Отговори
# 570
  • Яко в Матрицата...
Лили, Кенан има спрян проект, точно поради нисък рейтинг - "Мехмед: Завоевателят на света". Участваха доста известни актьори, включително Четин Т., но така и не успя да се хареса. След това само като водещ се изявява. Интересно с какво го е привлякъл проектът, че да се съгласи да се върне е бизнеса с дизитата. Аз си го харесвам батьо JoySunglasses Да видим какво са забъркали този път.

Не знам каква ще е историята, но се надявам сериалът да има успех. Поне ще има какво да коментираме, че аман от кой с кого къде бил... и я бил, я не Wink

# 571
Рени, мерси за уточнението, защото съм го отървала този "Мехмед: Завоевателят на света".🤪 Значи и Кенан не е застрахован, но предполагам, че са се застраховали с определен брой епизоди, без значение от рейтингите.

# 572
  • Яко в Матрицата...
Рени, мерси за уточнението, защото съм го отървала този "Мехмед: Завоевателят на света".🤪 Значи и Кенан не е застрахован, но предполагам, че са се застраховали с определен брой епизоди, без значение от рейтингите.
Да, никой не е застрахован, пак казвам - много известни актьори играеха заедно с него, не беше само Кенан. Но не успяха да привлекат интереса на публиката...

# 573
Рени, на тоя проект не му вървеше, защото и Принтера участваше! 🤣🤣🤣
Майтап! Ама , ако историята е хубава, ще се глада! ✌🏻

# 574
Това е положението този сезон.

# 575
Ако някой ми каже, че който и да е актьор не прави ПР,е аз вече няма да повярвам. Всички в тази сфера правят всичко възможно, за да се задържат известни и да имат работа.
Ето и Афра казваше, че няма да участва в дизи този сезон, обаче се оказа, че не е баш така. Личният живот й бил тайна. Да ама се показват неща от него. От началото на годината се изпокри и никаква не може да я види човек. Качва по нещо, колкото да се каже, че не е без нищо. Ето,че за всичко си има причина. Целта изпълнена.
Мерт - при него същото. Направи евтините изпълнения и той изчезна. Обаче ето,че жъне успехи с филма си. Сега снима и нов проект. Очаквам,че и той ще почне в някое дизи.
Много обичам Афрам, обаче трябва едно нещо да осъзнаем. Това са актьори, които много добре са научени да лъжат. Също така знаят кога и какво да направят, както и какво точно да кажат.
Та аз вече ще поставям всичко под съмнение.
Иначе все още вярвам, че Афрам са си заедно и никога не са се разделяли. Фактите и доказателствата засега това ми казват Simple Smile
Да се допълня - пиша този пост, защото ме е яд колко много млади актьори има и то талантливи и не им се дава шанс да играят помежду си и да показват таланта си. Не ми харесва тази тенденция,в която и Афра попадна.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 19:28 от Надя Б. Василева

# 576
Ама и тук сме първи! 🤣

# 577
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
За протокола да отбележа, че бързо ми свършиха лаковете, но вие си знаете че съм ви лайкнала всички Kissing Heart.
Сегаааа... Афра в ролята на адвокат Чакала Rolling Eyes, мисля че ще се справи отлично! Да, може разликата с Кенан да е голяма, но пък ще й спести да я шипват нон-стоп с партньора й Stuck Out Tongue Winking Eye.
Аз много си го харесвам Кенан! Винаги ще си го помня в ролята му на Езел!
Вярвам че Афра не се е съгласила, просто за поредната работа Sunglasses. Мисля че и тя като Мерт много добре си подбира проектите. Определено нещо я е впечатлило в геройнята й. На мен лично ще ми е много интересно да я видя в този образ, защото като чуя адвокат и веднага се сещам за Пънар Дениз и адвокат Джейлин! И друг път съм казвала, че Присъда ми е сред любимите сериали. Много силен каст и сценарий. За мен сценарият на едно дизи е много важен, защото колкото и добър каст от силни актьори да в събран в даден проект, ако историята не ме грабне .... в повечето случаи го приключвам още в началото.
Е, с Чапкъна ситуацията беше различна. Тук СейФер бяха причината да гледам Wink.
Продължавам да си мисля, че и Мерт ще се появи с ново дизи в началото на новата година, както неотдавна имаше слухове. Дали проекта ще е Avci или друг ще разберем Stuck Out Tongue Winking Eye, но Шнура ще си подсигури и двете златни птички в новия сезон, които да продължават да му носят милиони Sunglasses. В този бизнес е много важно как точно ще си изиграеш картите, а мисля че той е хазартен тип Sunglasses.

# 578
  • София
Сема е казала в стаята, че Афра е приела срещу много голяма сума (повторила го е много пъти), което е супер. Също така подписването й е наложило и промени в сценария. Не е имала намерение да снима, но са я убедили, явно.
От статията на Бирса рабрах, че това с възрастта е търсен ефект, за мен е напълно възможно да са баща и дъщеря, но да не знаят.
Един коментар, който много харесах от Х, за част от фенките на Афра се отнася
https://x.com/Pearllstates/status/1961801363144269977

"Време е да се помайтапим със султанките. Като свърши “Пера”, Афра щяла била да замине за Щатите, заедно с приятели щяла била дълго да си почива.
Хора, трябва по 10 пъти на ден да повтаряте пред огледалото, че не знаете нищо, че сте си измислили ваша версия на Афра. Иначе ще се побъркате"

Извадиха и туитове от миналата година, как са плюли Мерт, че мръсника мръсен снима за ОГМ Joy

Аз много си промених мнението за ОГМ през последните месеци. Не виждам нищо лошо да си снимат за тях и двамата Simple Smile

# 579
Еее, че Мердо беше виновен и за малкото екранно време ма Афра в Рибарче 3 сезон, защото ОГМ имали проекти за него! Обаче, какво стана? Афито от проект в проект на ОГМ скача, но сега може! 🙄

# 580
Обичам Афра и тя е изключително голям талант. Вече многократно го показа. Затова я уважавам като актьор и творческа личност.
Сега искам да попитам нещо. Нейният талант не е ли достатъчен? Вярно,току що стана известна, но името й говори.
Защо тогава трябва да я слагат до възрастни мъже, само защото са си утвърдили име и са много известни? Значи все пак само Афра не е достатъчна. Това за мен е неуважително.
Стоя си зад тези думи дори и да е за Мерт тази ситуация.
По тази причина, понеже уважавам Афра и до ден днешен отказвам да гледам Г-жа Фазилет и нейните дъщери. Афра там е на 19, а единият екранен партньор й е възрастен почти колкото моя баща.
Не мога да бъда лицемер и да кажа, че ми е ок.
Сигурна съм, че Афра ще изиграе ролята фантастично,в това нямам съмнение. Имам й доверие,че нещо е видяла.
Дано се окажат баща и дъщеря накрая. Това би бил по-добрият вариант

# 581
Напълно е възможно да "оберат" малко разликата в годините с подходящ грим, който малко да състари Афра. Ето тук в една от рекламите с Енгин й бяха сложили едни 10 години отгоре.

# 582
Не ми се сърдете,но и да състаряват Афра също не ми е ок. Не ми хареса и че го направиха в рекламата за Истанбул.
Пускам малко Сейфер,че не съм психически готова още за любовни сцени на Афра с възрастни мъже Simple Smile

# 583
Ама и тук сме първи! 🤣

Важното е да сме първи.🤣

# 584
  • София
Аз също в началото помислих, че Афра ще я направят на 32-33, Кенан на 43-44 и долу-горе е ок. Но в статията на Бирсен се обръща изрично внимание, че разликата в годините е търсен ефект и наблага, че е 24 години. Освен това е подчертано, че главната героиня е млад адвокат, който тепърва започва кариерно развитие. Или дъщеря, или племенница ще е, вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт