Отговори
# 645
# 646
  • София
Айде на спойлерите, топли, топли, парят Joy

# 647
Ей, значи, веднага почнаха спойлери да пускат. Дали не е умишлено,че да успокоят малко хаоса, който сами създадоха.
То още снимките не са почнали,ама ние вече имаме спойлери. Joy
На нищо не вярвам,щом Шнура е замесен очаквам неочакваното. Дали ще е Афра или Мерт няма значение. Шнура може да изпепели всичко.

# 648
Тоест ще бъдат брат и сестра, така ли?

# 649
  • София
Тоест ще бъдат брат и сестра, така ли?

Не знам за превода, това е оригиналът

# 650
Аз го разбирам, че героя на Кенан ще остане с брат си и сестра си. Явно,за да им помогне. Адвокатката,демек Афра, ще ги защити и нещо ще й се случи.
Много гадно се получава някой път с тези автоматични преводи. Не може ли да пишат и на английски Simple Smile

# 651
Брат и сестра щели да бъдат.

# 652
Аз на нищо не вярвам.
То нищо още не е почнало, няма даже още четене, репетиции. Е как някакви хора ще знаят кой с кой какви ще бъдат.
Ако излязат брат и сестра, значи Афра ще го играе извънбрачно дете, така ли? И хирурга заедно с другите си братя и сестри няма да знаят коя е? Малко не ми съвпадат нещата с написаното от Бирса като резюме за историята.
Струва ми се,че започнаха да замазват положението още от сега.

# 653
Интересно брат и сестра ли ще бъдат главните герои?🤔

# 654
Пускам си аз Афра и Мерт Simple Smile
За другото не мога да мисля повече засега. Явно ми трябва време да ми олегне всичко

# 655
Имаше подобен сериал, в който главните герои бяха двама братя, а тук ще бъдат брат и сестра явно. Става дума за Ичерде с Арас и Чачо, много хубав сериал беше. 🙂

# 656
Привет дами.Ето,че излязоха и цифри за хонорарите.Афи-3.5 млн,а Кенан-4.5 млн.Ами като ще плащат 4.5 млн на мъжката половина поне да бяха взели Йозчивит.Разликата в годините между него и Афра е 13 г.къде по-възприемчива от 24 г.Бурак изглежда супер за годините си,обичан е в държавата си и извън нея и също си е супер звезда.Нали напусна "Основание Осман" защото не са се съгласили на хонорар 4.5 млн.Явно брожението за възрастовата разлика е и сред турските фенове щом се започна със спойлери и "ама няма такова нещо като любовна история".Нищо чудно да променят сценария и наистина да ги направят брат и сестра или поне братовчеди.Ще зависи май от рейтинга.Кенан и той започна да пуска снимки със съпругата си и "тяхното щастливо лято".Аз не знаех коя е съпругата му,но сега научих.Много добре повдигна темата Надя.Браво Наде.Когато разбрахме,че Пелин Акил е 12 години по-възрастна от Мерт,толкова бяхме против,че направо си я намразихме тая жена.Наричахме я "леля","кака" и как ли още не.Видяхме колко нелепо стои тя до Мерт и колко нелепи и  отвратителни бяха техните любовни сцени,макар,че нямам спомен,освен едно натискане да е имало даже и целувка.Ако греша ме поправете.Е,ми не беше никак красиво и интригуващо.Ами ако в новия проект на Мерт партньорка му беше Гюлчин например?Освен това тя е и с 3 год.по-млада от Кенан.Жената изглежда отлично за годините си.Дали аджеба щеше да ни хареса?Дано в този проект Афи да не е адвокат само на хартия,като Пелин Акил в "Рибарчето",а да е точно като Пънар Дениз в "Присъда".И още нещо,Кенан ще е хирург,а пък ще го раздава морски търговец ли,нещо такова.Нерде Ямбол,нерде Стамбул."Далечен град" е много тежка конкуренция.Ако Онур се надява на супер звезди и не толкова добри сценарии ще си приключва дизитата предсрочно.Сериала за сираците едва докрета до втори сезон, а Краля въобще не можа да бъде никаква конкуренция,въпреки Халит Ергенч.Прехваления "Мечтата на Ешреф" не успя да събори Града.Та Онур първо да си подбере внимателно сценаристите и тогава да вкарва "тежки артилерии" актьори в дизитата си.

# 657
Йознур Серчелер, която се готви да се завърне на екрана със сериала #AşkveGözyaşı след сериала #YalıÇapkını, говори за героинята си: „Тя е много интересен герой. В оригинала тя е клюкарка, или по-скоро жена, която придобива власт, като знае клюките за живота на хората във висшето общество. В нашата версия тя се е променила малко. Тя е различна жена, с различен интериор.“

https://x.com/dtural/status/1962204259904037304?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 658
  • София
На мен повече ми се връзваха за баща и дъщеря, но и брат и сестра става. Те хората написаха, че ще е мафиотски. Явно идеята не е да е романтичен сериал. Поне на мен така ми изглежда и до такива изводи стигам като чета разни акаунти. Ще видим, нека почнат да снимат.
Мен също ме притеснява, че и за Пакил казаха, че възрастовата разлика е търсен ефект, а беше едно голямо нищо накрая.
Но тук някак си ситуацията ми изглежда различна.
Аз по принцип нямам намерение да гледам сериали в реално време, но този започва да ме заинтригува и ще видим.

# 659
Добро утро! 🫶
Прекрасна седмица ви желая! 😘

Общи условия

Активация на акаунт