Ще има великденски яйца и козунаци за ЮЛСКИТЕ сладурки и юнаци!

• 13 882
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Майра, не така, че ако чуе мъжо ще ме скъса от чай. Whistling Joy
Пиги, ми прав е мъж ти, а и няма да се излагаме, я! Sunglasses

# 241
  • Габрово
Най-добрата диета обаче принципно - секс и чай Simple Smile Ако не помогне - спрете чая Mr. Green
Mr. Green И на мен тази най ми харесва, ама нещо няма време напоследък, пък и място май Thinking за усамотение- домочадието стана голямо, навсякъде "щъкат" деца и баби. Joy

# 242
Здравейте и от нас, честити месечинки, да са здрави , весели, щастливи! Не съм писала тези дни, бяхме на вилата, изкарахме си страхотно. Малко ми е трудно писането, Ева само  натиска  по клавиатурата, та ако има грешки, прощавайте. Солетки яде с голям кеф, махам солта отгоре и тя си смуче, гризе. Вчера и дадох бисквитка на Плазмон и нещо не я хареса, а от тези на прах слагам вечер в млякото.  През деня спи 2-3 пъти за 1/2, 1 час, а вечер заспива в 8 и така до 7 сутринта. Като чета  10-11 часа вечер и  Shocked
По колко грама мляко давате на бебчовците? Аз слагам 220гр. вода и Ева винаги реве като свърши, а педито ми каза да не и давам повече, че ще се разшири стомахчето. Ева яде 4 пъти дневно.

# 243
Днес ще правите ли срещичка на Заимов, мога да дойда и аз.

# 244
Добро утро и от мен  smile3507

Черпя ви   food010
Честити 9 месеца на Flowers SunflowerПламена Flowers Sunflower,Деница  , Flowers SunflowerГеорги и  Flowers SunflowerКалоян !!!

Най-добрата диета обаче принципно - секс и чай Simple Smile Ако не помогне - спрете чая Mr. Green
newsm10 Истината е в ЧАЯ!!!  Joy Joy Joy
Пиги,имам аз още накъде да свалям,ама дрехите скриват недостатъците малко от малко.За това си се подвела,че съм добре. Grinning А и сега не съм толкова слаба,както преди,когато се видяхме  Sad

# 245
Добро утро!
Честито на порасналите бебчета днес ,много да са здравички и усмихнати.
Майра дадох тази диета ,като предварително бях помолена и ,ако се върнеш назад там съм писала"Диетата която на мен ми помага".Пробвала съм много диети ,но ефекта беше нулев.И разделно хранене също. По тази диета реално не се гладува ,а просто се хапват само зеленчуци и месо ,колкото поискаш. И за връщането на килограмите аз лично не съм си ги върнала.

# 246
Isi,  Hug Не съм искала да оспорвам твоите резултатит, коментара беше просто принципен, че всичко е индивидуално, че имаше и притеснения за кърмещите мамчета. Съжалявам, ако се е разбрало неправилно Hug

# 247
  • Варна
Здравейте Wink
Честито на вчерашните и днешните месечинки.Нека са много здрави и послушни Hug Hug Hug

Благодарим на всички за поздравленията.  bouquet
Ето нашата,малко закъсняла почерпка Laughing

# 248
Калоян днес става на 9 месеца и да почерпим по случая

Честито  и на наборите Пламена Flowers Bouquet Деница Flowers Bouquet Георги Flowers Bouquet

# 249
Здравейте  Hug
Диди,мерси за кафето.
ивИчка,Рени,мерси за загриженоста,но едва ли при мен ще има такъв поразителен ефект от 10-20 кг.  Rolling Eyes А ако има (дано да има),няма да я изкарам цялата диета от 26 днии,а примерно от 10,ще направя няколко дневна почивка и ще я продължа.Знам ли  newsm78 ,много искам да отслабна,имам да свалям едни 16 кг.,които не мърдат,а да не говорим че от 3 седмици не ям хляб и сладко,доста се ограничавам какво ям,но няма никакъв ефект.Та за това ще пробвам с тази пък дано се получи нещо  Praynig
Майра,аз преди време пробвах диетата от секс и чай,но нещо....не издържах....на темпото  Mr. Green ... та мисля този път да я пропусна.
Така е,добри татковци си имаме...
Все забравям да напиша за  срещата с НАН...Нан е много лъчезарно и земно момиче,на което желая от цялото си сърце да намери лек и всичко лошо да остане зад гърбът й.Жалко че не запознахме Дая с нашите разбойнички.

Честито на вчерашните и днешни месечинки.Да са много здрави и послушни.  Heart Eyes

# 250
Аз исках да попитам, мислите ли че полените дето летят сега пречат на бебетата? Тук положението е доста гадно вече, има едни дървета дето пускат ужасно много жълт прах...Аз самата съм със сенна хрема и по разходките кихам постоянно  Sad

# 251
Ети: Тази топка ми прилича на онези, които се бутат, само че без дръжката.  Thinking
А, моля, моля- без дръжка, че и само една топка- не на мене тия!
Gery to, моята е Тома- Неверник, по няколко пъти на нощ търси уверение, че са там Embarassed
 Heart Eyes Hug

# 252
Добро утро от нас. Днес ставаме на цели 9 месеца..ех,как лети времето! Почерпете се всички за наше здраве. Ние излизаме на разходка, защото времето тук е обещаващо и ще ходим на консултация. Аз взех още два изпита онзи ден и сега ми остана последния само. Айде чао, до скоро пак!

# 253
 Hugхи хихих аз съм била писател роден в Египет
!А кажете ми сега не е ли вярно! Laughing

Аз такива диети не моя,от както спрях кърменето взех да ям и да слабея,Попова май като спреш ще е по-лесно сега трябва да ядете за кърмата ееей,стига с тез диети!
Аз по скоро нямам нужда от диета а от стягане отпуснала съм се и яко целулит си имам,взех на ейвън стягащите мазила ама да видим след като свършат, резултата,скачам на въжееее ,сутрин не закусвам и това е май!Ама как вечерям като седнем с моя в 20 та до 24-1 часа си хапваме,и то все разни мазни цвърчащи пържолки,пържени картовки- как да откажа!Ако не се отслабне, незнам как ще се стегне, просто едното скачане и неядене се наваксва с вечерята и някакси не става!Но това да е!Здраве да има! Party

Ами хайде за сега толкова от мен да вземем да хапнем вече нящу! ooooh!

# 254
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Приветчета!

Честито на днешните месечики! Също и на вчерашните! Да са много здрави!

Tizija, за Италия моето лично мнение е, че където и да отидете, все е хубаво  smile3503.
Майра, много добре са го измислили хората това с таксата за година и затова си им е хубаво, чисто...пък ние тънем в мизерия, че и в парковете ексхибиционисти дебнат  Shocked – един път така се уплаших, да не ви разправям... ooooh!
NAN, дано скоро откриеш добър специалист  Praynig.
Gery to, Вяра е основно на кърма за вечеря. Два дни й давах към 22ч по малко каша и не се буди цяла нощ. Иначе се пробужда по 2-3 пъти, но само в изключителни случаи й давам  да суче, иначе или я гушкам, или водичка.
Mgizdova, не мога да ти помогна за млякото, Вяра е на кърма.
Narina, честито за изпитите  smile3501!

Ние сме далеч от махането на пелените за еднократна употреба...Гърнето го ползва, но предимно след сън, иначе не ще много-много да стои на него.

Спорен и весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт