Великденската тема на Априлките!

• 10 220
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Честит Рожден ден на Миленка, Дими, Иван, Криско и Денис!!!

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ   bouquet
ние вчера бяхме на разходка до след Сандански и направо умряхме от жега Laughing, и след Санданси имаше един детски магазин доста голям /сигурно Санданската мама го знае  Peace/ та доста неща си накупих от там  Hug Hug

# 288
Няколко въпростчета Simple Smile
-Возят ли се децата ви в кола, малката реве и иска да става?
-Има ли други не проходили като  нас?
-И докага се дава АМ и сутрин и вечер?

# 289
  • София
- Возим се, но пак ни е трудно да заспим!
- Ние още не сме проходили
- АМ не иска!

Аги, ако беше алергичен към "берита", можеше да направи реакция веднага и затова ме е яд на мене си - да му дам такова нещо за първи път на един час път с кола от София и в 5 часа следобяд!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 10:16 от Вени*

# 290
Честит празник на всички рожденници от последните десет дни и на техните щастливи мами!
Честито на всички именници през тези дни,празнувалите юбилеи и други годишнини,както и на отличничката Мимка!

Благодаря на всички за хубавите пожелания за рожденния ден на малкия ми палавник Калоян. Много се радвам,че не сте ме забравили,въпреки че толкова отдавна не съм влизала във форума и не съм писала.Сега ще се върна назад да изчета цялата темичка,че само й хвърлил едно око по диагонал,но не ми стигна,че ако остане време и от старата може да попрочета.
Мимка Калоян също иска да става,когато се вози в колата,но като го вържа с коланчетата на столчето и някак си се примирява,че трябва да се вози седнал.
За адаптираното мляко доколкото знам може да се дава и след годинка,има такива млека за по-големички,така че ако си решила можеш още да даваш.

# 291
  • Русе
Честит 1-ви Рожден Ден
на Соня и Християн,
на Миленка, Дими, Денис, Иван и Кристиян!

Растете здрави, умни, красиви, добри и щастливи, мили дечица!

Честито християнче на skarlet#bouquet

Енви, ми има време да се оправи Велинката до РД, вярно че ще е още под карантина, но поне тя самата ще е забравила вече, че се е ошарила... Hug

По въпросите:
- Вози се Диди в колата, но не съм я пробвала на дълъг път - имам усещането, че и нея няма да я свърта - хем не и слагам все още коланите през раменете, за да има някаква свобода и да не плаче (разчитам на борда и каиша м/у крачетата  Rolling Eyes), че още свиква с новото столче и протестира докато не потегли колата.
- За ходенето - првила е по 2 крачки сама като и отнема опората - бърза да се хване някъде веднагически, тъй че не я броя 100% проходила.

- За АМ - преди време бях почнала да замествам вечерното с твърда храна, но наполседък(почти сигурно от зъбите) отакзва всичко от лъжица и си иска млякото, т.е. продължаваме на АМ сутрин и вечер, пък и това е единствения начин да и пробутам сиропа за кашлица... Confused

Mum, що си мислиш, че ще те забравим - нали ти поведе четата на бременните априлки  Wink - щеш, не щеш ще даваш отчет, защото те мислим... Hug

# 292
Иленка що се отнася до бременността ми всъщност се чувствам прекрасно, почти като небременна. Но за сметка на това пък изкарах някакъв ужасен вирус с хрема,жестока кашлица и зверско главоболие и то точно за рожеднния ден на дечко.Той милият първи го изболедува по Великденските празници,а след него и мама и тати и детегледачката.Но вече всички сме по-добре. И най-вече нямам главоболие,поради което мога да си позволя да седна на компютъра.
Надявам се всички болнички да оздравяват бързичко,че е много неприятно нещо да те боли.
Енви Вили от кога е с пъпчици и тя,има ли температура?Дано да изкара и тя като батко си шарката леко и бързо и за рожденния ден да е здравичка и весела!  Praynig

# 293
Почерпка за малката ми рожденничка. Благодаря за пожеланията!

Ние все пак ще имаме рожден ден - утре ще съм с повече инфо и снимков материал.

Честито на Милена, Кристиян, Денис и Иван! Много здраве и безгрижно детство.
Честито християнче на Скарлет!

Доста гадно е времето днес, надявам се обаче да се доберем до заведението.

Магазинът в Сандански се казва БОБОЛИНО или Бамболино, нещо от сорта и наистина е много голям и зареден.

По анкетата на Мимка:
- В стола за кола се вози около 3 часа (от 7 часа път), след което се започва рев, ставане, мачкане на майка си и др.
-Аз започнах да махам постепенно сутрешното мляко, 2 дни нещо друго на 3-тия мляко и така редувам...(абе все още като ми се излежава и не ми се прави закуска давам мляко).
- Ходим вече доста стабилно.

# 294
Честит Рожден Ден на Миленка, Иван, Критиян, Соня Дими, Денис и Християн!

bouquet   bouquet   bouquet

Много  Hug и  Heart Eyes от нас

# 295
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182515.0
НОВАТА ТЕМА

АКО НЯКОЙ Е НАПРАВИЛ ШАРЕНА И ИНТЕРЕСНА ТЕМА , ЩЕ ИЗТРИЯ МОЯТА.

# 296
по въпросите на Мимка Hug
-вози се в колата и му харесва, заспива, а ако е буден си гледа навън или се закача, но естествено му писва и на него по някое време  Peace
- проходихме
-АМ вечер пие, защото така е свикнал да заспива, сутрин рядко
Галя същия е магазина много ми хареса  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 15:23 от Петето

Общи условия

Активация на акаунт