Отговори
# 585
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нека да не бързаме да залагаме, че героите на Афра и Кенан задължително ще са влюбени! Както написа Мистери, аз също смятам че щом се е наложило променя в сценария със съгласието на Афра да участва, значи наистина може да са някакви роднини Thinking. Все пак Афра вече си утвърди името в сектора, смятам че може да е имала и тя някои условия за да приеме. Доколкото съм чувала в някои от случаите за да приеме даден актьор проект чийто сценарий не му е много ок, то се налага промяна в сценария. Не мога да твърдя дали е така, но поне се надявам!

Но в статията на Бирсен се обръща изрично внимание, че разликата в годините е търсен ефект и наблага, че е 24 години. Освен това е подчертано, че главната героиня е млад адвокат, който тепърва започва кариерно развитие. Или дъщеря, или племенница ще е, вероятно.

Наде, аз смятам че в проект в който са заложени много пари почти задължително е да привлекат няколко известни актьори, не само един! Това си е една от формулите за успех! Е, винаги има риск, но смятам че публиката започва да гледа сериал или филм първо заради познатите и утвърдени лица в бранша.
Не е много далеч времето в което ще разберем. А и може да видим Афра като Чаала преди Пера Stuck Out Tongue Winking Eye.
Аз искрено се радвам, че и двамата продължават да работят и не остават без проекти защото сектора е жесток! Мисля че още не са достигнали етапа в кариерата си, в който могат да си позволят да избират прекалено много и да пропускат сезони с тази конкуренция в турския филмов сектор!
А и така ще продължаваме да им се радваме и ще причина да продължаваме да си коментираме тук Wink.

# 586
В ТуркРу.ТВ  вече има информация за предстоящото дизи.

# 587
Според мен ще бъде или нещо подобно на Присъда, където връзката между главните герои не беше на преден план, или нещо като в Далечен град, тоест без показване на целувки или интимности.

# 588
Момичета не се ядосвайте предварително...
Във Фазилет Афра не е имала любовни сцени с актьора, който играеше неин съпруг. Той се ожени за нея, за да има детето й баща! Не знам защо реагирате така, все едно Афра и Кенан ще снимат филм 18+ . Все пак тя е актриса, трябва да влиза в различни образи. Сигурна съм, че след като е решила да участва, има за какво! Нека й вярваме повече! Аз също засега мисля, че ще се окаже негова дъщеря...Но ще видим...Ей го къде е октомври 😁😁

# 589
  • Яко в Матрицата...
Нямам проблем с избора на Афра, обаче имам опит с намесите на Шнура в сценариите Wink И как хубаво ги каращисва, както казваше баба ми... Joy Така че очаквам всякакви изненади. Надявам се Афра този път да е помислила за това, преди да се подпише. Надявам се и че Кенан няма да се даде на Шнура... Ще е интересно Sunglasses

# 590
Нямам проблем с избора на Афра, обаче имам опит с намесите на Шнура в сценариите Wink И как хубаво ги каращисва, както казваше баба ми... Joy Така че очаквам всякакви изненади. Надявам се Афра този път да е помислила за това, преди да се подпише. Надявам се и че Кенан няма да се даде на Шнура... Ще е интересно Sunglasses

Много съм съгласна с теб, Рени. Докато разпишат договора сигурно всичко е цветя и рози, а после идва Шнура с всичките си психични отклонения - справка 3-ти сезон. 🤪 Дано Афра и Кенан са си вързали гащите този път.

# 591
# 592
Страхотните резултати продължават!👏👏👏

# 593
Момичета отново страстите са на макс.Относно тенденцията за голямата разлика в годините слушах една версия в един Ю туб канал,че заради кризата във филмовата индустрия на Турция и предвид високите хонорари които искали звездите продуцентите спестявали от към хонорари на младите актьори.Даже слушах,че заради Керем Бюрсин бил променен и сценария.Когато започнаха репетициите той не се яви на първата,защото беше на почивка с приятелката си някъде по островите,та започнаха без него.Лично аз не го харесвам,но играта му определено е на ниво,все пак е учил актьорско майсторство в САЩ,Открит е за киното от спечелилия Оскар продуцент Роджър Корман и е започнал филмовата си кариера в Лос Анжелис.Та американското си личи в играта му и освен това е и продуцент.Не знам каква "звезда" щеше да стане в Щатите,но в Турция определено си е такъв.Не знам какъв хонорар ще вземе от кабела ама определено ще се съобразяват с мнението му.Убедена съм,че на това момиче дето ще му е партньорка хонорара и е поне три пъти по-малък от неговия и ще я изцедят като лимон.Сега за Кенан и Афра.Ами и аз не съм ок с тази разлика в годините.Реших да изгледам "Езел".Харесвам Джансу Дере,а Игит Йозшенер ми е любимец.Кенан не съм го гледала в други проекти,но реших,че щом няма брада и сериала е по "Граф Монте Кристо" ще се гледа.И какво стана?Не знам дали изгледах и три серии.Ами скучно,не ме грабна,не е моето и така и не го доизгледах.Съжалявам.Афра е достатъчно талантлива,красива и най-вече известна и извън пределите на Турция.На нея не и е необходима позастаряваща звезда за да се издига в кариерата си.Освен това мисля,че нейния хонорар никак няма да е много по-малък от хонорара на Кенан.Дано сте прави,че все пак има нещо което да я е привлякло защото аз определено няма да я гледам с изтупана от прахта звезда.

# 594
  • София
Коментар на Протежето и на един акаунт, който много харесвам

# 595
Интересно ми е какви хонорари ще получават Кенан и Афра, сигурно скоро ще излезе информация. 😃

# 596
  • София
Интересно ми е какви хонорари ще получават Кенан и Афра, сигурно скоро ще излезе информация. 😃

И на мен ми е любопитно. Афра колко взе за Пера, нещо ми се върти 3 милиона на серия, но това е дигитално дизи и е нормално да се плаща повече.

# 597
# 598
Добър вечер,момичета! Heart
Чудесна новина си имаме днес Hands Clap
Ще си гледам Афито с голям кеф  и се надявам сериала им с Кенан да има голям успех. Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover  Не съм много голям фен на Кенан Им. обаче човека си  е име в дизи индустрията ,доста години не беше снимал и сега мисля ,че феновете му го чакат с голямо желание да го гледат отново на малкия екран.Като добавим и младата и много талантлива Афра еми мисля ,че това ще е една доста добра комбинация и ще им се получат добре нещата . Не се знае още какви ще са им отношенията на героите им затова няма нужда от сега да се самонавиваме негативно ,но ако са в любовни то пак си зависи от сценария и от начина по който ще се покажат тези отношения. Например Халит  Ергенч и Аслъ Енвер имат разлика от 14 години ,но във "Вавилон" много ми хареса партнъорството им.В първия сезон нямаха романтични отношения ,а във втория вече към края им се развиха тези отношения и нямаше нищо нито грозно,нито гнусно в това което се случваше между героите им.

# 599
Момичета, лека вечер от мен

Общи условия

Активация на акаунт