ОКТОМВРИ месец е далече, коремчетата нарастват вече.

• 14 185
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
meggyv, права си че се изтрещява, на мен ми забраниха, а и си  лежа вкъщи и още повече се изнервям, но няма как.

# 151
 Ивон-Eee супер.Да, на един термин сме.То това нали знае колко е сигурно,един вят р ,ама пак не се знае де.Аз баткото го родих 2 седмици по рано от термина.

А с килцата как сте моми4ета ,аз съм с 5 кг отгоре за сега и все още не ми тежи толкова много,с предната бременност ка4их 23 кг. до края и сега малко ме е страх да не стане пак така,въпреки 4е  6 мес.след като родих бях дори с 1 кг .по слаба от преди да забременея.
Сега хапвам уж не по много а май ми се лепи вси4ко,от време на време вървим с таткото (за спорт) по 40-50 мин.ама много бързо се изморявам.
Някоя мама прави ли гимнастики ,упражнения някакви?.аз днес видях една книга за  упражнения ама много пари беше ,та не я купих.Ина4е тук има курсове за йога за бременни и други пренатални ,4удя се дали да се запиша ,не е скъпо,има ли някоя мама да ходи на курс?Да разкаже впе4атления. Ох,тук е супер ,много ми харесва при вас моми4ета,понякога нямам        търпение да вляза да видя какво ново има .Много ви се радвам и като 4е ли по- леко по4наха да ми минават дните откак се вклю4их при вас.Нашият татко се прибира сега на Бг за 1 мес. и ще ми е доста ску4но без него ,но поне знам 4е с вас няма да ми е 4ак толкова. Хайде до скоро писане.

# 152
mishonka95, на мен ми е много интересно за Латинска Америка (голяма слабост ми е), разкажи как са ти впечатленията.
За времето знам, че е най-хубавото възможно Simple Smile
Чувала съм, че хората там са точно като българите, но не знам доколко е вярно.

# 153
Хайде мами,не се срамувайте ,аз ве4е се отсрамих с тумбака,в албум4ето е,коя е следващата ?
Първи тумбак записан.

Карина мила,утре  ще ти поразкажа за тук ,4е сега съм малко уморена , малко ми е тежко ,4е май много плодове излапах след ве4ерята,отивам да пъшкам на леглото.До скоро писане. Grinning

# 154
  • София
 mishonka95 надпиши си коремчето - страхотно е
Ще снимам и мойто, ама то изглежда просто дебело, а не бременно, ако го изпъча може и да се получи, но ще бъде малко по-късно, че зареждам апарата.
Аз днес изпращам половинката си за четри дни в командировка - ще мързелувам още повече  Mr. Green

# 155
 Hug Върнах се от лекции, наваля ме дъжда а сега като се прибрах пекна едно хубаво слънчице-ама, че работа. на мен още никакви изследвания не са ми пуснали това ще стане чак на 23 април ама , че работа.Последно бях на преглед на 28 март. Това не ми се вижда нормално, ама гледам да не го мисля много.....на девойките преди 30г не се пускали изследвания преди 3 м и няколко седмици....дрън-дрън...
Иначе бивам...как сте с нощното ставане да ходите до тоалетна.......направо ми иде да си сложа леглото в тоалетната... #Crazy

# 156
  • някъде там
galentinass, аз също съм така с нощното ходене #Cussing out Най-големя кошмар е обаче докато заспя CryНяма как обаче,това е положението. Peace

# 157
Явно при всички е така. Мога цял ден да не ми се доходи докато съм на работа, но легна ли си вечерта и се почва. И така не мога да се наспя, но така ще е май до края.
За иследванията май има нещо такова защото мен не искаше да ме запише преди 14 седмица. Другата седмижа вече ще ходя да си взема направлението за иследванията. Не знам дали някъде пише кога трябва да се направят тези иследвания, но моя доктор си местеше кабинета и това ме забави малко. Но пък сега като ходих ми каза че до 1 седмица трябвало съм да ги направя, т.е. до 16 г.с. по мои сметки. Но навсякъде пише че някои иследвания се правят при първо посещение, но точно кога е това първо посещение. Явно само те си знаят.
Ох аз досега чистих и сега май ще полегна да си почина. Лелеее тая умора няма ли да отмине. Като някоя бабичка съм станала. само охкам и пъшкам. Не мога да клекна и да се изправя без да изохкам и да се подпра някъде. Направо чак ми е смешно. Добре че ми мина гаденето, че от тия препарати .... не исках да ги виждам даже. карах мъжо ми да търка с тях, а пък аз се замотавах някъде далече. Айде отивам да полегна че и кръста ме заболя.  Rolling Eyes

# 158
  • София
galentinass Честит рожден ден на патерици    bouquet   bouquet   bouquet
Пожелавам ти само хубави емоции и прекрасно бебче края на октомври.

Момичета аз по цял ден си прекарвам в тоалетната, тамън се изпишкам и мине не мине един два часа и пак там. Постоянно ми се пие водичка и предполагам от това е, иначе е още рано да е от бебо, нали вече трябва да се е дигнала по-нагоре матката.

# 159
meggyv   благодаря ти за пожеланията!

# 160
Здравейте на всички! wavey Току що се прибираме от къщичката на едни приятели в близката провинция и съм заредена с много слънчево настроение от прекрасния ден!!!И искам да поздравя също на патерици galentinass и да и отправя само най-красиви пожелания за любов и много щастие!!! smile3525 И естественно да ви кажа че си позволих без да питам да направя отделно албумче за нашите коремчета и да цопна вече едно дебело май повече от хапване тумбаче newsm53 Много моля mishonka95 да си сложи  или ако може да си премести там красивото тумбаче!Аз изглеждам ужасно но сама се снимах и толкова успях...и се виждат разни красоти от миналата бременност като големи стрии ама това е!!!

# 161
  • София
Мен ме е срам да си сложа тумбака в албумчето.  Embarassed  Embarassed  Снимах го ама хич не прилича на бебе-тумбак. Ще изчакам още малко да се оформи и тогава ще го цапна в албума. Даже ми се смеят на тумбака - вчера мъжът ми (затова му вдигнах скандал и му се сърдих) , а днес близка приятелка се хили половин час на коремчето ми и ми заяви "ааааааааа, ти не си 15-та седмица, по-напред си" Такава ми е съдбата  Cry напълнях с 8 кг, коремчето вече стърчи, но има една гънка по средата и изглежда като дебел тумбак и всички като ме видят ми се хилят.  hahaha  hahaha  hahaha

# 162
Стига бе  meggyv! Моят да не е много красив?Докато избера снимка за да не се вижда и мойта гънка дето си я имам........то коремите винаги при всички са различни и неповторими! А някой случайно да знае защо ми изчезна лентичката newsm78

# 163
 Blush Айде и аз се отсрамих сложих си снимката в албумчето  newsm78

# 164
Ехоо мамита, и аз си снимах корема и ще го покача (гледах да е сутрин на гладно, и пак се вижда само "лой" а не бебшко коремче).

Меги, ще ме убиеш с тва твоето коремче...  tooth моята структура е такава, че аз съм най слаба в корема и дупето, а крачката са по дебели и сега като съм се закръглила и там, и приличам на шушона. Просто не ми се мисли какво ще става след още 5 месеца, че и ще бъде посред лято и няма скриване  newsm45

С пишкането - същата история, само дето и през деня е така, губя 1 час само да се разхождам до ВЦето и обратно. Но поне тоалетната е точно до банята и имаме такова нощно осветление, така че по някой път ходя насън направо. Вие колко вода пиете на ден - аз принципно съм цистерна, и преди си обръщах 2 литра без да ми мигне окото, но сега минавам 3те, беза да се напъвам.

Галентинас, и от мене   bouquet за хубавия празник (на патерици)!

Апропо, направих всичките ни албумчета лични, защото хич не ми се ще тумбаците ни да стават достояние на който се сети в интернет пространството извън този форум.

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 20:38 от silverarrow

Общи условия

Активация на акаунт