Термин Ноември 2025 - Тема 4

• 17 829
  • 556
  •   3
Отговори
# 375
Запазих си час за 32+4 горе долу се пада 2 седмици след последния ми преглед при АГ. Вече прегледите почнаха да са на 2 седмици и до сега като ходя на ФМ не ходя на нормален преглед. Предполагам, че и сега ще е така и ще отида само на ФМ и тонове.

# 376
Здравейте мили мами! Минавам да кажа, че ми излезе реклама на вис виталис, ще имат намаление на стоки до към октомври. Качвам снимка, в случай че някой се интересува.  😊

# 377
Момичета, не знам темата дали е разисквана назад. Какво мислите за ваксините , обсъждали ли сте с АГ, ще си поставяте ли някакви сега в трети триместър?

# 378
майки,здравейте някой има ли опит със сутиените за кърмене от къде може да се купят хубави

# 379
Хм, лидл

# 380
Аз всяка година си слагам противогрипна ваксина, няма да пропускам и сега. Според моя АГ няма никакъв проблем. Миналата бременност се падаше в началото на втори триместър, а сега ще е съвсем накрая. Надявам се като съм около 36 - 37г.с. вече да я има на пазара.

# 381
Leti07, много полезно, ще разгледам. 😊

Violetka91, в понеделник съм при моята АГ и може би тогава ще ми каже нещо, до момента не сме обсъждали ваксини.

шуши123, аз бях гледала в Shein, имат многоо добри отзиви, но преди седмица една позната ми подари закупен от нея сутиен, но и така и не е стигнала до ползването му. Марката е babyjem и на първо четене ми се струва много добре. Материята е хубава, много лесно се разкопчава отпред, даже се замислям дали да не си купя направо още от марката, а да не взимам от Shein.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 23:06 от LadyK3

# 382
майки,здравейте някой има ли опит със сутиените за кърмене от къде може да се купят хубави
Аз си поръчах наскоро от Shein 😁. Доста са качествени, мека материя и бяха 5бр. за 18лв, което си беше оферта.

# 383
Може ли линк или снимка
Аз си поръчах наскоро от Shein 😁. Доста са качествени, мека материя и бяха 5бр. за 18лв, което си беше оферта.

# 384
Аз да питам ваксина коклюш в 3 триместър слагат в чужбина често.Тук никой нищо не ми спомена при първа бременност не съм .

А сега мисля защото бебетата чак 3 месец им се слага а дотогава какво? Четох че е смъртоносен вирус

# 385
Аз може би главно за коклюш питах, като споменах ваксини. Попаднах на доста статии и информация относно нея и за това ми стана интересно някоя дали обмисля поставянето й. Аз ще питам и АГ на следващ преглед, де.

# 386
Аз се чудя защо замря темата и никой не пише вече, пък то тема и половина изписана, а аз съм пропуснала да се присъединя 🤣🥴
 Може да запишете и мен с едно 🩷 на първата страничка.
 И сега на въпроса. Аз съм болничен от началото на бременността, но последните плащания ми се губят. Работодателя твърди, че при него всичко е подадено коректно и няма проблем, но имало забавяне от страна на държавата, поради липса на средства 🤔
 Дали наистина е така или да търся някак да се допитвам до НОИ? Има ли други с подобно закъснение?

# 387
Аз си получавам парите за болнични всеки месец.

# 388
И аз получавам всеки месец болничния, даже досега не съм имала забавяне.
Проверявам с пик кога ги подава счетоводството, за да съм сигурна.

# 389
Аз да питам ваксина коклюш в 3 триместър слагат в чужбина често.Тук никой нищо не ми спомена при първа бременност не съм .

А сега мисля защото бебетата чак 3 месец им се слага а дотогава какво? Четох че е смъртоносен вирус

Аз съм в чужбина и ваксината за коклюш вече я сложих преди няколко седмици. Оказа се че детето и мъжа имат скоро слагани и за тях не се наложи (иначе препоръчват за цялото семейство). Ваксината е комбинирана с тази за тетанус та по тази линия мъж ми са му слагали скоро 😅

Другата седмица ще си слагам против респираторни вируси RSV. Имаше опция да се дадат антитела на бебето след раждането или ваксина за майката. Избрах втория вариант, защото ми се стори по-щадящ за бебето, а и допълнителна защита за мен. Грипна ваксина също препоръчаха, но последно не бяха още сигурни кога ще е на пазара. Евентуално за средата на октомври ще пробвам ако не съм родила дотогава 😅

Общи условия

Активация на акаунт