Отговори
# 540
Здравейте, момичета
Дойде уикенда Simple Smile

# 541
Привет и от мен! 🌹🧿🤍

# 542
Много ми харесва Афра на тази снимка Heart

# 543
Лайк от Афито! 😜

# 544
Все пак истина било 🤦‍♀️🤗
Афра ще снима с Кенан в Аби 😉
Кенан е страхотен актьор и  ще гледаме Афра в новия сезон (все пак)....
Ах  Онур ...

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 13:40 от Dichkata

# 545
Стори от Афи

# 546
Нали нямаше Афра да участва в дизи сезона? Толкова категорично го каза Simple Smile
Но браво,че е решила друго. Тъкмо ще я гледаме, да й се наслаждаваме
Бейза, където е Аз вече минах от там май месец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 547
Новата екранна двойка има 23г. разлика ... Направо рекорд 😉...Може би няма да е любовна история...

# 548
Афито ни изненада! 😜 Успех ѝ желая! 🧿Хайде в очакване сме на адвокат Чаала! 🧿
Имала съм усещане май, бях си наумила Аби да гледам този сезон, сега задължително! 😜

# 549
Успех на Афра! Отива й адвокат да бъде.
Дано не са им любовни отношенията. Това са 23 години разлика, каквито и колкото известни да са актьорите. Ужас.
Не ми е ок и Афра да попадне в тази статистика млади момичета да играят с дърти мъже. Ах тези турци,ах

# 550
Неприятна новина. Не ми се гледа Афра до дърти мъже.

# 551
Неприятна новина. Не ми се гледа Афра до дърти мъже.

И на мен. Едвам я преглътнах с Енгин. Но... все пак е кариерен успех да я сложат до актьор от този ранг. Ама определено няма да е проект, който ще следя.

# 552
Поуспокоих се малко Simple Smile И знаете ли какво си мисля.
Ако е имала право на избор Афра няма да избере нещо просто ей така. Тя има усет за ролите си. Та,ако е така й имам доверие,че нещо я е грабнало в тази героиня.
Обсъждат сега много в Х какви ще им бъдат отношенията - дали любовни или някакви други. Бирсен е писала, че Афра ще му е партньорка на Кенан. Но не знам какво се има предвид под това.
Може би е хубаво да изчакаме да видим какво ще бъде пък тогава да критикуваме Simple Smile Но не ми е ок като нейн фен, както казах, да я гледам да се целува и т.н. с възрастни мъже.
Дано става въпрос за много пари.

# 553
Честито на Афра! 🤗 Да участва в сериал с Кенан със сигурност е много добре за кариерата й, защото той е сред големите имена в турската филмова индустрия.

# 554
  • София
Аз се радвам за Афра. В Х Сема е отворила стая и каза, че от много време е имало инфо за това предложение, ставало въпрос за много пари и ОГМ са искали Афра за ролята.
Може да не е любовна история, а да става въпрос за нещо съвсем различно. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт