Отговори
# 615
Когато,някой ме попита,защо съм се толкова умълчала, какво ми е в ума Stuck Out Tongue Winking Eye

# 616
# 617
Онур Акай има статия по повод ABI
В случая съм съгласна с някои от написаните неща. Темата с голямата разлика във възрастта не е нова,а е от доста време и хората/зрителите отдавна негодуват и все повече почват да се бонтуват. Другото, което е вярно според мен е, че това е вид дискриминация по пол. Винаги възрастни мъже намазват да играят с млади момичета. И друго,с което съм съгласна е, че такава голяма разлика във възрастта не винаги може да доведе до положителен успех и рейтинг на проекта.

https://www.onurakay.com.tr/makale/afra-saracoglu-1-yasindayken- … izisini-cekiyordu

Друго, което ми попадна - Разликата в годините на Мерт и Сара е 22, а те играха баща и дъщеря.
Дори и отношенията на Афра и Кенан да не са любовни,а да се окажат приятели или роднини разликата в годините е 24. Това е в момента и най-голямата разлика за целия дизи сезон.
Афра щяла да взима 3,5 милиона турски лири на епизод.
Дано да си е подсигурила договора. Този път да й е железен.

# 618
Ако може да се вярва на Онур, Афра ще взема 3,5 милиона турски лири на епизод,  а Кенан 4,5 милиона на епизод. Да си ги харчат със здраве. 🙂

# 619
Здравейте, искам да питам някой запознат дали докато си в договор в ОГМ можеш да снимаш и за други продуцентски компании?

# 620
  • София
Сема в стаята вчера също е наблегнала на това, че става въпрос за страшно много пари. За Ханде също са писали 3,5 милиона, но доколкото разбрах нейният сериал е подписан за 16 серии, точно по корейската версия.
Сема и друго е казала, преди малко се сетих. Афра и Мерт са взимали процент от продажбите в чужбина. Не става ясно за кое точно говори, ако е вярно според мен е за трети сезон.

Анабел, без значение с кой ти е договорът, зависи какво пише в него. Защо?

Знаете ли кои в кои дни вече има сериали атв. Аз автоматично помислих, че този на Афра го гласят за петък, но после се сетих, че не е по Стар и денят е зает вече.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 17:07 от MysteryG

# 621
Сема в стаята вчера също наблегнала на това, че става въпрос за страшно много пари. За Ханде също са писали 3,5 милиона, но доколкото разбрах нейният сериал е подписан за 16 серии, точно по корейската версия.
Сема и друго е казала, преди малко се сетих. Афра и Мерт са взимали процент от продажбите в чужбина. Не става ясно за кое точно говори, ако е вярно според мен е за трети сезон.

Анабел, без значение с кой ти е договорът, зависи какво пише в него. Защо?

Знаете ли кои в кои дни вече има сериали атв. Аз автоматично помислих, че този на Афра го гласят за петък, но после се сетих, че не е по Стар и денят е зает вече.

Питам защото казват че Мерт няма да снима за ОГМ повече и затова попитах

# 622
  • София

Питам защото казват че Мерт няма да снима за ОГМ повече и затова попитах

Никой не знае, те и на Афра солотата така писаха миналото лято, ама сега са в ступор.

# 623
Каквото и да е, пожелавам успех на Афра с бъдещия й проект. И тя и Мерт заслужават да се катерят нагоре по стълбата на известността и успехите. Такъв неземен талант не е за изпускане.

Да сменя малко темата Simple Smile Днес мама Лютфие има рожден ден. Пожелавам й да е жива и здрава. Благодаря й,че е родила и възпитала такава добра млада жена - Афра
Нека да й бъде весел празника

# 624
  • Яко в Матрицата...
Да е жива и здрава Лютфие! Flowers Cherry Blossom

# 625
Има няколко профила в Х, които упорито намекват, че и Мерт ще снима сериал за OGM и честно казано аз им вярвам. Не мисля, че Шнура ще пусне лесно златните си кокошки, каквито са му АфРам.

# 626
Момичета, намерих по-голяма възрастова разлика от нашата в този дизи сезон Joy
Разликата е 35 години.
Сара - нашата Дуру Корхан, която е на 5 години, ще играе дъщеря на Онур Туна, който е на 40
Та не сме толкова зле Simple Smile

# 627
Дъмпът на АфРам за август. 😜

# 628
Разликата между Кенан и Афра е 23 години, той е роден 1974г., а тя 1997г. (но както знаем чак декември ще стане на 28, живот и здраве).
Хонорар от 3.5 млн лири за епизод е невероятно постижение за млада актриса! Браво на Афра!❤️🧿

# 629
Афра имаше късмет да стане известна с дизи,в което се даде шанс на младите и нови таланти да блеснат. Обаче преди това Афра също е била принудена да играе до определени актьори просто, защото те са име,а тя тогава още не. И все става дума за мъже. Нима в предишни проекти да не са състарявали Афра,за да се доближи до мъжката роля. Нима всяка млада актриса трябва да минава през това,за да се види таланта й и да пробие. Нали в крайна сметка таланта е водещото.
Дори не говоря само за Афра. Вижте всички тези млади актриси, които са в дизи сезона. Нима и те не заслужават шанс? Защо трябва задължително да играят с възрастни мъже.
Не сме коментирали тази тема досега, мен доста ме засегна емоционално като жена. Защо трябва за нас все да е трудно. Затова пиша тези неща. За мен е възмутително и не се уважава таланта на дадения човек. Но явно за турците тези неща може би са нормални и не им правят впечатление. Ние сме различните.
Може би не е тук мястото да се коментира това, осъзнавам, че реагирам емоционално,за което се извинявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт