Отговори
# 660
  • София
В тик ток има едно клипче от тези дни, в ялъто са паркирали, махнали са онези паравани. Дали няма АБИ да се снима там Rolling Eyes

# 661
Здравейте, момичета!😊

😎

На информацията от зеления фон може ли да се вярва? Верни ли бяха спойлерите му като цяло?

# 662
  • Яко в Матрицата...
Здравейте Simple SmileCoffee

Зеленият фон само споделя мислите си... Поне под такава форма е написано. Но е възможно да се опипва почвата, нали е човек на ОГМ, ако добре помня.

# 663
  • София
90% й бяха верни спойлерите на тази, особено най-гадните. Затова само нея имам. Трети сезон както я нямаше и се появи за Коледа да разкаже какво ще стане в 89. Такива са ми спомените. И за казармата писа през януари, броя на епизодите също. На ОГМ е акаунт със сигурност.

Браво на Мерт, май за първи път е на първо място в тази класация, даже е доста напред  Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 09:57 от MysteryG

# 664
Здравейте и от мен
Пожелавам успешна седмица на всички

# 665
90% й бяха верни спойлерите на тази, особено най-гадните. Затова само нея имам. Трети сезон както я нямаше и се появи за Коледа да разкаже какво ще стане в 89. Такива са ми спомените. И за казармата писа през януари, броя на епизодите също. На ОГМ е акаунт със сигурност.

Браво на Мерт, май за първи път е на първо място в тази класация Simple Smile

Мистери, благодаря! 🌹Значи вероятността снощните да са истина е голяма.

Рени, благодаря!🌹

# 666
# 667
  • Яко в Матрицата...
Надявам се само историята на АБИ да е интересна, но ако пак ще има спойлери, може и да гледам чак като свърши сериалът...

# 668
Онур Акай довечера щял за последно да говори за АфРам. Трябва да го гледаме, защото все пак тримата редовно се чуват по телефона и сигурно си споделят. 😜 Мерт веднъж и ръката отишъл да му целуне за Байряма, както беше споделил Онур. 😂 Чакам с нетърпение новата приказка.

# 669
  • Яко в Матрицата...
Онур Акай довечера щял за последно да говори за АфРам. Трябва да го гледаме, защото все пак тримата редовно се чуват по телефона и сигурно си споделят. 😜 Мерт веднъж и ръката отишъл да му целуне за Байряма, както беше споделил Онур. 😂 Чакам с нетърпение новата приказка.
Оо, аз този съм го блокирала в Инста, заедно с Билалчо Joy Дано наистина спрат да говорят за Афра и Мерт, че аман от простотии. Няма да го забравя Билал миналата година как настояваше Афра да каже кой е този мъж, баща ли ѝ е или не, все едно лично той е засегнат от това. Или пък 2023 когато "съветваше" Афра да си оправи бюста, че ѝ бил малък... Бляк...

# 670
Изобщо не очаквам да спрат да говорят за АфРам, защото просто няма с какво друго интересно да привлекат хората, за да кликват върху статиите им или да им гледат видеата. 🤪 Сега ще кажат нещо и след около 2 седмици ще кажат, че има ново развитие по случая и айде пак ще започнат да ги чепкат.😄

# 671
  • Яко в Матрицата...
Изобщо не очаквам да спрат да говорят за АфРам, защото просто няма с какво друго интересно да привлекат хората, за да кликват върху статиите им или да им гледат видеата. 🤪 Сега ще кажат нещо и след около 2 седмици ще кажат, че има ново развитие по случая и айде пак ще започнат да ги чепкат.😄
Добре че включиха Хакан и Ханде, че иначе само Афра и Мерт го отнасяха JoyJoyJoy

# 672
Добре че включиха Хакан и Ханде, че иначе само Афра и Мерт го отнасяха JoyJoyJoy

Да, нашите направо изкараха късмет покрай Ханде, Хакан и мама Арзу.😂

# 673
След като преспах и ми олегна информацията за новото дизи на Афра, искам да кажа следните неща. Подчертавам, че това са мои разсъждения.
Според мен има нещо замислено да се заиграят с отношенията между адвоката и хирурга. Набляга се,че Афра е млад адвокат и че разликата във възрастта е търсен ефект. Нищо друго не се коментира в резюмето на историята за това какви ще са тяхните отношения. Ако е планирано да са брат и сестра или баща и дъщеря новината нямаше да бъде поднесена по този начин. Нямаше така да са написани нещата. И другото, което ме навява на тази мисъл е светкавичното включване на човек на ОГМ уж със спойлери. Настана хаос и веднага се включи зеленият фон да успокои положението.
За мен ще се заиграят нещо с двамата да почнат да развиват някакви отношения, ще се харесат, може да има флирт. И накрая преди да са се задълбочили нещата нещо ще стане. Я ще вземат да се окажат рода, я някой от героите ще бъде гръмнат.
Но има време до началото и ако сега опипват почвата може и да се промени сценария и да ги изкарат рода от началото.
Нека почне сериала пък ще видим Simple Smile

# 674
Не знам, ама Джансу от онзи ден е в шок и вчера вече не издържа и тагна сценаристката, за да й даде някоя и друга идея.😂

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 11:11 от Lilia*

Общи условия

Активация на акаунт