Отговори
# 600
  • София
Мерт е бил в ресторант в Саръйер в компанията на красив мъж. Май става въпрос за Енес,  брат му.

# 601
Момичета отново страстите са на макс.Относно тенденцията за голямата разлика в годините слушах една версия в един Ю туб канал,че заради кризата във филмовата индустрия на Турция и предвид високите хонорари които искали звездите продуцентите спестявали от към хонорари на младите актьори. Съжалявам.Афра е достатъчно талантлива,красива и най-вече известна и извън пределите на Турция.На нея не и е необходима позастаряваща звезда за да се издига в кариерата си.Освен това мисля,че нейния хонорар никак няма да е много по-малък от хонорара на Кенан.Дано сте прави,че все пак има нещо което да я е привлякло защото аз определено няма да я гледам с изтупана от прахта звезда.
Напълно съм съгласна с мнението ти Мими.

# 602
ОГМ официално потвърдиха в Инстаграм,че Афра ще играе ролята на адвокатката Чагла.Много,много успех и пожелавам.Тя е неповторима.Сигурна съм,че сериала ще се гледа не толкова заради Кенан,а заради нея.Само напред и нагоре.Тя го заслужава.Казват,че Кенан е "тежка артилерия" в турските дизита,но според мен Афра е "тежката артилерия".

# 603
Хелоу, мацки! 🫶

# 604
Здравейте, момичета
Пожелавам спокойна неделя

# 605
Здравейте, момичета!😊

Девети ден филмът продължава да е в топ 10 в САЩ. 👏👏👏

# 606
Момчето е добро! 🧿🤍♾🪬🧄

# 607
Нетфликс Колумбия също е пуснал пост за филма. И там са популярни вече.😃

# 608
10 дни след премиерата си, все още е номер 1 , в 17 държави! 🧿

# 609
Афрам сега като са известни по цял свят, направо не знам къде ще ходят на почивка без някой да ги види или разпознае Simple Smile
Ако ще се крият кой знае къде трябва да идат. В Исландия може би или някой пуст тропически остров Joy

# 610
Колко хубаво би било! 🫠

# 611
На мен ми се иска да спрат вече да се крият. Стига ограничения и скришни папарашки снимки, нека свободно да изживеят любовта си. До кога продуценти ще се ровят в личното им пространство.

А каква ще бъде ролята на Дирен в "Аби"?

# 612
Хората почнаха да искат и Мерт да се присъедини към ABI . Даже вече се пишат сценарии фенски Simple Smile
Да ви кажа, за пореден път се убеждавам, че феновете сме много талантливи. Може само да се взаимства от тези различни идеи и истории.
Жалко,че не послушаха фенската маса за сезон 3 на Рибарчето. Много по-добри бяха идеите на феновете отколкото на тези 5-та празноглавци

# 613
В световната класация на Нетфликс днес е на 5-та позиция. 🙂

# 614
  • София

А каква ще бъде ролята на Дирен в "Аби"?

Единственото, което намерих при Бирсен е, че е първият актьор след Кенан, подписал за проекта. Героят му ще се казва Бехрам. Нищо друго не е писала, новината е от 5-ти август.

Общи условия

Активация на акаунт