ОКТОМВРИ месец е далече, коремчетата нарастват вече.

• 14 176
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Миме, аз първо се бях записала при Тодорова в 3-та поликлиника, където ми е и личната лекарка, но след първата среща с тази жена и вече започнах за обмислям промяна. Сега съм се насочила към Рената Йорданова от Еквита. Миналата година ходих два пъти при нея и съм доволна. Тя е млада, но е много внимателна и търпелива. Най-важното е че се отнася човечно. Съжалявам, че не отидох първо там.  Thinking Може да е формално, за да ни текат изследвания и всичко по ЗК, но според мен има значение какъв е и как се отнася човека отсреща. Иначе изживяването е срахотно. Аз до сега не си го бях виждала така игриво и ме развесели много на мама слънчицето. Вече се размечтах за времето след октомври...  smile3541 
Кatalina, незнам защо така са ни измерили, но може би при нас е било от главичката до краката. Предният път ни мери от главата до дупето, ама не помня колко беше. Със сигурност съм в 14 седмица и 2 дни. Аз съм с по-дълъг цикъл и затова лентата ми върви с 4 дни напред. Важното е че всичко е наред и няма място за притеснение.
Момичета, вие сещата ли се как беше - по-силни тонове за момче ли говорят и обратното - по-леки за момиче. Нашето сърчице днес пак тупкаше много силно!?? 

# 91
Мама-мия, честито и на тебе здравичко бебонче. По повод честотата на сърцебиенето - над 140 за момиче, под 140 за момче, обаче познай аз как със 180-175 как се оказах с мъж  Mr. Green... още 2 седмички и може да видят и твоя бебо ако е склонен да демонстрира.

Каталина, и аз не знам как ме мериха, нашия бонбон го мериха на части (главичка и тн), и дължината ми дадоха само приблизително на цялото тяло.

Рали, здравей обратно. Ще чакаме снимки!!!! Блазе ти, че не си надебеляла - чувствам се като слон.

Меги, тоз моя мъж не щя да застане във фотогенична позиция и снимките хич не са хубави  Sad

НДинчева, как аз съм тука всеки ден, само дето напоследък хич не ми остана време да пиша (колкото искам).

Айде, чакам вече други мами да се хвалят с пола на бебо.  Hug

# 92
Здравейте момичета,

не съм писала отдавна, но нямах инет у дома и от работата нямам възможност да пиша.
Съжалявам за отпадналите от списъка защото много се надявах да са отминали рисковите периоди и сега да се наслаждаваме на бременността си.
Аз бях с ужасни болки, същински ПМС, много бях изплашена и незнам от уплаха или от гадните болки не спах спокойно няклко нощи, лекаря ми изписа но-шпа, едни капки и магнезии, като каза, че но-шпа само в краен случай, а магнезия до края, независимо че нямам кървене. Според моя доктор магнезия ще облекчи процеса на разреж на матката и наместването на органите, а и ще ми действа успокоително, така че бил адски полезен.
Някоя от вас момичета има ли вече болки от уголемяването на матката или аз съм най-голямата шкемба тук Simple Smile)

Поздрави на всички

# 93
Здравейте момичета  Hug
Добре дошли на новите мами и Last name бъди силна мила и ти пожелавам едно прекрасно подаръче на есен   Hug   bouquet
Аз днес бях и аз на консултация и после на преглед при моя си лекар. И познайте моето мишле е толкова кротко, само като го видях щях да се разплача в кабинета беше си сложил ръката на кръста се едно ми вика виж мамо колко съм важен  Joy
Толкова мило ми стана толкова ми се искаше да го барна целичкия да го прегърна и да го нацелувам  Praynig Аз след 2 седмици ще ходя на БХС но аз ще си го плащам нямала съм 35 и не съм била в рисков фактор и затова. Има ли други мами който няма да си правят, или който те ще си плашат за БХС. Видях си на мишко пръстчета на лявата ръка абе толкова мило не мога да ви опиша. А в началото на май месец май ще ходя на 4Д и всичко това ще е на Пловдив, а аз не съм от Пловдив на 60 км съм от там, ама за моя мишко и на луната ще отидя.
А тая от ЖК така ме наплаши вика ми с тесен  си и ще раждаш секцио и матката не ми се била уголемила. Като попитах моя си лекар ми вика я да не се притесняваш, то е толкова рано да се знае  секцио ли ще раждаш или не. И си ми кажа, че мишко си е съвсем в нормата и че съм в 15 седмица и мишко си отговаря точно на        седмиците
Айде лека нощ от мен и мишко и д се пазите  Hug

# 94
Me_and_baby аз имах такива болки в края на месец март и на мен ми изпиаха нош-пак и магнезий да ги пия 10 дена по 3/1т. А сега по рядко ме наболява, и моя лекар ми каза малко да ме заболи веднага да и пия нош па и да не го мисля

# 95
Ирен, като гледам колко сладко говориш за този малкия мишко, мога да си представя каква страхотна мама ще бъдеш!!!
Страхотни новини от прегледите идват тези дни, момичета, тези ваште бебочета много слушкат и папкат явно!

Аз пък да кажа съм се побъркала на тема колички, с една по-специално и едва се сдържам да не я купя (аз съм тъй, като ме хване шопинг бацила и няма спокойствие дорде не взема туй дет съм харесала). Ходихме вече два пъти до магазина да "въртим колелета", просто съм влюбена във функционалността на тази количка.

# 96
Здравейте мами ...  ами за съжаление и мен ще трябва да отпишете от групата smile3518. Оказа се, че имам missed и може би е гроздовидна бременност, но вероятно ще го разбера със сигурност след хистологичните анализи. Няма да ви разказвам повече подробности, за да не се шашкате, но просто се случват такива неща. Като четях мненията на други момичета, на които им се е случило, искренно се надавях и си виках на ум, дано аз не съм от тях , но... уви. Природа! А пък щом се е случило така, явно е трябвало да е така.
На вас ви пожелавам лека бременност и здрави бебета. А пък после, живот и здраве, ще давате съвети като вече старши мами.  lovekiss

# 97
Zdraveite i az da se zapisha,oktomvriiska mama sam i az .Za vtori pat ,batkoto e na 12 godini.Terminat mi e za 5-i Octomvri.Izvinete ze latinizata no ne znam kak stava pisaneto tuk na kiriliza.Drugata sedmiza sam na pregled da vidim tozi pat dali shte si pokaje pola.Pravih veche BHS.Drugata sedmiza shte e gotovo.Ot Dobrich sam na 32 godini.Giveem v chugbina -Lat.Amerika.Pozdravi i leko debeleene-bremeneene. Simple Smile :oops

# 98
Добро утро! Any™жълявам много....но аз вярвам че занапред най-хубавото предстои!Нали знаеш къде си била и какво гласи поверието? newsm10 Горе главата и заповядай пак в групата на очакващите!  bouquet   bouquet   bouquet

# 99
Приветствам с добре дошла новото ни попълнение mishonka95!!! Радвам се че има още една мама на голямо вече дете!Живот и здраве на есен ще обменяме опит надявам се!Нашата кака септември ще навърши 14год.и е много щастлива! silverarrow такава количка не съм виждала тук в България!Много е интересна с тези малки задни колелца newsm78 А има ли зимен кош към нея? Аз не съм сякаш много суеверна но засега се въздържам от всякакви покупки.Мисля живот и здраве чак към осмия месец да си взема най-важните неща!Приятен ден на всички! Hug  Hug  Hug

# 100
Добро утро мами
mishonka95 добре дошла и леко бременеене с нас  Hug
Any™ много съжалявам мила, надявам се това да е последното лошо нещо което ти се е случило. Скоро пак в отчетни  Hug
Момичета, ако знаете аз като видя по принцип малко дете и направо ми се къса сърцето толкова много ги обичам. silverarrow аз винаги съм се радвала от сърце на чуждите деца, а ако видиш мен и кръщелника ни и ако не знаеш, че съм му кръстница може да кажеш че съм му майка толкова го обичам. Онзи ден на Великден като ми носи яйца и му казах за бебето и той много му стана интересно и като го хранеше майка му и вика "дай сега и на бебето няма само аз да ям да раста и то да яде" много е сладък и на мен ми вика "А той рита ли те като ти е в коремчето ако той те рита и аз ще го ритна не искам да те боли" Голям е сладур и затова го обичкам много. Малко се отплеснах от темата А сега като отидох на екограх и  като го видях как шава и мърда и как си беше сложило ръката на кръста моето мишле честно щях да се разплача. Дори не мога още да повярвам, че това си е вече моето бебе и живот и здраве няма да питам ще може ли да го видя, ще може ли да го прегърна. Просто аз толкова мечтая за това и затова така си говоря за него. Но не мисля, че която и да е тук от вас си обича бебока по малко от мен, може би аз съм единствената която на яве си го показва като ви пиша за него.
Малко се поулях май с писането  Blush съжалявам  айде лек ден и дано да не е фатален ами най хубавия ден за нас  Hug

# 101

Аз благополучно се прибрах от Китай, пропуснахме Великден, но пък обиколихме Пекин. Пътуването беше наред, освен нормалната умора заради пътуването и часовата разлика, други проблеми нямам. Ще подбера и кача снимки в нета, само малко време да намеря  Wink

Здравей Рали!
Какво дълго пътуване си направила!!!! Как се реши като си бременна? Аз също щях да ходя до Китай през Април, но като разбрах, че съм бременна се уплаших от дългия полет и всичките му там емоции.... и се отказах. При теб как мина? Понесе ли ти полета?

# 102
  • София
Any™ съжалявам миличка, пожелавам ти съвсем скоро да забеменееш и повече НИКОГА да не ти се случват такива неща.

# 103
Добро утро и от мен, мамита!
Аз идвам от личната и да ви кажа това българската бабичка няма равна по кавга и устатост. Заради това, че прередих като бременна цялата опашка от пенсионери се наложи да чуя какви ли не неща. Това, че съм бременна било "много важно" и т.н. глупости. Идеше ми направо да я набия. Ужас, ама изобщо не ми пука и нямам намерение да ги чакам всичките. Следващия път даже се надявам, ако ми се наложи да ходя пак, тази стара сврака да е там и да чака от 6 и 30 ситринта, за да я прередя пак!  #Cussing out
Ох, оплаках ви се! Поне си свърших работата и днес отивам на новото място да се регистрирам за ЖК.
Добре дошла на новата ни мама -  mishonka95!  Hug Много лека и приказна бременност ти пожелавам.
Any™, съжалявам за това, което си преживяла. Мога само да ти пожелая скоро да се завърнеш с пълна сила пак в отчетни!  Hug
Me_and_baby, болките /стига да не са силни и режещи/ по това време на бремонността са обичайни, но не са за пренебрегване. Моят доктор ми беше обяснил, че докато матката е още в малкия таз това може да се усеща. Заради това ми изписа и на мен магнезий, който я успокоява, въпреки че не е имало проблеми като отлепване или нещо такова. Но винаги, ако имате някави съмнения и оплаквания питайте докторите или направо при тях на преглед. 

# 104
  • София
mishonka95 добре дошла мамче  Hug  Hug  Hug
Да знаеш имаме си албумче - на първата страничка има линк и парола, ние сме най-хубавите бъдещи и настоящи мами, слагай снимки там да гледаме, може и на бебо някоя от ултразвук да поместиш. Леле момичета ама ние наистина сме си разкошни, А тези срамежливите бързо да се поправят и по една снимка да лепнат, умирам от кеф да разглеждам снимки, то само това ми остава, че като гледам среща скоро няма да си направим.
Сега чакам едни от Китай да се появят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт