Отговори
# 555
Между другото Кенан няма спрян сериал поради нисък рейтинг, което в днешно време също не е маловажен факт. Според мен любовната история няма да е основното, но според мен ще я има. Например в Карадайъ, където той участва с Бергюзар Корел също основната линия беше друга, но имаше и любовни история.

# 556
Важното е работа да има! Кенан е класа и е идеален за партньор! Женен с две деца, за Афито ще е добре дошло! Поне няма да я шипват с главния! 🤣
Още не знаем каква ще е историята и едва ли си е избрала нещо комерсиално, ще видим! Поне ще има какво да гледаме! 😜

# 557
# 558
От фейса! Превод на публикацията на вещицата!
Afra Saraçoğlu се включва в нов тв сериал като партньорка на Kenan İmirzalıoğlu.

Беше любопитно кой ще играе ролята на адвокат Чагла, партньор на водещия актьор Кенан Имирзалъоглу, който ще играе „Хирург Доган Ханджъоглу“ в новия сериал на ATV „Abi“.
Снимките на сериала "Abi" започват в средата на септември. Сериалът, режисиран от Ягмур Тайлан и Мурат Аксу от "Братя Тайлан ", е написан от Ейлем Джанполат. Главният актьор Кенан Имирзалъоглу, който ще играе "Хирург Доган Ханджоглу", е обект на много спекулации за това кой ще изиграе партньора му, адвокат Чагла.

Адвокат Кагла идва

Името на Афра Сарачоглу беше на дневен ред и се носеха слухове, че е решила да се отдръпне от масовата работа за известно време, след като завърши сериала „Пера“ на OGM Pictures. Последните новини обаче са, че тя е променила решението си и е казала принципно „да“ на сериала „Аби“.

Краткo резюме на  „Аби“: Доган е син на Тахир Ханджоглу и Саадет Ханджоглу, хирург в морската търговия. Доган се е отделил от семейство Ханджоглу и е изградил собствен живот в друг град. Има по-голям брат, Синан, и две по-малки сестри, Мелек и Гюлюшан. Оставяйки настрана всичките си обиди, Доган пътува до Истанбул за сватбата на сестра си по нейна молба. Среща се с Чагла, млад адвокат, който кандидатства за работа в семейната фирма. Сватбата на брат му подготвя почвата за поредица от опустошителни събития, които завинаги ще променят живота му.

Разликата във възрастта беше много обсъждана

22- годишната разлика във възрастта между двамата актьори предизвика сериозен дебат, когато новината се появи за първи път. Течове зад кулисите показват, че двете страни са отворени за съвместна работа по проекта, защото разликата във възрастта е от полза за историята, особено след като Чагла е била адвокат в началото на кариерата си. Освен това, не се очаква скоро да започне романс.

Бирсен Алтунташ

https://www.facebook.com/share/p/1BAfPwASSm/?

# 559
Афра и Кенан през 1997 година Joy
Малко да се посмеем. Смехът е здраве Simple Smile

# 560
Дори Бирсена е писала, че историята няма да е любовна, поне в началото...Аз много се радвам и със сигурност ще гледам този сериал, още повече, че и Дирен ще е там ❤️🤗....Много исках да снимат за тв, за да има какво да обсъждаме...
Вярвам на Афра! ❤️ Щом се е съгласила, значи ще бъде нещо интересно и различно! Ще видим!
Снимките почват в средата на септември!

Само да не излезе вярно и това за Мерт и Су Бурджу, че няма да го преживея 🤦‍♀️🤣🤣

# 561
Афра и Кенан през 1997 година Joy
Малко да се посмеем. Смехът е здраве Simple Smile

😂😂😂

# 562
Ново! Ново! Ново! От Асос днес! 🤣

# 563
Днес филмът е на 4-та позиция в световната класация на Нетфликс. 🙂

# 564
Привет, момичета!
От страницата на OGM.pictures:
Семейството е изпитание
И анотация за филма:
Понякога семейството е най-трудният изпит в живота. Човек, предал семейството си преди много години, този път години по-късно ще бъде подложен на същото изпитание като успешен лекар; животът ще го принуди да избира между семейството си и съвестта си.

# 565
Ati24, добре дошла в темата!🙂

Ураз и тя се включи със забавно меме - Дирен срещу Кенан. 😄

# 566
Ati24, добре дошла при нас!

Много различни мнения има и ще има относно разликата във възрастта. Същото ще е и за самият проект. И ние ще сме на различни позиции.
Мисля обаче, че трябва да имаме доверие на Афра. Сигурна съм, че ще направи страхотна роля и пак ще ни покаже невероятния си талант.
За хората в тези среди и с тази професия е важно да има работа и да снимат. Много дълго време да седят без работа не е на добре.
Хайде сега да чуем и за Мерт дали няма и той да почне в някое дизи също.

# 567
Надявам се Мерт да е получил предложение за AVCI и да го приеме, защото сценария е на Керем Дерен, който писа Езел и смятам, че проекта ще бъде много добър.

# 568
Е чак дърт мъж,  Кенан е класа. Да разликата е голяма),но не смятам ,че Кенан е дядо. Афра те първа пробива ,Рибарче даде ход. Онур не е прост. Афра и Кенан ще направят гледаемост на сериала.  И аз ще го гледам.
Че и адвокат ще играе нашето Афи. 😎

# 569
Много ми липсват Sad
И ще продължат да ми липсват

Общи условия

Активация на акаунт