Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 5 041
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
  • София, Манастирски ливади
Не става до автомат според мен, защото speedy имат някаква процедура по регистриране (еднократна) , за да може да изпращаш. Може да видите в сайта им. Щях да пробвам, но съм забравила.

# 46
  • Пловдив
Някой знае ли как да си изтрия запаметена карта от профила? По грешка я запазих при плащане и не мога да открия откъде да я изтрия.

# 47
  • София
Промяната може да бъде направена по време на следваща поръчка на последната стъпка преди да пристъпите към плащане. Има опция „Добави/промени метод на плащане“, където може да изтриете картата.

# 48
Новата ми поръчка дойде супер бързо, но искам да върна един от артикулите - колан, чиято катарама стърчи доста странно. Не съм връщала досега колани и за да го пробвам трябваше да премахна пластмасовото фолио на катарамата. Дали ще имам проблем с връщането? Разбира се, етикетът и оригиналната кутийка са непокътнати.

# 49
  • София
Новата ми поръчка дойде супер бързо, но искам да върна един от артикулите - колан, чиято катарама стърчи доста странно. Не съм връщала досега колани и за да го пробвам трябваше да премахна пластмасовото фолио на катарамата. Дали ще имам проблем с връщането? Разбира се, етикетът и оригиналната кутийка са непокътнати.

Не мисля, че ще има проблем. Особено при положение, че
получих носена чанта, която някоя "дама" беше върнала.

Независимо, че не съм правила поръчки от около месец,
завчера получих уведомление, че добивам статус на
златен потребител (досега бях сребърен). Дали пък не е точно заради това?
Да ме мотивират да започна отново да пазарувам. Smile
Или просто минава време, докато отчетат приноса ми
от предишните покупки.

# 50
Златен статус се добива след достигане на 1500 точки Тях ги събирате от поръчки и покани.Те се получават след изтичане на времето за връщане.От къде точно са може да видите от меню моят баланс.

# 51
Здравейте, някой купувал ли е от тези обувки? Пише, че са уголемени, но реално имате ли наблюдения дали е така?

# 52
  • София
Момичета, за първи път ще връщам сгрешен номер обувки.
В офис на Спиди до къде пращам?
Имам форма за връщане

# 53
То като създадете връщането, генерира и товарителница.

# 54
  • София
Ясно, номера за връщане е товарителница.
Благодаря!

# 55
Да не забравиш да сложиш листа с информацията за артикула, който връщаш, в кашона(или там, в каквото ще се транспортира).

# 56
До кой адрес връщате със Спиди? През офис ли трябва или може от кутийте на Спиди?

# 57
Прочетохте ли малко мнения назад?

# 58
Разпечатайте си документите за връщане.Там излиза адреса ,на който трябва да върнете.Може да се връща само в офис.

Общи условия

Активация на акаунт