Ще има великденски яйца и козунаци за ЮЛСКИТЕ сладурки и юнаци!

• 13 882
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Ух,и ние сме далеч от махането на пампите.Че ние не сме се прибрали,та камоли на гърне да седим  ooooh!
Пиги ти през какъв период от  време  я слагаш Цвети?

Честито порастване на ПЛАМЕНКА,Деница,Георги и Калоян!

# 256
Момичета, гледате ли БТВ в момента? Ето и темата:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183921.0  Стана ми много тъжно за Слави Cry

# 257
Днес съм първа, черпя ви по кафенце. АЗ отивам в кухнята да си го допия и към 10 часа ще излизаме. Ама наистина вече много малко пишем, лятото сигурно една тема ще я пишем 1 седмица.

# 258
Вчера  ни изписаха от болница.
Незнам къде сбърках.Ще си уморя детенцето. cry

# 259
  • През девет земи в десета
Добро утро!  food010Пийнах си първото кафенце,но май ще ми е необходимо още едно да се разсъня напълно Tired

Рени,когато сме си в къщи я слагам през точно половин час на гърнето,така съм научила и каката и баткото навремето!Като се изпишка си казва и браво!Установих,че вчера,докато бяхме на разходка не се е изпуснала в памперса,ами като се прибрахме се изпишка на гърнето.И през ноща не се напикава,но това вече си зависи от детето!

Слънчо,какво става с вас?Какво и е на малката кукла?

# 260
  • София
Здравейте!Казвам се Рони и съм майка на бебе Дейвид.Той е роден на 26.07.2006г. в София и по точно в Окръжна болница в 14.33h. със секцио.Бихме искали да се присъедини ме към вашата темичка на юлските бебоци.Надяваме се да ни приемете  Flutter.
Живееме в Люлин и въпреки,че компанията ни по градинките не е никак малка ще се радвам ако има и други мамита тук живеещи в нашия кв. с които да се запознаеме   bouquet

# 261
  • Габрово
Добро утро и от мен. Coffee
ronkis добре дошла Grinning.
Слънчо какво е станало, добре ли е вече бебка? Дано сте се оправили.
eti_31 гледах, но не отначало, и на мен ми стана мъчно, въпреки че не ми е много любим Слави, ужасно е да видиш някой толкова безпомощен.
Ние с гърнето сме скарани/а имаме две от бати/, пищи и посинява чак, като го сложа.
Лек ден и приятни разходки  bouquet.

# 262
Мимето от четвъртък е добре, но ни държаха там защото по здравна каса задължителния престой в болница бил 3 дена.
Майките от Бургас да пазят дечицата си!Според Калудова става въпрос за вирус.Започна преди близо 2 седмици с невинно възпаление на горните дихателни пътища, след 4 дена вече беше бронхит.Понеделник вечерта детето се събуди повръщайки и след това дрискаше воднисто със слуз.Това стана в 3:30 вечерта и тръгнахме за Спешна помощ(защото личната спеше и не вдигаше тел. си), а от там не връщали...натикаха ни в болница в инфекциозно отделение при братята роми.Според Калудова не е било необходимо да ни приемат, можело е да отмине всичко с домашно лечение...но Confused
Сега 10 дена може да очакваме и менингит от престоя в болницата. cry
Не мога да си простя най-вече факта, че позволих да ни натикат в това отделение, а друг е въпроса, че и за боледуването няма друг виновен освен мен SadЧувствам се като най-некадърната майка в този момент cry

