Термин Ноември 2025 - Тема 4

• 22 498
  • 706
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм в супер чуденка за кошче/столче за кола. Чудя се дали има смисъл да купуваме кошница или направо да вземем столче 0+ Thinking ММ като че ли повече настоява за хубав стол 0+ с база, но аз се чудя за удобството от кошницата и как след това ще имаме цялото време на света да си изберем стол с база, който расте с детето. Мненията около нас са 50/50 за кошницата, вие как преценихте в случая?

П.С. Най-важно ми е всеки един артикул да е минал краш тестове с добра оценка от ADAC.

# 706
Аз съм в супер чуденка за кошче/столче за кола. Чудя се дали има смисъл да купуваме кошница или направо да вземем столче 0+ Thinking ММ като че ли повече настоява за хубав стол 0+ с база, но аз се чудя за удобството от кошницата и как след това ще имаме цялото време на света да си изберем стол с база, който расте с детето. Мненията около нас са 50/50 за кошницата, вие как преценихте в случая?

П.С. Най-важно ми е всеки един артикул да е минал краш тестове с добра оценка от ADAC.

Аз бях в същата чуденка и в крайна сметка братът на мъжа ми ни предложи тяхната кошница на Cybex, за да мога с адапторите да я слагам и на шасито на количката, а столчето, което взехме е от 60 см до 105 см, което ще рече г/д от 3ти месец, тоест плана е да ползваме кошницата само първите месеци и то с презумцията, когато е за малко слизане от колата да не местим детето в студеното кошче, което е седяло в багажника, а да си седи във вече загрятата кошница.

Общи условия

Активация на акаунт