Да видим какво са забъркали този път. Не знам каква ще е историята, но се надявам сериалът да има успех. Поне ще има какво да коментираме, че аман от кой с кого къде бил... и я бил, я не

Да видим какво са забъркали този път.

.
, мисля че ще се справи отлично! Да, може разликата с Кенан да е голяма, но пък ще й спести да я шипват нон-стоп с партньора й
.
. Мисля че и тя като Мерт много добре си подбира проектите. Определено нещо я е впечатлило в геройнята й. На мен лично ще ми е много интересно да я видя в този образ, защото като чуя адвокат и веднага се сещам за Пънар Дениз и адвокат Джейлин! И друг път съм казвала, че Присъда ми е сред любимите сериали. Много силен каст и сценарий. За мен сценарият на едно дизи е много важен, защото колкото и добър каст от силни актьори да в събран в даден проект, ако историята не ме грабне .... в повечето случаи го приключвам още в началото.
.
, но Шнура ще си подсигури и двете златни птички в новия сезон, които да продължават да му носят милиони
. В този бизнес е много важно как точно ще си изиграеш картите, а мисля че той е хазартен тип
. 

Препоръчани теми