Бягай с 200...

• 8 842
  • 154
  •   1
Отговори
# 150
Разбирам ги тия концепции за любовното бомбардиране, как според новата психология не било хубаво, как било странно да те представят на вашите моментално - имам чувството че тия учебници са писано от някакви мустакати моми доцентки, които никога не са ги изкарвали на бял свят.

Нормалното е мъжа да те бомбардира с любов в началото и да те запознае с техните доста бързичко ако те е харесал. Така си показва че е сериозен, а не умряла риба феминист (😂 дано никога не срещам такъв)
От имета на мустаката мома доцентка, която никога не са я изкарвали на бял свят, да ти кажа - много егоцентризъм и много малко любов прозира в написаното. Обаче не знам да са писани учебници по темата. Ще взема да напиша заради мустаците си Stuck Out Tongue Closed Eyes

Забелязала съм, че много жени се чувстват entitled на базата на едното нищо. Че са жени. Забелязала съм и че успешните мъже с кариера, пари, голям избор на жени бягат с 200 от такива.

# 151
  • По света и у нас
Базила, искат да ги запознаваш за да си бетонират мястото до теб. Обаче както виждаш и жените сме така - ако не сме сигурни колко е сериозно положението не прибързваме да обявяваме… особено на мама и тати камо ли пък пред децата.

# 152
При мен е различно с децата/детето – там сме си близки и всичко си знаем, но тя е вече голяма.
С майка ми е по-бавничко, да.
Колкото по-малко хора ти знаят истински личните неща, толкова по-добре.
Иначе, фантазьори да искаш.

# 153
  • По света и у нас
Смятам, че като си вече разведена веднъж, няма какво да запознаваш вашите със следващите ти. Имаха шанса да журират Конкурса за Мистър няколко пъти, ама то капризи, то претенции,  уволних ги вече.
 Аз не съм кастинг директор, а и тези мъже и те душа носят…😄 ай сиктир.

# 154
  • София
Но май си е вярно, че жените се съгласяват на секс, защото се стремят към връзка, а мъжете на връзка, защото искат редовен секс. Не знам за кои ми е по-жал в случая.

При мен не е вярно. Сексът винаги е бил огромен стимул да съм във връзка. Просто не единствен.

Общи условия

Активация на акаунт