Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 28 045
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Интересно.
Аз на EA7 винаги поръчвам номер нагоре.

# 136
ММ за дрехи е обикновено Л, но специално за ЕА7 спокойно влиза в М. Маратонките им винаги си поръчвам номер надолу и са ми свободни.

# 137
  • София
Аз вече не знам, аз ли съм гредата…
Поръчах обувки началото на септември, изпратиха ми два номера по- малки. Върнах ги и от тогава се молим и каним да ми върнат парите. И нищо :/

# 138
Писах преди време в темата, че не ми върнаха парите за едни обувки. Дори не ми отговориха на имейлите.

# 139
  • София
На моите отговориха накрая, последния от преди седмица, че ще отнеме няколко работни дни.
Ми, 350 лв няма да им дам, но пък и вече ще ги заобикалям.

# 140
Не, че ги защитавам, но аз никога не съм имала проблем с връщането. До 3/5 дни ми възстановят сумата.
В този казус предполагам, че водят някакво разследване, защото връщаш нещо различно от поръчаното, независимо че не е твоя вината, те трябва да проверят. Само предполагам. Не искам да ги защитавам.

# 141
  • София
Не, няма никакво разследване, обувките са 36 номер в кутия 38- ми.
Бързо я приеха и толкова.

Предния ми горчив опит беше с отказана поръчка и блокирана солидна сума 40 дни.

# 142
Ами очевидно някой е сложил грешен номер в кутията. Въпроса е те или Вие. Аз Ви вярвам, но те сигурно искат да си проверят нещата.

# 143
  • София
Два месеца следствие Laughing

# 144
Да, да. Съгласна съм. Много е и за това не искам да ги защитавам. Настоявай постоянно. По принцип в предишни фирми съм се занимавала понякога с рекламации и е много досадно, та натискай ги постоянно докато няма развитие.

# 145
В извлечението на банката върнатата сума се появява с падеж, когато е направена поръчката, а не връщането. Ако имате движения след поръчката, върнете се назад и там търсете възстановяването.

# 146
  • някъде там
На моите отговориха накрая, последния от преди седмица, че ще отнеме няколко работни дни.
Ми, 350 лв няма да им дам, но пък и вече ще ги заобикалям.
поискай документа с който се вижда как са ти върнали парите и им кажи че ще се обърнеш към компетентните органо, защото това за сайт като тяхния е недопустимо и супер разочароващо отношение!

# 147
Здравейте, как протича и кога черен петък в бест сикрет.

# 148
Мъжко пухено яке The North Face - 137 лв. Има размери.
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32912677&colorCode=000727908

# 149
Здравейте. Редовен клиент съм на сайта, но напоследък забелязвам промени. Предпоследната ми поръчка пристигна изключително бавно. Последната пък е от 26.10, появи се тракинг номер, всичко както трябва и днес получавам имейл, че връщането е одобрено и са ми възстановили сумата за покупката!? Вие забелязвате ли промяна?

Общи условия

Активация на акаунт