Отговори
# 120
  • София
Забелязах нещо доста интересно, по повод ПР кампаниите.
Рекламата с Афра и Енгин започва платена кампания на 3-ти юли, датата, на която Мерт гледа Джокович и турската тенисистка на Уимбълдън.
А помните ли, че забавиха излизането на клипчетата с 5 дни и ги чакахме Simple Smile
Върнах се назад - наистина имаше такова забавяне, Mystery! Как се сети и свърза случките!!! А и като добавя и държанието на Мерт от клипчето от 10ти юли в хотелчето, наистина на игра с публиката / да не ползвам по-силна дума/ прилича всичко.

Обичам да чета криминални романи и разни такива неща много ми правят впечатление ☺️ Шегувам се, сещам се, че имаше нещо такова и си правя справка в старите теми. Затрил ми се е подробния архив на темите, от другата седмица ще имам време да си го оправя, много е полезен в такива ситуации 🙂

# 121
  • Яко в Матрицата...
Канкитата Sunglasses

# 122
Ужас! Афито и инфантила Несла! 🤐

# 123
Несла се забави да пусне снимките, ама сигурно е избирала на кои е излязла най-красива.😄

# 124
Много мила и любвеобилна Несла бе! Вечно наръгана в някой, вечно прегърната! Толкова мило момиче, обича всички и всички я обичат! 🤕🤕🤕

# 125
Оставете момичето, моля! 🤡
Нека бъде протектор и защитник на горкото Афи, чийто бивш негодник прави някакви мръсни номера и се мъчи на я спечели отново.
А доброто Несли е толкова щастливо! С гадже, което трие гръбчето на Алп толкова доволно! Тя няма никакъв проблем във връзката си и може да си позволи да работи върху тази на любимата приятелка.

# 126
Преди една година! 🫠

Нека бъде протектор и защитник на горкото Афи, чийто бивш негодник прави някакви мръсни номера и се мъчи на я спечели отново.
А доброто Несли е толкова щастливо! С гадже, което трие гръбчето на Алп толкова доволно! Тя няма никакъв проблем във връзката си и може да си позволи да работи върху тази на любимата приятелка.
Ооооо, да и това! 🤕
Такава си е Несла, добра, мила и всеотдайна! 🙄
Шекер памук! 🤕

# 127
Хей, момичета
Много модерни тези очила 👓
Афра пак ги е сложила. Взе си ги от Мерт и сега ги скъсва от носене Stuck Out Tongue Winking Eye
Дайте и ние да си купим по едни такива, да сме в крак с модата Wink

# 128
  • София

🤣🤣🤣🤣🤣

# 129
Афито! 👑

# 130
  • София
Ами вместо да търсят Мерт в Гърция, да бяха тагвали Афра.

# 131
Някой видя ли Бирсен да е писала за Мерт, че ще снима нов сериал защото ми излезе че е качила нещо, но май го е изтрила

# 132
Някой видя ли Бирсен да е писала за Мерт, че ще снима нов сериал защото ми излезе че е качила нещо, но май го е изтрила

Аз не съм видяла, но меко казано се моля да не е вярно за партньорката.🤐🥴

# 133
Нагито и кьопечето от Пера!

# 134
  • София
Мерт нали ще снима до средата на октомври с Мирай, даже за нея се обясняваше, че няма как да участва в дизи към момента.

Общи условия

Активация на акаунт