Осмокласници 2025/2026

• 36 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Куциндрел
Е, аз получих мейл в Школо за РС на 7ми клас в старото училище. Joy

# 691
Все още училищата изготвят списъка-образец. Това е въвеждането новите деца, разпределянето на учебните часове към учителите и т.н. в системата на НЕИСПУО. Крайният им срок е 20 септември. Когато са готови данните се прехвърлят към Школо или друг външен доставчик на електронен дневник.
Всяко училище работи с различни темпове и всичко зависи от тях кога ще имате достъп до Школо.

# 692
Школо ми казва, че новото училище не е актуализирало данни.
Дигиталната раница и от там НЕИСПУО ми искат някакъв допълнителен код, какъвто нямам (не ми е известно и кой трябва да ми го даде)
Няма инфо за родителска среща, май не се и прави такава пред 15.09., според вече минали през училището, въобще пълно информационно затъмнение. Нито класен знае, нито коя смяна - нищо. Но униформи има 😆 и тетрадки по свой вкус и усмотрение

# 693
Не ги мислете тетрадките. Според мен в гимназията никой няма да се интересува в какво пишат.

# 694
Сина ми в 11 и 12 клас си имаше 1 тетрадка по всичко. Учебници не носеше. Пък завърши...

# 695
  • Варна
 Код за всички платформи дава класният, когато ги получи. Така разбрах. А в часа по Информатика ще им дадат новите е-маil .

# 696
  • Бургас
Нашата родителска вече е ясна, 10.09. Първо ще ни запознаят с учителите и след това всеки клас си заминава с класния по стаите.

# 697
В 105 СУ е обявена родителската среща и разпределението на класните стаи. Започва се отново...

# 698
А на мен в инфоприем ми показва, че "класирането не е обявено" на всички бутончета (за 1,2,3,4 класиране), а преди на 1 класиране си показваше къде е приет и статус "записан". Това нормално ли е?
В "желания" си седи списъкът и баловете за всяка паралелка. Там няма промяна.
Сега аз трябва ли да звъня в училището да питам дали всичко е наред със записването?

# 699
Shushi2, и при мен е така.

# 700
И нашата родителска е ясна, класните ръководители също. На този етап всичко изглежда чудесно като за моето дете -млада класна, по физическо.
Чудех се по това време, когато е родителската среща, дали да не отидем на кратка почивка на море, но май ще се откажа. Ще разясняват учебните програми и план,  важно ми е да сме там, а нямам познати други родители и деца в училището.

# 701
А на мен в инфоприем ми показва, че "класирането не е обявено" на всички бутончета (за 1,2,3,4 класиране), а преди на 1 класиране си показваше къде е приет и статус "записан". Това нормално ли е?
В "желания" си седи списъкът и баловете за всяка паралелка. Там няма промяна.
Сега аз трябва ли да звъня в училището да питам дали всичко е наред със записването?
Щом е бил със статус “записан” още на първо класиране няма никакъв проблем. Просто системата са я “ресетнали”. Всяка година тя работи до четвъртото класиране и след това я “спират” по този начин.

# 702
Някой може ли да ми препоръча курс по краснопис. Ровя из нета, но ако споделите отзиви, много ще ми помогнете. Благодаря!

# 703
Обади се в школа Примерно. Мисля, че те правеха, но може и да греша.

# 704
Писах на Мае Изток, че ми е близо, но ако имам отзиви за друга школа, бих и дала предимство.

Общи условия

Активация на акаунт