Осмокласници 2025/2026

• 36 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Вкъщи се будят сами. Аз не мога да стана толкова рано. Правят си закуска, кутии за училище. Наборът разхожда кучето. Ставаше към 6:30. Сега ще трябва да става още по-рано.
Същата ситуация е и вкъщи. Няма шанс да стана в 6 Simple Smile

# 706
  • София
Ние имаме огромен проблем със ставането. Миналата година втория срок стигнахме до разправии с директорите, заради отсъствия.
Сега започват пак втора смяна, та ще отложим неприятностите до февруари. Дано до тогава пуснат метрото Обеля - Люлин!

# 707
Щом успявате да изкарате учебната година с 1 суичър и 3 блузи...
За сезон минимум вземам 4 суичъра и 5-6 панталона, все пак нямам желание и енергия да пера всеки ден. Тениските са му поне 10на, но за тях няма сезони, носят се постоянно.
У нас пералнята пере Simple Smile
Стандарта беше 2 суичера, две блузи с къс ръкав, 3 блузи дълъг и 2 тениски.
В сряда вечер всико в пералня със сушилня в неделя пак.

Това не значи, че не пускам по 2 перални на ден задължително Simple Smile ММ твърди, че дрехите почват да му заминават щото ги пера след всяко обличане, но какво да се прави, не слагаме носени дрехи в гардероба и не ми е приятно да ми висят неща по столове и закачалки.

# 708
  • Стара Загора
У нас пералнята ако имаше крака...да си е тръгнала...под мишница със сушилнята Simple Smile))

# 709
Хи, хи...моята пералня ще си открие посестрими:) И у нас върти постоянно.

Малко по диагонал зачетох, униформи сме бистрили:) В нашия случай ще е добре да има, защото много трудно си харесва дрехи наборчето. Като се сетя, че ми предстои пазаруване утре и лошо ми става!

В строителния днес обявиха, че Комисия ще приема обекта, това означава че от 15-ти ще сме в обновената, красива сграда, която е недвижима културна ценност🙂

"Осмокласници" - чета заглавието със задоволство!

# 710
  • София
На сайта на 31во е публикувано разпределението по паралелки, РС на 10-ти.

# 711
  • София
Ние имаме огромен проблем със ставането. Миналата година втория срок стигнахме до разправии с директорите, заради отсъствия.
Сега започват пак втора смяна, та ще отложим неприятностите до февруари. Дано до тогава пуснат метрото Обеля - Люлин!

Няма да го пуснат толкова рано - прогнозата е поне 1 година, а вече има първи пропадания, та не е ясно дали и нея ще спазят...

# 712
  • Куциндрел
Не мога всеки ден да пускам пералня, за това имаме повече дрехи. Все пак не живея, за да пера, готвя, чистя и т.н.

# 713
  • София
Ехеее, отново обявявам бинго с родителските срещи. По стара училищна традиция, разбира се, че и трите са в един ден 🥹

# 714
Ехеее, отново обявявам бинго с родителските срещи. По стара училищна традиция, разбира се, че и трите са в един ден 🥹
Това ми беше мъка последните 4 години - мъжа ми е нач. учител в училището на децата и естествено, има род.срещи с неговия клас... и аз се чудя как да се клонирам, та да съм на срещите и на двете деца едновременно. Много се надявам сега като са в различни училища да не им съвпадат!!!

# 715
Моите са в три поредни дни. Ама на голямото не знаем още профилите официално и ще трябва да се завлека.

# 716
  • Бургас
Днес ми се обади бъдещата ни класна, да се представи и да ми напомни за предстоящата род.среща!
Стори  ми се готина, дано е така! Нямам търпение да се видим на живо!

# 717
  • Стара Загора
Здравейте, като ви чета как класните ръководители се обаждат и сайта на съответното училище дава някаква информация...направо ми става едно такова хубавоо.
При нас няма такива практики. Нищо не знаеш...всичко е мъгла.
Родителската среща я обявиха поне...на 10-ти. ще пращам баткото преди да тръгне за София да иде, че нас ще ни няма.

# 718
Пак сте един ход напред - имате родителска среща за разлика от нас. Аз не губя надежда след дългия уикенд да получа все пак някакво инфо.

# 719
При нас ще има две двойки близнаци. Ще е забавно....

И аз, като бях ученичка, също имах две двойки близначки. В началото е интересно, докато почнеш да ги различаваш.

Общи условия

Активация на акаунт