Отговори
# 150
Добро утро!🧿🌹
Не мога да разбера толкова ли са важни тия очила за някои хора…🙄
Какво толкова се пънат да докажат?
Дори и да бяха различни, той отиде в Асос, в махалата, до сета на Афра… с това как ще се борят? 🤦♀🤯
Един уличен фотограф уж (не мога да бъда сигурна, че е Мерт на 100%, но много прилича)

# 151
Добро утро! 🫶

# 152
  • София
Ааа, Бруха, как така, той е ходил по работа там, другото е съвпадение. Сигурно и очилата ги е оставил на някой от сета.

Ето я цялата снимка, не знам Мерт ли е, но не ми прилича да е в Турция

# 153
Добро утро на всички!
Хубава сряда пожелавам

# 154
Да, да, съвпадение е! В 80 милионна Турция с територия колкото 1/5 Европа, точно там отиде да си купи или наеме имот…
Това ще да е! Колко съм наивна 🥺🤦♀

# 155
Малкото Сейранче ще участва в дизито с Онур Туна и Симай!

https://x.com/tvdunyasii/status/1957699486756512224?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 156
Малко Сейфер за разкош

# 157
Малко фен арт Wink

# 158
Мими 65, може ли името на филма Бар на турски или линк, благодаря.
ani.zaiche на мен нещо с линковете не ми се получава.Така и не успях да споделям.Но филма го има в ТуркРУ.тв.Гледам с руски превод.Оригиналното му заглавие е "Barda".Но не те съветвам,много извратен.По-добре гледай "Първи и последен" та да се насладиш на наистина нещо стойностно.

# 159
ani.zaiche на мен нещо с линковете не ми се получава.Така и не успях да споделям.Но филма го има в ТуркРУ.тв.Гледам с руски превод.Оригиналното му заглавие е "Barda".Но не те съветвам,много извратен.По-добре гледай "Първи и последен" та да се насладиш на наистина нещо стойностно.
В тоя филм участва красавецът дето сложиха на Афито в сезон 3 и партньорът и от Фазилет, нали?

# 160
Кой каквото иска да говори, обаче Афрам не случайно са популярни, обичани и хората ги искат заедно

# 161
В тоя филм участва красавецът дето сложиха на Афито в сезон 3 и партньорът и от Фазилет, нали?
Същите "убавци".Този от Фазилет участва и в "Игри на съдбата" ама още от Фазилет ми е отврат.След този филм обаче направо приключи кариера за мен.Той не е и турчин,а албанец.

# 162
Фотографът на най-хубавите Афини снимки! 🧿🤍♾🪬🧄

И една нова новина! 😎

# 163
Здравейте момичета

https://x.com/cansumor/status/1958107112325665007

На тайвански сайт, представящ Изоставения човек, е отбелязано, че Мерт е казал следното за филма: 
Демир: „Този герой ме накара да почувствам дълбоката крехкост и сила на човешката природа. Историята на Баран е като огледало, което ни кара да мислим как да се справим с болката.“

Успех на Мерт !

# 164
  • София
Успех на Мерт, нямам търпение за петък, ще гледам да си го пусна най-късно по обяд. Надявам се да има много гледания в чужбина, ще следим и класациите. Дори за България ми е интересно какво ще направи. Доста хора вече гледат Нетфликс, въпреки, че няма български.

Една девойка го е видяла на сета днес, казал й е да изчака отвън за снимка, да видим ще излезе ли нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт