Осмокласници 2025/2026

• 36 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Vive, може ли инфо за тези роублокси? Колега търси вариант да закупи ваучер, който да се ползва в чужбина. Аз не бях чувала, но ако може някой да е полезен, ще съм благодарна.
Хихи, и на мен не ми се става 8-ми клас, ама то не пита...
Надявам се, че няма да съм надзирател, както досега, но ще видим- пуберът дали ще е на моето мнение Simple Smile

# 661
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ама я си представете сега да е началото на 7 клас?

# 662

Недей, моля ти се .....

# 663

Недей, моля ти се .....

Сега ми е някак скучно да ви кажа честно... Simple Smile

# 664
  • София
А, нека да си остане скучно Smile

# 665
Идеално ми е на мен...

Недей, моля ти се .....

Сега ми е някак скучно да ви кажа честно... Simple Smile

В групата на бъдещите седмокласници сигурно в момента е забавно.

# 666
Ааа, лежерно ни е още в седмокласната тема. 😃 Само се сепнахме, че вече сме в нея. Ама ще го преживеем. 😉

# 667
  • София
Какво е това "скука", нещо за ядене ли..?

# 668
Ааа, лежерно ни е още в седмокласната тема. 😃 Само се сепнахме, че вече сме в нея. Ама ще го преживеем. 😉

Успех от нас! Ние вече разпускаме....

Какво е това "скука", нещо за ядене ли..?

Абе, чак скука не е (то с тийнове няма как), ама друго си е.....

# 669
  • Куциндрел
На мен ми е достатъчно, че трябва да ставам в 6 сутринта, за да пия кафе, стана адекватна и в 6:20 да будя принца.

# 670
Аз ставам в 5,30 ч. , него го будя към 6,10, че поне към 6,30 да е станал. После всичко на тъгъдък....

# 671
  • София
И аз миналата година ставах и го будех, но за тази се чудя. Струва ми се, че вече би трябвало сам да се оправя.

# 672
  • Куциндрел
Като знам как алармата на телефона му звъни до него, цялата къща се буди, а той спи ли спи, май няма да разчитам сам да се буди за училище

# 673
# 674
  • София
Откъм ставане сутрин ще си е промяна при нас. Досега към 7.30ч го будех, закусваше и в 7.50ч,  дори в 7.55ч излизаше, в 8ч започваха часовете. Но бяхме на 5мин от училище. Много беше удобно, по-малкият му брат започваше в 8.20ч в същото училище и ставаха и излизаха заедно за по-лесно.
Сега ще видим що е то ранно ставане, има 30мин път с автобус, т.е към 6.40ч трябва да е станал най-късно. За щастие е много бърз след събуждане, а и не обича да закъснява.
Иначе всички вкъщи сме поспаливи, аз съм способна да заспя, след като го изпратя, но после пък ще трябва да будя номер 2 и 3 и като цяло веселба предстои Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт