Осмокласници 2025/2026

• 36 985
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Вкъщи се будят сами. Аз не мога да стана толкова рано. Правят си закуска, кутии за училище. Наборът разхожда кучето. Ставаше към 6:30. Сега ще трябва да става още по-рано.
Аз ставам към 7 и нещо и до миналата година водех малката, но сега ще е 4 клас и мисля, че вече е достатъчно голяма да ходи сама и тя.

# 676
Ааа, лежерно ни е още в седмокласната тема. 😃 Само се сепнахме, че вече сме в нея. Ама ще го преживеем. 😉
Може ли линк към седмокласната тема, че аз сега започвам с второто дете? За всички, които казаха да си го представим Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз съм в представлението на първи ред. 7 клас съм ПАК Flushed

# 677
Ааа, лежерно ни е още в седмокласната тема. 😃 Само се сепнахме, че вече сме в нея. Ама ще го преживеем. 😉
Може ли линк към седмокласната тема, че аз сега започвам с второто дете? За всички, които казаха да си го представим Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз съм в представлението на първи ред. 7 клас съм ПАК Flushed
https://m.bg-mamma.com/?topic=1796227
Заповядай. 😊

# 678
Аз също поръчах униформи от Англия,  суитчър 6 паунда, изчистен, тъмносин,  прилично качество. Блузи с якичка 3 броя май за 8 паунда + 5 лева за бродерия на логото на МГ Варна. За другият ми син униформите бяха около 360 лева за първа езикова. И двамата са свикнали, че на училище се ходи с униформа и няма драма.

# 679
  • Куциндрел
Щом успявате да изкарате учебната година с 1 суичър и 3 блузи...
За сезон минимум вземам 4 суичъра и 5-6 панталона, все пак нямам желание и енергия да пера всеки ден. Тениските са му поне 10на, но за тях няма сезони, носят се постоянно.

# 680
  • Варна
 И аз с осмокласник в МГ Варна. Вчера на РС разбахме, че няма да имат лични шкафчета. Класната стая не се заключва, ползва се от други класове, когато нашите не са в нея.Та, значи, с все багаж ( раница, яке, пари, храна, екип за ФВС, техника- не лична, ей!- служебни таблети,  - ще се придвижват и ще ги оставят  без назор (щото кой да ги варди- дежурен ученик ли?), тъй като и съблекалните не се заключват. Е?!

# 681
Vive, може ли инфо за тези роублокси? Колега търси вариант да закупи ваучер, който да се ползва в чужбина. Аз не бях чувала, но ако може някой да е полезен, ще съм благодарна.
Хихи, и на мен не ми се става 8-ми клас, ама то не пита...
Надявам се, че няма да съм надзирател, както досега, но ще видим- пуберът дали ще е на моето мнение Simple Smile
Нямам идея що е това чудо, има регистрация в сайта, регистрирал си е револютската карта и ги купува онлайн, директно ги зареждат в играта, виртуални са и могат да си взимат някакви глезотии от типа по -яки оръжия или там каквото. Хубавото е, че се вижда в реално време колко харчи и за какво. Много грозни ми изглеждат игрите там, но знам, че си бяха направили със съучениците някаква "игра" в много суров вид, за което получаваха дребни роблокси от платформата. Купува роблокси, а не цигари, за мен е ок.

# 682
В осми клас вече са големи и нямат шкафчета. Нашите имаха до 7 клас, ама моят нищо не държеше вътре. Някои си оставяха рисуването и екип по физическо. Моят едни маратонки резервни само, които така и не беше обувал.

# 683
Щом успявате да изкарате учебната година с 1 суичър и 3 блузи...
За сезон минимум вземам 4 суичъра и 5-6 панталона, все пак нямам желание и енергия да пера всеки ден. Тениските са му поне 10на, но за тях няма сезони, носят се постоянно.
Да, и аз по много бройки купувам, просто споделям цените в английските сайтове.

# 684
Вече и моето съседче си има училище. Приеха го в кварталното, където искаше да си остане. Балът на пето класиране е по-висок от първо и второ.

# 685
  • Куциндрел
От 5ти до 7ми клас имаха шкафчета... изпочупени от по-големите. В 5ти клас се събирахме с учителите по въпроса, ама те не можеха да ни гарантират, че големите ще пазят шкафчетата. Накрая се стигна до консенсус по кой предмет да не носят учебник. На отворените врати в новото училище видях в коридорите шкафчета. Казаха, че едно шкафче е за двама, та като започне учебната година ще видим с кого ще се падне на шкафче и дали ще си оставя нещо там.

# 686
  • София
Осмокласничката ще бъде втора смяна, Школо още не се е активизирало, май това е за момента.

# 687
Пък аз, голяма бяла пТица, си дадох друг имейл в училището, а не този с който съм се регистрирала в Школо. Тааа не знам кога ще имам Школо към новото училище. Иначе днес ми звънна 😵‍💫 бъдещата им класна да ме покани на РС другата седмица. Бях изумена - без картина и звук направо...

# 688
Школо вероятно след 15.09 ще актуализират. Все още има размествания.
Monza,  честито на съседчето - дочака детето място, където искаше.

# 689
Дано не чакат последния момент. Все си мисля, че зависи от училището, не от самата платформа.

Общи условия

Активация на акаунт