. Все пак Афра вече си утвърди името в сектора, смятам че може да е имала и тя някои условия за да приеме. Доколкото съм чувала в някои от случаите за да приеме даден актьор проект чийто сценарий не му е много ок, то се налага промяна в сценария. Не мога да твърдя дали е така, но поне се надявам! Наде, аз смятам че в проект в който са заложени много пари почти задължително е да привлекат няколко известни актьори, не само един! Това си е една от формулите за успех! Е, винаги има риск, но смятам че публиката започва да гледа сериал или филм първо заради познатите и утвърдени лица в бранша.
Не е много далеч времето в което ще разберем. А и може да видим Афра като Чаала преди Пера
.Аз искрено се радвам, че и двамата продължават да работят и не остават без проекти защото сектора е жесток! Мисля че още не са достигнали етапа в кариерата си, в който могат да си позволят да избират прекалено много и да пропускат сезони с тази конкуренция в турския филмов сектор!
А и така ще продължаваме да им се радваме и ще причина да продължаваме да си коментираме тук
.
Така че очаквам всякакви изненади. Надявам се Афра този път да е помислила за това, преди да се подпише. Надявам се и че Кенан няма да се даде на Шнура... Ще е интересно