# 263
 wavey wavey wavey
ronkis  wavey wavey welcome
Не мога да си простя най-вече факта, че позволих да ни натикат в това отделение, а друг е въпроса, че и за боледуването няма друг виновен освен мен SadЧувствам се като най-некадърната майка в този момент cry
Hug Hug Hugнедей говори така.Аз също си го мислех за себе си ,но понякога обстоятелствата не са на наша страна. Научи се да наблюдаваш сама детето си и да можеш да спориш с лекарите.Ще ти дам пример.Вчера бяхме на консултация и тъпата лекарка отново започна да ме убеждава ,че детето ми е с пиолонефрит и с бъбречна аномалия. Но аз толкова много четох и с толкова лекари се консултирах , че накрая повишихме и двете тон .В крайна сметка тя стигна до извода ,че се касае за стеснена уретра ,която се оправя без хирургическа намеса.когато излезнах от кабинета бях с главоболие и коментирахме с моя и си викахме как така от бъбреците слезнахме надолу към уретрата. За това четете и не позволявайте децата да стават опитни зайчета ,защото аман от "компетентни лекари". А ти мила сега се успокой и погледни по-ведро на нещата макар да ти е трудно Hug Hug Hug
Рони, Ани май бяхте прави ,че си имам дългуч ,ми той сега е вече 76см. с 3 см. ми е пораснал.
лек и слънчев ден ви желая   bouquet

# 264
За това четете и не позволявайте децата да стават опитни зайчета ,защото аман от "компетентни лекари".  Peace

Честито на месечинките да са много,много здравички,това е най-важното
!!!

Ронкис,добре дошла и пиши по-честичко!

# 265
Heart Eyes Хайде и ние да поздравиме порасналите месечинковци! Heart Eyes

Да растат здрави, пухкави и весели! Wink

Slyncho spoko
Pigi: На  Данката все пък му идва вдъхновението да се напъва точно, когато се храни на стола.
Вече почти ще излезе от употреба този стол, защото продължаваме храненето на гърнето.
Ми така де, дейност да се върши, аз пъхам от горе, то излиза отдолу... ooooh! Sick
Майра: Сигурно е много неприятна тази сенна хрема, тук още не са се разхвърчали онези досадните гадории.
ronkiswavey Добре дошла! Радвам се да те видя и тук!  bouquet
 tiptoe  До скоро! Stop

# 266
  • somewhere over the rainbow
Някой питаше за раница за носене на бебо. За такава ли ставаше въпрос: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=56444&cat=3  ?

# 267
Хаха,Нани,ама как само се измъкваш на пръсти Joy

Моя Гошко беше същия,все на гърнето се налагаше да яде и столче за хранене не сме полчвали,виж Цветелината е друго нещо,нали е мацка,не ака в гащите   Wink

И ние след малко изчезваме на разходка,че вчера ни замина хубавия ден без да си покажем носа навън Sunglasses

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 15:18 от Pigi

# 268
За това четете и не позволявайте децата да стават опитни зайчета ,защото аман от "компетентни лекари".  Peace

Чета, но не съм длъжна да знам всичко, а и е навъзможно.
Сигурно е много лесно от позицията на майка на 3 деца да се подцени нечия интелигентност и да обвиниш някой, че превръща детето си в "опитно зайче".
А ти едва ли при първото си дете си била токова самоуверена, че да блъскаш обвинения в  лицата на "Лошите майки".
Аз не съм в състояние когато детето ми в 3:30 вечерта започне да повръща да седна на компа за да търся инфо за това.В този случай.....уф кво ли съм се заобяснявала
За мен детето ми е всичко...всичко и искам най-доброто за него.Точно за това съм тук за да съм информиран, а не просто за идеята за лаф.

# 269
  • София
Честито на месечинките и специално на Гергана на dew! Честито и на месечинките от вчера и най-специални поздрави от Яна за Калоян   bouquet!

Откакто времето е топло хич не върви темата. Ние днес се опитахме да обядваме в парка, но само се омазахме порядъчно. После снимах Яна как беше се "чучнала" в тревичката и си береше маргаритки.

ronkis, добре дошла, добавих те на първата страница. Мамите от Люлин да си кажат кои са, аз се сещам за Nanny и vike.

slyncho, аз съм сигурна, а предполагам и всички други, че тук няма майка, която да не иска най-доброто за детето си. Надявам се вече да сте добре.

Общи условия

Активация на акаунт