Осмокласници 2025/2026

• 36 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Малеее, явно остарявам и не разбирам нагласите на някои дами.  Защо ще крие човек, че близнаците му са инвитро,  АКО  са.. Нещо срамно ли има в  това? На никого нищо не следва да доказва човек или да му пука дали  хората му вярват. Те децата да са здрави, пък много важно дали са инвитро или не. Моите не са инвитро, имат си по-голяма сестра и в деня, когато разбрах, че са две, минах през 3 видеозона с надежда  някой да обори казаното от първия доктор.  Стряскащо ми се стори на 26 години  да съм с  3 деца. Но нищо не стана с оборването, та съм си  пак с 3, само вече не съм на 26... Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 16:55 от Просто русалка

# 736
Не мисля, че е работа на някой да коментира чуждите деца кой е инвитро и подобни неща.

Какво и да е. Стигнахме 50та страница и трябва да мислим за нова тема.

Мисля да облекча първия пост. Ако някой има идея или предпочитания за информация, която да сложим, нека да каже.

Да слагаме ли забавно заглавие или да си караме само така?

# 737
  • Куциндрел
Щом хората могат да излязат на площада с каска на главата и да тръбят, че ги чипират с ваксините и че са учили биология за това ги разбират тези неща, щом могат да пускат снимки на самолети и да пишат, че ги ръсят с нещо си, могат и да крият, че децата им не са инвитро. Кой знае още колко безумни твърдения правят хората.

# 738

Общи условия

Активация на акаунт