Отговори
# 630
  • София
Да е жива и здрава Лютфие. Отгледала е невероятна дъщеря, дано тази вечер са заедно и си изкарат хубаво.
Тези сторита са нейни от днес Simple Smile

# 631
Честита да е Лютфие!🎂🥳💃

# 632
Момичета, здравейте!
Минавам да ви кажа, че току що изгледах филма с Мерт. Много ми хареса, малко тежичък, но пък много приятен за гледане. Рам и Лидия са супер тандем, много добре им се получиха сцените. За пореден път се уверявам, че комшиите имат прекрасни деца-актьори. С една дума, който не го е гледал, го препоръчвам с две ръце.

# 633
jackie 🌹
Честита да е Лютфие! Много здрава, щастлива и все така до Афито! 🧿

# 634
Честит празник на Лютфие и от мен!❤️
Тези снимки на Мерт и малката принцеса май са нови или поне за мен са такива.🧿🤍

# 635
  • София
jackie Heart

Ада има нов пост в Инстаграм Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/DOBqZIyCLvf/

# 636
Джаки🌹

Прочетох в общата тема за турските сериали, че свободните вечери в програмата на АTV са понеделник и четвъртък. Интересно в кой ден ще  излъчват АБИ?

# 637
Сладури! 😘

# 638
  • София
Джаки🌹

Прочетох в общата тема за турските сериали, че свободните вечери в програмата на АTV са понеделник и четвъртък. Интересно в кой ден ще  излъчват АБИ?

Само тези ли? Дано е в понеделник, искам да сринат Града Sunglasses

# 639
Джаки🌹

Само тези ли? Дано е в понеделник, искам да сринат Града Sunglasses

Неделята също, но такива сериали не ги слагат в почивните дни. Аз предпочитам за всеки случай да не е в понеделник. 🤪 Градът е изключително тежка конкуренция.

# 640
  • София
В неделя е сериалът на Керем, абсурд. Точно затова помислих, че го гласят за петък. Има и друг вариант. Да чакат този с Ханде да свърши, но тогава отиваме на януари и няма смисъл да започват да снимат в средата на септември.
Ако ОГМ, имат вече договор с Мерт, може неговия да бутнат от януари в петък. Афра и Кенан са топ за понеделник.

# 641
Честит празник на Лютфие и от мен!❤️

Много готин тандем!😍

# 642
Сега се замислих,че би ми било интересно да видя Афра и Мерт в общ проект пак обаче да не играят влюбени. Бих искала да ги видя като врагове. Или да играят роднини. За брат и сестра не си приличат да ги сложат. Някои братовчеди Simple Smile

# 643
Наде, ще бъде супер, АфРам врагове на екрана. Сигурно ще се карат за очилата. 😎

# 644
Жаки🌹
Ако бяха развили хубав сценарии можеше и ние да имаме четвърти сезон,но уви. Но знаете ли по-добре се получи. Много нерви. Това беше много хубаво 🤍

Общи условия

Активация на акаунт