма запръжка в нито едно ядене. Забранени са всички видове млечни произведения-мляко,масло,сметана,кремове,маргарин,сладкиши,айрян,захар,шоколад и различни царевични пръчици ,сладолед,солети забравете за сирене,кашкавал обикновени и специални.Никакви плодове!
ВАЖНО!!1Може да направите диетата 2 пъти по 26 дни, след което е желателно да си дадете почивка от 2 месеца,в които е правилно да се храните разделно.
   Да се пият витамини-С , калций,магнезий,или мултивитамини.
   Когато постигнете желаното тегло и престанете да се придържате към диетата,ви трябва 2 години при безразборно хранене,за да започнете пак повишаване на теглото ви .

ДИЕТАТА ПРИКЛЮЧИ
ХАПВАЙТЕ СИ КОЛКОТО ВИ СЕ ИСКА ,НО БРОЙТЕ ТОЧКИТЕ!
   Месото вече ви омръзна до втръсване, нали? Искате да се разнообразите.Дайте си два три месеца почивка и се хранете разделно.А когато и те отминат,ви предлагам още един начин на хранене на спортисти ,за запазване на теглото и за хора с наднормено тегло,който ще ви помогне да задържите теглото си,да отслабнете с някое друго кило или пък да напълнеете .
   За да поддържате теглото си.трябва да консумирате храна,отговаряща на 50 точки за 24часа.За отслабване са ви нужни м/у 24 и 40точки.Ако сте сред хората,които искат да увеличат теглото си – пребройте си храна за 60 точки. Как ще комбинирате храните зависи от вашия вкус и желание.
СУПИ                                                                ТОЧКИ

супи    количество   точки
Пилешки бульон   1 чаша   0
Говежда супа   1 чаша   0
Доматена супа    1 чаша   17
Грахова супа   1 чаша   20
Гулаш   1 чаша   12
Гъбена супа   1 чаша   15
Зеленчукова супа   1 чаша   15
Картофена супа   1 чаша   12

Меса и дреболии      
Мозък с масло   200г   4
Мозък пържен   200г   8
Телешки дроб   100г   0
Свински дроб   100г   0
Пиле варено-печено   100г   0
Пиле пържено   250г   0
Телешко печено   100г   0
Телешко паприкаш   1порция   0
Телешко рагу със зеле   1порция   15
Шницел телешки   1порция   0
Говеждо гулаш   1порция   0
Говеждо рагу със зеле   1порция   15
Говеждо филе   100г   0
Свинско печено   100г   0
Свински котлет   100г   3
Виенска свинска пържола    1порция   12
Шунка   100г   1
Луканка сарфалад   100г   2
Кренвирши   1/2кг.   0

ХЛЯБ      
Брашно   1/4кг.   84
Брашно   1-2 суп лъжици   4
Бял  хляб   1/4кг.   226
черен хляб   1/4кг.   236

Млека и сирена   количество   точки
прясно мляко   1/2л.   1
сметана   1 суп. Лъжица   1
кисело мляко кашкавал   200г   1
кашкавал   100г   1
рокфор   100г   3
сметаново сирене   100г   3

Дивеч и дреболии      
Печен дивеч     500г   0
Бъбреци печени   100г   1
Говежди дроб печен    100г   1
Салам   100г   1
Сланина   100г   1

Риба      
Риба варена,печена   100г   0
Риба пържена   100г   12

Зеленчуци      
Малка краставица    1бр.   6
Морков   1бр.   4
Залева салата   100г.   5
Чушка   1бр.   4
Кромид лук   1бр.   3
Домат сров   1бр.   6
Домати варени   1кг.   0
Доматен сок   1чаша   0
Пюре с мляко   250г   30
Картоф печен-голям   голям   30
Грах   100г.   21
Зрял боб   100г.   20
Зелен боб   100г.   20

Яйца   Количество   точки
Врени,пържени.   2бр   1
Яйца с шунка и масло   2бр   1

Сладкиши      
захар кристал   1с.л.   14
Мармалад   1с.л.   11
Конфитюр   1с.л.   17
Мед   1с.л.   17
Сладолед   1порция   15
крем карамел   1порция   28
Торта с крем   1 парче   65
Кафе или чай без захар      0
Бучка захар   1бр.   7
Млечен шоколад   100г   54
Палачинки   1 брой   3
Чаена бисквита   1 брой   12

ядки и тестени изделия   
Макарони,юфка,фиде   1/4кг.   37
Ориз варен   1/4кг.   42
орехи   1/4кг.   27
кестени   100г   74
лещници   100г   70
Сушени сливи   4бр.   19
стафиди   1/4кг.   20

плодове      
Средна ябъка   1брой   10
Кайсии   2брой   5
Круша средна   1брой   35
Мандариан   1брой   10
Портокал   1брой   17
Праскова   1брой   10
Слива   1брой   7
Ябълков сок   1чаша   28
Ягоди   250г   20
Малини   250г   17
Диня   1резен   22
Грозфе   250г   18
Пъпеш   250г   20
Лимон   1брой   6

Консервирани плодове      
Круши с 2 лъжици сироп      21
Черешов компот   1/4л.   25
Гроздов сок   1чаша   20
Лимонов сок   1 лъжица   2

Напитки      
Сода   1чаша   0
Вино   1/4л   1
Сладки вина   1/4л   10
Коняк   60мл.   1
Ракия   100мл   20
Ликьор   60мл.   2
Бира   1/4л   10
Уиски   100г   0

имаше я някъде в нета ,но нямам сега време да я търся

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 18:50 от isi_kam

# 228
Здравейте и от нас  Hug
Майра,страхотни снимки.
Иси,дано всички при вас с е оправи възможно най-скоро,и не ви достигат повече неприятностите  Praynig И много благодаря за диетата,още днес я почвам.  Peace 
Моята Ема днес спа от 12:40 до 15:35ч. т.е. до преди минутки.Направо ме изненада много приятно.
Та чак сега ще излизаме на разходка.

# 229
  • ES
Иcи, много ти благодаря.   bouquet  В "Красива мама" има темичка за безвъглехидратната диета, но ми се виждаше малко сложно. Ти добре си обяснила, разбираемо е. Само не знам как ще издържа без плодове. Но щом е само за 26 дена... А между двата пъти от по 26 дена колко се почива?

# 230
Привет  Stop

Честито на всички месечинки.

Иси, Hug за диетата .И аз я почвам,че нещо пак съм напълняла  Peace
Пиги,аз казах и на Попова,но хайде и на теб да напиша-когато ми беше писала на кю-то точно си изключвах компа,че бях на вратата.

Благодаря на всички за поздравленията по случай навършването на 10-те ни месеца !!!Ето и почерпката:

# 231
   Хопала! wavey
 Heart EyesЧестито на месечинковците! Голеееми да пораснат! Heart Eyes
Isi: Голямо смятане пада с тези точки. Но като гледам добре ще ми дойде уискито със свинско печено примерно, пък и двете са 0 точки. newsm78
Но 100г месо само за единия зъб няма да ми стигне. Joy Rolling Eyes
didi_fiesta: Ау, каква почерпка! Със сигурност надвишава 50т.  Naughty Аз няма да гледам...повече Hug
Ети: Тази топка ми прилича на онези, които се бутат, само че без дръжката.  Thinking
Днес да ви се похваля, моят чочко се приспа сам, лежейки на спалнята до мен.
Поигра си малко, обследва ми лицето, де що имаше дупка по него беше запушена и накрая му омръзна и отцепи.
Дано продължава все така и скоро да се отучи от това носене на ръце. Tired
Вика мееее, гунки, цунки по муцунки!  bouquet

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 21:29 от Nanny

# 232
Но щом е само за 26 дена... А между двата пъти от по 26 дена колко се почива?
няма значение .Аз по-принцип я правя 52 дена наведнъж.Досега не бях качила и кило от това което съм свалила.НО Naughty обезателно трябва да се пият витамини ,защото аз след последната диета си навлякох малко проблеми .
   Isi: Голямо смятане пада с тези точки. Но като гледам добре ще ми дойде уискито със свинско печено примерно, пък и двете са 0 точки. newsm78
Но 100г месо само за единия зъб няма да ми стигне. Joy Rolling Eyes
didi_fiesta: Ау, каква почерпка! Със сигурност надвишава 50т.  Naughty Аз няма да гледам...повече Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
бъзикай се ти .На тебе ти е лесно нали  Crossing Arms Развесели ме . Тези дни само едни черни мисли ме връхлитаха. Дори вчера една кокошка се опита да се пошегува дебелашки .Каза на Иван ,че Валери изцяло приличал на мен и затова бащата бил неизвестен. Не знам дали от проблемите или от нещо друго но не можах да се засмея.Тя и преди това взе да ми дава акъл "Ама недей да му даваш ядене като не иска.Леле с каква голяма лъжица го храниш."Е аз не издържах и и казах ,че аз си знам работата. Ако беше продължила сигурно щях да стана груба и за това реших просто да напусна нейната компания.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
Момичета, а дали е уместно такова драстично отслабване, особено тези, които кърмите newsm78 Рони newsm78

10-20 килограма за 24 дена си е повече от интензивно, което доколкото знам ще отложи в кърмата натрупаните в организмите ви вредни вещества

знам колко е важно да си влезете в старите дрехи, но не и за сметка на здравето ви и това на бебоците нали Thinking

# 234
Ивичка  Peace подкрепям.
Момичета,които кърмите токсините слизат в кърмата  Naughty

# 235
  • През девет земи в десета
Хайде здравейте и от мене!То май стана вече добро утро или добър вечер е все още и аз незнам,докато се натуткам Joy

Честито на вчерашните и на днешните месечинки!!!Да са веселички и много здрави и послушни!!!

A,Nan,много мерси за комплиментите!

Иси,аз май съм точно на обратната диета,тоест,силно въглехидратна-предимно шоколад,сладолед и по малко солетки!Ама при мене действа и ефекта е поразителен hahaha Joy
Най-важното е,че ми се отразява чудно на нервите,защото ако не ям сладко ще изтребя някой ден цялата къща #2gunfire
А дали се отделят някакви токсини с кърмата,незнам и не мога да споря Wink

Гери,аз независимо от това какво давам на Цвети за вечеря,било то супа,каша или плод с бисквитка,както казваш ти се събужда поне един път през ноща да провери дали дежурното папу си е на мястото Laughing

Нани,пак ме разсмя,ама откъде ти идват такива бисери на акъла,а мойто мъж вика,ау това момиче е много притеснително и скромно hahahaама ще го пусна да чете тука и да види какви лафове пускаш!

Дидито ако вземе да заслабне още малко съвсем ще зачезне и от темата и изобщо,ама Дидка,ти си си много хубава на какъв кокал искаш да заприличаш newsm78

Ели засега давам на Цвети каши,но както е тръгнало сама ще се откаже от тях и без това не ги харесва изобщо,добре,че е послушна и си отваря устата,но я гледам днеска как направо и се сгади на последните 2-3 лъжици! Sick И ми се струва,че като излапа тая кутия повече няма да купувам!

За мокрите кърпи и памперсите съм си казала мнението доста отдавна!Цвети е почти готова да не слагам изобщо памперс,само чакам да се позатопли още малко,гащичките сме ги купили вече и мисля до един месец след това да се научи да си казва,а не само да стиска!Засега се е научила само да не се напишква през ноща.В дните когато не излизаме на разходка успявам да не я изпускам изобщо и всичко си прави в гърнето,естествено се движим по часовник,но само временно Peace

Майра,права си,аз поне, с удоволствие бих давала 30 лв.годишно за да си разхождам детето на чисто,зеленко и спокойно място Wink

Е,чак 20 кила не мисля да свалям,как ли ще изглеждам ако стана 35 Mr. Green

Ей т'ва е то а?Какви татковци си имаме само,гледат си бебетата,докато ние хайманосваме по кафетата и магазините Sunglasses

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 01:36 от Pigi

# 236
  • София
Пиги, толкова си изчерпателна днес, че ми се прищя и аз да попиша  hahaha.

И аз съм решила още малко като се стопли и махаме памперса, поне за през деня.  Ако си седи с памперсите и я издържам, няма да се научи да ми казва, трябва да й примокрее. Иначе тя ака сутрин след ставане в гърнето и мнооого рядко я изпускам. Като я слагам да пишка през деня, имам един номер - давам й да пийне вода както си е на гърнето и почти винаги започва да пишка, някакъв рефлекс й сработва явно  Laughing.

Иначе мокрите кърпи си ги ползвам - нещо така и не успях да се науча как да я държа, за да й измия само дупето, без да я смачкам и без да я намокря цялата.

Сладко и аз не мога да не ям, за разлика от Пиги имам нужда да смъкна 10 кг, но няма да е точно с тази диета.

Каши си ядем вечер, а понякога и сутрин. Имам запас от няколко различни кутии. Наобяд все още пюрета давам. Не знам кога е време да започна разни супи и други манджи да давам  newsm78.

Колкото до татковците, браво на тях, така трябва и да бъде. И нашия татко много се занимава с Яна, обаче ми разваля дисциплината и ще се пляскаме.

# 237
  • През девет земи в десета
Ами да,какво ми става незнам,нещо ме е хванала писателската муза,обикновено не съм толкова многословна Mr. Green
  Яна,гледам си седи много кротичко в количката Confused а, майка и се оплаква а?

# 238
Привет и от мен!
Честито на вчерашните и днешните месечинки. Здрави, весели и послушни да са!
Аз ще пробвам тази диета на isi_kam, но се чудя, ако съм из центъра и ми се прияде какво ще хапна newsm78 Иначе от 3 дни пия и Кларинол КЛА 1000 да видим как ще се стопят мазнинките по кръста и дупето hahaha
Аз се чудя защо с моя мъж така си допаднахме, като се видяхме, а то каква била работата Wink - в теста, който си дала за предишния живот и двамата сме живели в една и съща страна, работили сме едни и същи професии, само че в разстояние 100 години. Не сме се засекли Flutter и характери, абе всичко съвпада Heart Eyes

# 239
Добро утро  Simple Smile

Ей за диетите не се подвеждайте така - при всеки ефекта е много много индивидуален. Но по принцип знам, че колкото повече има за сваляне по-лесно ставало. Аз пазих една нисковъглехидратна на Скарлсдейл преди години и свалих само 2.5кг за 14дена при обещани 6. Всички ми я хвалиха как не знам каква си набита бразилка свалила, как не знам кой си свалил пак 6кг ...ама тц.. А и да не казвам, че като я спрях върнах всичко веднага без да се тъпча Rolling Eyes Та това ми беше първата и последна диета  Close Сега се пробвах на разделното и имаше страшен ефект ама в Италия нямаше как с пиците и пастите Crazy

Най-добрата диета обаче принципно - секс и чай Simple Smile Ако не помогне - спрете чая Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт