Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 17 836
  • 205
  •   3
Отговори
# 195
  • Варна
Аз днес върнах нещо но е платено с Револют. Те пък обявиха, че от днес не приемат плащания в лева. Та как ще си получа аз парите Simple Smile

# 196
Не са обявили днес. Трябва да имате инфото на имейла. И аз имам пратка за връщане и се чудя дали могат да ми върнат парите в евро като Револют не оперират вече с българския лев.

# 197
Аз днес си пращах левове без проблем в Револют от друга банкова сметка, въпреки съобщението.

# 198
От днес не може Вие да изпращате в лв от Револют. От 10-ти декември ще се връщат парите ако някой ви изпрати превод в лв.

# 199
  • Варна
Да, те за колко време долу горе връщат парите. Не съм обръщала внимание досега...

# 200
Бързо. За седмица някъде.

# 201
Здравейте!
Какво ви е мнението за бижутата в сайта. Синът ми е харесал за приятелката си златни обеци със сапфири(??) , но в описанието няма грамаж  и размер (см. поне на обеците) на продукта. Какво да очаква според вас?

# 202
Момичета, от скоро пазарувам от сайта. От вчера гледам, че ще има -10%, на черен уикенд. Сега влизам в сайта, и надписа още не е  активен.  Знае ли се кога ще го активират, или пазаруваш и накрая ти приспадат тези 10%.

# 203
В какъв смисъл не е активен надписа?Има си код за намаление

Купувала съм колие с перла и съм доволна.Може би зависи от марката,но аз гледах и в официалния и сайт за подробности и повече снимки.

# 204
Момичета, от скоро пазарувам от сайта. От вчера гледам, че ще има -10%, на черен уикенд. Сега влизам в сайта, и надписа още не е  активен.  Знае ли се кога ще го активират, или пазаруваш и накрая ти приспадат тези 10%.

Вкарваш кода при поръчката.

# 205

Вкарваш кода при поръчката.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт