Великденската тема на Априлките!

• 10 225
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Днес писах 3 часа и всичко отиде на кино та накратко -

Мойто чавчо, става на годинка във вторник. Много бих искала, да се събереме в Борисовата градина към 13-14ч, във вторник според това, на всички да е удобно. Този празник без вас момичета не би ми бил празник! Затова ви каня най-официално да се събереме! Ще донесеме торта, ще духаме свещичка, ще пееме Хепи Бърдей, ще се поговориме, ще се поснимаме! Хайде, нека се събереме да се видиме! 
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 271
Здравейте. Ние днес си бяхме на вилата и изкарахме страхотно, Стенли тича по една топка цял ден и се умори и вече спи.
Тия дни тук е много пусто нещо  newsm78
Данче, това твое предложение е много примамливо бе  Mr. Green а и идеята да празнуваш с всички е страхотно, дано се съберете повече хора и да си прекарате страхотно  Whistling После искаме снимки задължително  Naughty

# 272
Здравейте, майчета!!!
Хиляди благодарности за пожаленията за малката Ева. Hug Hug Hug
Много беше весело на рождения ден - събрах ги с няколко деца в един детски кът и голямо щуреене падна. Правихме и пристъпулка на рождения ден - хвана си ключове, кола и химикал. Нямам никакво време за писане, че от 10 дена са тръгнали горните 4 зъба - първи и втори резци, и долен трети. Абе веселба - 5 броя за героя наведнъж. Вече незнам къде се намирам ooooh! ooooh!Но здраве да е!!!

# 273
Момичета аз през просото я подкарах май
имаше навремето една приказка - пращам ти картичка за всички празници през следващата петилетка та и аз така
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ПРЕЗ ТАЗИ И ДЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА!
щото хич не знам кога ще мога да чета пак
че и да пиша
за отчета - http://deniz-mustafa.hit.bg/index.html тука има снимка и клипче от РД-то на ДЕНИ - толкоз успях да кача - пустата снимка.бг не ме пуска пииииииииииииииииип
на всички цунки по муцункиииииииииииииииии!

# 274
  • София
Наде, пък аз искам да те видя!  Hug

# 275
Днес се разбих от скитане. Излязх в 9 от нас и се прибрах в 8. Първо тае бо - за старт на деня Party, после пазаруване на подаръци за малкото писанче рожденниче, а вечерта тенис на маса. Сега едва гледам Tired
Данче, мерси за поканата. Приемаме  bouquet

Честит празник на дечицата ни от вчера и днес Hug
Шуши,   bouquet

енви, ще видиш, че като Велинка се оправи, ще й направите най-хубавия рожден ден Grinning

# 276
Смински, мерсаж!

Данче, супер предложение, ама за съжаление ние няма да можем да дойдем Mr. Green

# 277
Честит Рожден Ден на чаровницата Миленка и Честит празник на Татянка! Hug  bouquet HugМного здраве и късмет!

# 278
  • София
Честит Рожден Ден на Миленка, Дими, Иван, Криско и Денис! Да растът здрави и весели! Специални поздрави на Танчето и Галчето!

Галче, все да пиша и забравям аз май веднъж писах, но да се повторя Из дупнишкия край също не празнуват първия РД на децата, но защо незнам. Като се обадих мин. год. да честитя 1ви РД на сина на кръстницата ми и я питах купона дали е в разгара си, тя категорично ми заяви, че 1ви РД не се празнува. Явно е някое от поредните поверия. Утре като ми се обади пак ще питам ЗАЩОООООООО?  Mr. Green

# 279
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА
МАЛКИТЕ ПОРАСНАЛИ ПРИНЦЕСИ
МИЛЕНА И ДИМИ!
ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ
ТАНЯ И ГАЛЯ!

bouquetЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ЮНАЦИТЕ
ДЕНИС, ИВАН И КРИСТИАН
!
  bouquet

Смини, този нов аватар...  Shocked пролетен...  Wink направо думи няяяямам... Peace
Нуни, и твоят нов аватар много ме кефи! Супер актуален! Party
Данче, ти къде се беше загубила? Липсваше! Hug

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 09:09 от envia

# 280
Честит рожден на днешните рожденници. Да растат живи и здрави, и много да слушат мама и тати  Simple Smile

# 281
  • София
Честит Рожден ден на Миленка и на мама Татянка!
ЧРД и на Дими, Иван, Криско и Денис

Енви, споко - колкото по-малки - толкова по-леко го изкарват! Макар, че май има значение и дали детето е здраво в момента на заразяването, дали скоро е боледувало, как му е имунитета! Пиши как сте!

Данче, страхотна идея, но аз съм на лекар в 14.30 и няма как да дойдем! Cry Уговорила съм майка да гледа Мати, а и времета сутринта казаха, че ще е подобно на днес!

Вчера сутринта ви се оплаках, че не успях да поспя от едни часовник, който свири! Нещата, обаче, не спряха до там! Тръгнахме за вилата и по път установихме, че свеки не е сложила водата на Мати в багажа! После да обяд не се намери пюрето, което му бях приготвила - беше си останало на плота у нас! Слава богу, майка имаше едно купешко резерва и спасихме положението! Следобяд пък ми даде Йогурт с малини и касис - два плода, които не съм давала и аз - идиота , му го дадох! Започна едно мрънкане, кривене, навръщане ни направи луди Като се прибрахме се останови, че наакан и изринат по дупето и на свивките на крачетата! Така се оплаших, че прави алергична реакция!! Идеше ми да се ритна отзад! Добре, че нищо му няма! Направо.....

# 282
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=123885
Това са снимки от Борисовата градина, не са много хубави, защото снимах с телефона, както има снимки и от почивните дни.

Честита навършена годинка на всички рожденици от тези дни - нямаше ме на линия, затова сега със закъснение ви желая здраве и щастие!
Честити празници на всички празнуващи!

Данче, надявам се да се справим и да дойдем! Peace

Вени, абе как ще се обрине веднага? Аз съм забелязала, че ако яде нещо по-пикантно поне 12 часа по-късно има реакция по дупето.
Касиса съм сигурна, че не е алерген, а пък в тези млека кой знае какво имат предвид под малини, така че изобщо според мен не е като да дадеш пресен плод.

# 283
  • София
Много се радвам, че предложението ми се приема  Hug Ако някой има предложение за по удобен час да свирка.

Чаена, не ми се отварят снимките ти, а началната на снимка.бг и досега гледах яхти  Confused Искам яхта!

Енви, тук съм, но понякога ми се изпарява желанието за писане. Как е Велина, надявам се по-добре  Praynig

# 284
  • София
Добро утро! Бързам да се включа преди да съм чела написаното през уикенда, зза да ви почерпя за кръщенето на Тони

Тони беше много послушен и въобще не плака, всичко беше чудесно и сега се стягаме за рожденния ден.

Общи условия

Активация на акаунт