💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 16 873
  • 629
  •   3
Отговори
# 495
Да и аз около 15 май, стягания на целия корем. Иначе имам и стягания само на част от корема, ама се надявам бебето да е това - гръбче, дупе.
Първа бременност ми е и се притеснявам да не изпусна или неглежирам някой симптом. Много ми е трудно времето между прегледите, особено като се появи нещо ново. Аз от скоро започнах да ги получавам и в легнало положение, преди беше само като съм права.

# 496
На мен доста ми увеличиха магнезия и не знам дали е от това (предполагам, че е възможно), стяганията ми намаляха много.
Почти ги няма дори.
Иначе за количка изобщо не сме се ориентирали.. не знам от къде да почна даже

# 497
При мен АГ забеляза, че ми се стяга корема и ми предписа магнезий - явно наистина помага. И при мен е вече ежедневно стягането, най-вече към края на деня и е доста неприятно, но съм спокойна, че е нормално. Тялото се подготвя лека-полека за раждането.

# 498
И аз съм на 3по2 магнезий ама не ми повлиява май. Имам си ги стяганията, днес вече около 5-6 съм преброила на целия корем, а само на части от корема имам доста.

# 499
Момичета... аз се разболявам. Днес ме боли гърлото ужасно. Пих мед с мляко и си пръсках биозин кидс за гърло. Sad
АГ-то ми беше казала, че мога да пия само парацетамол ако стане нещо, но така съм се притеснила, направо...

# 500
Момичета... аз се разболявам. Днес ме боли гърлото ужасно. Пих мед с мляко и си пръсках биозин кидс за гърло. Sad
АГ-то ми беше казала, че мога да пия само парацетамол ако стане нещо, но така съм се притеснила, направо...
За гърлото смуча isla moos, малко са неприятни но за един, два дни ми минава от тях. Вече 3 пъти съм ги смукала от началото на бременноста. Също пия и биозин мама от преди месец, когато се бях поразболяла и мисля да не го спирам изобщо. Превантивно може да пръскате и физиологичен разтвор в носа.

# 501
За гърлото смуча isla moos, малко са неприятни но за един, два дни ми минава от тях. Вече 3 пъти съм ги смукала от началото на бременноста. Също пия и биозин мама от преди месец, когато се бях поразболяла и мисля да не го спирам изобщо. Превантивно може да пръскате и физиологичен разтвор в носа.

Аз пия биозин мама от както съм бременна, ще ги взема тези за смученето и разтвор за носа, но капки за нос не мога да пръскам нали?

# 502
И аз съм вече втори ден болна с хрема и гърло, вчера и темп бях тръгнала да вдигам. Следящата ми каза да взимам авинор рапид, zyme капки за нос и парацетамол, ако се наложи. Ангал също е ок. За момента го карам на лукчета, чай от джинджифил с лимон и капките за нос, защото не искам всичко да взимам. Много е гадно, ама почивай повече, пий течности и се следи темп да не минава 38, ако имаш.

# 503

Аз пия биозин мама от както съм бременна, ще ги взема тези за смученето и разтвор за носа, но капки за нос не мога да пръскам нали?

Може, жълтият Олинт и Тонзилотрен за гърло.

# 504

Капки за нос може и Синулан.

# 505
Сега ще отида до аптеката, момичета.
Благодаря Ви.
 Попринцип си боледувам честичко зимата и не ме е страх като цяло, ама това беше преди да забременея, ама много се притесних за бебето… 🥺

# 506
Няма страшно, ако не вдигаш висока температура. Всичко друго си е само дискомфорт 🥲 Аз имах чувството, че съм парцал като се разболях по време на бремеността, та ти желая бързо оздравяване 😊🥰

# 507
Няма страшно, ако не вдигаш висока температура. Всичко друго си е само дискомфорт 🥲 Аз имах чувството, че съм парцал като се разболях по време на бремеността, та ти желая бързо оздравяване 😊🥰

Много ти благодаря 🥺🥰

# 508
  • Бургас
Ние взехме количката Muuvo quick Boho, супер удобна беше в сравнение с Еспиро, например. За Сайбекс чувам много смесени отзиви и се отказах.

# 509
Привет момичета,
При мен също има пристягания нон стоп вече свикнах, АГ каза, че е нормално (тя само това казва).
При мен положението е много зле емоционално, не знам какво ми стана и не знам как да се съвзема. Станах свръх емоционална, притеснена, стресирана.
Все едно не го контролирам. Приемам всичко много емоционално и навътре, все едно света ще свърши като някой ми каже нещо на въпреки.
Не знам окей ли е да попитам за нещо успокояващо хомеопатично.

Общи условия

Активация на акаунт