Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 27 578
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Забелязвам, да. В началото, като смениха ЕО със Спиди, имаше осезаемо подобрение. Поръчките започнаха да идват за 3-4 дни. В последните 1-2 месеца е пълна непредвидимост - понякога идват за 2-3 дни, понякога за 10+ дни, но никога не можеш да си сигурен кое от двете ще е този път. Поне са честни и имат предупредително съобщение за забавяния в хелп секцията в приложението и сайта.

Имаше споменаване на Emilio Sarto някъде в предните страници - това е in-house марка на самите BestSecret. Името е “по-така”/звучи италианско за маркетингови цели.

# 151
  • някъде там
Аз и писах оня ден с въпроса защо толкова бавно се изпращат поръчките. Същия ден я шипнаха.
Но да определено бавно пристигат.

# 152
Момичета, пазарувам от години, но за първи път ми се случва като изпратя покана, да изписва на получателя, че е невалидна…

# 153
И на мен ми се случи същото онзи ден.

# 154
Единия вариант е ,както писахме по назад да нямат свободни места.А другия,който е по логичен е да сте свършили поканите.Преди изписваше колко покани ти остават.Сега,не е упоменато никъде.

# 155
  • София
В петък сутринта поръчах една чанта и утре ще е при мен. Този път доста бърза доставка. Simple Smile

# 156
11% на всичко - Code: SGL11, още 14ч и. 30 мин.

# 157
Влизам да се оплача, една поръчка ми потъна в склада на Спиди в Сомат, 1 седмица проверяваха, не я откриха и ми върнаха парите.
Сега друга поръчка увисна отново в склада на Спиди и вече няколко дена седи там.
Други поръчка ми дойде с кашон в това състояние, все едно някой се е опитвал да види какво има вътре.

# 158
Предпоследната ми пратка в плик дойде направо отворена. Поне всичко беше вътре

# 159
  • Сф
Кашонът изглежда е скъсан при вадене, закачил се е някъде.

# 160
И на мен така ми изглежда. Че се е задрал на нещо издадено. Не мисля, че някой ни проверява парцалките. Имате ли идея какъв обем от пратки минават всеки ден през ръцете им? Ако някой иска да краде, ще залага на сигурно. Айфоните са най-желани - скъпи и лесни за прибиране. Няма кой да бърка в пратки за дрехи и обувки, струващи стотина лева (в общия случай).

# 161
  • София
Последният път ми се стори, че момчето от Спиди снима кашона, даже. Thinking А може и да е сканирал кода, просто.

# 162
Сканират с четец. Ако ще снима, трябва да е с телефон. Ама да снима всички пратки ли?

# 163
Днес ми оттовориха, че и втората пратка те може да бъде локализирана къде е.

# 164
  • sofia
Здравейте! Имате ли опит с дамски обувки от марката Hammerstein?

Общи условия

Активация на акаунт