Термин Ноември 2025 - Тема 4

• 23 863
  • 753
  •   3
Отговори
# 750
Аз влизам в 35-та седмица, но по овулация и размери на бебето си пасва точно 36-та (както аз си бях изчислила в началото). Но моята лекарка като ме замери така в началото и това е. Просто имам едно на ум, че може да дойде бебето още в края на октомври съвсем безпроблемно.

Същата история - натиска ме в дясно, рита, бута, скача. Няма денем, няма нощем. Преди спираше поне докато се разхождам или като правя нещо. Сега въобще не се вълнува. Рита ме и докато шофирам и ме стряска. Не мога да седна да вечерям спокойно защото масата ми идва ниска и трябва да се свивам и ме притиска. Пикочния мехур също натиска и то много настоятелно, почти нон-стоп усещам движения и напрежение върху него.

Днес почти през 2 часа ям все нещо. Докога така не знам. 4-5 много тежки седмици се очертават, пък после също толкова Stuck Out Tongue Closed Eyes ма от друг вид болки и неудобства.

Във втория триместър имах такъв глад ,но да ви кажа доста тежко става изобщо не се бях замислил, че ако превеждам и ям през 2 часа после ще ми е трудно и ФАКТ сега във 36 седмица ми е толкова трудно ,че просто нямам търпение да минават тези седмици и бебчо да се роди жив и здрав само на това се моля да минават по бързо ,защото хем боли ,хем съм супер щастлива и нямам търпение да го видя и да го прегърна

# 751
Ох, радвайте се и яжте хора, няма да ви обяснявам каква мъка е да се ограничаваш с този гестационен диабет. Омръзна ми от пържоли и краставици.
В живота си не съм била на диета, и точно  сега..

# 752
Майчета,днес чух да говорят за някакво изследване за стрептокок група Б някоя от Вас да е чувала?

# 753
  • Варна
Ооо и аз съм от дясно атакувана и ми е трудно за се наведа да се обуя и облека...

А само като си помисля, че тепърва ще трябва да свиквам с толкова нови неща, този дискомфорт сигурно много ще ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт