Отговори
# 135
Аз нищо не съм видяла от вещицата. Но ако е сложила нещо, тия в Х щяха веднага да го засекат. Сега виждам, че казват, че е изтрито…

# 136
Разгледах й снимките на тази Су и ми мяза на Мара Отварачката.😷😷😷

# 137
Някой видя ли Бирсен да е писала за Мерт, че ще снима нов сериал защото ми излезе че е качила нещо, но май го е изтрила

Аз не съм видяла, но меко казано се моля да не е вярно за партньорката.🤐🥴

+1 изобщо не я харесвам, втория изобор след Джемре който не харесвам. Бих се зарадвала да видя Мерт с Айча Айшин Туран, според мен би им се получило

# 138
+1
Повече ме дразни, че е глезла и като поведение и като говор.

Надявам се най-рано в полусезона / януари/ да се включат Мерт и Афра в тв сериали.

# 139
Новината е толкова вярна, колкото и за Афра и Кенан. Абсолютна партенка, а самото творение е Фотошоп. Но за съжаление винаги се захапва стръвта 🥺🫣

# 140
Сакън момичета.Без тая Су ли е каква е.Тя участва в "Нощна приказка" с Бурак Дениз.Невероятно писклив глас,никаква интонация,никакъв талант.Изгледах само две серии от този сериал и то с голям зор.Едно,че сценария беше ужас и второ,тая с пискливия си глас така дразни,че трябва да си запушваш ушите.Съгласна напълно за Айча въпреки,че му е малко кака.А представете си сериал с Мерт и Буче.Да не дава господ и продуцент.Hands PraySign No EntryImp

# 141
Само Су Бурджу ни липсваше 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️....
Хич не я харесвам, а и има някакъв проблем с артикулацията това момиче. Ще си заключа пръстите на краката, дано е лоша шега 🫣...И се извинявам на всички, които я харесват! Просто според мен е силно надценена като актриса.

# 142
Самата Бирсен отрече! Няма такава новина!

# 143
Само Су Бурджу ни липсваше 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️....
Хич не я харесвам, а и има някакъв проблем с артикулацията това момиче. Ще си заключа пръстите на краката, дано е лоша шега 🫣...И се извинявам на всички, които я харесват! Просто според мен е силно надценена като актриса.

Лъжа е

# 144
  • София

Точно като новината за Афра и Кенан, само дето онази беше от някакъв неизвестен източник и я изтриха, а тази уж била изтрита.

# 145
  • Яко в Матрицата...

# 146
  • София
Вече 23-ти ден в Х се води един и същи спор 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Изумявам се как се променя мнението на хората, следвах Клъмзи от 2 години, до тази вечер. Днес се опитва да изкара еднаквите очила различни. Тази жена чакаше сватба и я предвещаваше, сега мрази Мерт.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 00:05 от MysteryG

# 147
За лека нощ ви пускам още очила 👓 Wink

# 148
Слава Богу, че не е вярна новината. 🥳🥳🥳

Ох, пак ли се разправят за тези очила?🤪

# 149
Айдеее, не остана! 😜

Общи условия

Активация на акаунт