Отговори
# 690
Междудругото,в момента много се коментира пак, особено в Х, за сезон 4 на Рибарчето.
Не знам кое навява на такива мисли, че ще има 4 сезон и ще изкарат всичко кома, както трябвало да бъде.
Глупости са това за мен. Те не успяха да изкарат пълен трети сезон,та как сега ще има и четвърти.

Ако Пера е по живота на Афра и ще има за Афрам. Аз един актьор не видях да са избрали да прилича на Мерт Wink
И това са глупости.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 13:53 от Надя Б. Василева

# 691
  • Яко в Матрицата...
Дообре, Мистери, щом се налага... Grinning

Хората вече доста внимателно четат какво им се пише и ето тук няма и два дни след "боМбата" вече ни подгряват за страстна история. Иначе заглавието е "Отново екранна победа (?!) (сериалът не е започнал още, но вече сме победили Joy) от ATV"...

В главните роли са две силни имена: Кенан И. и Афра... Единият е мъж, който насища всяка сцена с майсторската си игра. Другият е жена, която въпреки младостта си привлича внимание, играе интуитивно и говори с очите си. Тези двамата са балансиращ елемент не само в сцените, но и в историята. Единият е като тиха буря, другият като бавно разгарящ се огън. На зрителя му остава да наблюдава тази страстна (?!) среща със затаен дъх.

Тааа...

# 692
  • София
Страстна среща ScreamScreamScream

Тези осъзнават ли, че пишат за хора с 23 години разлика, каква страст, какви 5 лева Joy

# 693
Ай,сега Честито Joy
Настройвайте се още от сега,че ще гледаме Афра с възрастен мъж в романтични сцени.
Само дано не стигне Шнура до интимни. И дано направят всичко поне да е цензурирано.
Че аз си признавам целувки между тези двамата или други такива няма да гледам. Не мисля да си го причинявам.
Надявам се всичко това да е някакъв вид ПР. Нарочно да нажежават страстите и да няма нищо такова накрая.

# 694
То май в този сезон всичко ще е "екранни победи" особено с новите двойки с по 20 г.разлика.Помня за Краля колко недоволни бяха феновете,че едната от актрисите,тая Мерве е студентка в сериала,а пък е на 39 години.Не съм гледала нито една от сериите и не мога да обсъждам сценария,но за не толкова високите рейтинги мисля,че допринесе и това недоволство.За мен беше достатъчно да не го гледам това че на Халит му "присадиха" коса.Я колко добре щеше да изглежда Кенан например в тази роля.Тая Мерве ми дойде в повече.Гледах я за малко в "Квартира за невинни",поредния недоизгледан от мен турски сериал и бях впечатлена от играта и. С удоволствие бих я гледала в други сериали,но не и като студентка.За сега чакам "Далечен град".Сериал с банален сюжет,но с много динамика,много добре подбрани актьори,много добре развити сюжетни линии и много добре преплетени няколко жанра.За пръв път гледам турски сериал с толкова динамика и неочаквани обрати.Първи сезон на "Рибарчето" беше точно такъв.

# 695
Да ви кажа честно се настройвам за всякакви варианти относно сценария. През този сезон масово екранните двойки са с много голяма възрастова разлика, като съм далеч от мисълта, че няма да има любовни истории между героите, защото няма как в предстоящите сериали всички да са братя, сестри и т.н. Въпросът е кои ще изтеглят късата клечка да гледат такива сцени и мога да кажа само дано не сме ние.🤪

# 696
  • Яко в Матрицата...
Да няма страстен сблъсък с рейтинга 🤣🤣🤣

# 697
Ай,сега Честито Joy
Настройвайте се още от сега,че ще гледаме Афра с възрастен мъж в романтични сцени.
Само дано не стигне Шнура до интимни. И дано направят всичко поне да е цензурирано.
Че аз си признавам целувки между тези двамата или други такива няма да гледам. Не мисля да си го причинявам.
Надявам се всичко това да е някакъв вид ПР. Нарочно да нажежават страстите и да няма нищо такова накрая.
Ох, Наде, чета те от както излезе новината и аз като тебе се настройвам, но явно парите си оказват влияние.
Всичко може да се очаква от шнура. Той така може да извърти сценария, че артистите да бъдат поставени пред свършен факт и като нищо да се стигне до интимност.
Аз също няма да си причиня  да гледам целувки между тези двамата. Достатъчно изтърпях погледите и хищните усмивки на косматия Енгин.
За да има толкова шум по този проект, явно пак се търси мнението на зрителите. Сигурна съм, че както в Рибарчето, така и тук ще се извърти сценария.

# 698
  • Яко в Матрицата...
Ама какво се кахъря и аз, щом Афра е приела да играе в този проект, значи е имала причина. Ще видим ще му е жена ли, дъщеря ли на батьо 🤣

# 699
Каквото и да дадат в АБИ нищо не може да надскочи онази гнусотия от 89-ти епизод. 🤮 И все пак се надявам Шнура да не реши да надскочи себе си.🤪

# 700
Само да не му е любовница накрая на батьо Joy
Но наистина, какво толкова се кахъриме.
Зрителите ще си кажат думата накрая.
Просто не искам да повлияе лошо на Афра като репутация и да й изиграе всъщност лоша шега. Отколкото да я изстреля нагоре.

# 701
  • Яко в Матрицата...
Само да не му е любовница накрая на батьо Joy
Но наистина, какво толкова се кахъриме.
Зрителите ще си кажат думата накрая.
Просто не искам да повлияе лошо на Афра като репутация и да й изиграе всъщност лоша шега. Отколкото да я изстреля нагоре.
Нищо няма да ѝ стане на Афра, най-много да си запълнят сериите, за които са се подписали, и после кой откъде е. Кенан сигурно е поискал гаранция за поне 15 серии. Като сметнем 15 по 3,5... и всичко е точно.

# 702
Днес сме на 7-мо място в световната класация на Нетфликс. 😎

# 703
Я вижте на Мерт колко добре му се получи да играе без партньорка любовна.
Ада и Мерт също имат голяма възрастова разлика,но нещата за филма и рекламата бяха поднесени по разбираем за хората начин,без излишни интриги и драми. И никой не възроптя за каквото и да било. Плюс и сценария допринесе за това.
Защо трябва и Афра да има задължително партньор. Да я направят сама,независима жена Simple Smile Или и нея с едно дете партньор и готово Wink

# 704
Ако ви трябва подарък за мъж малко идея, почти за без пари.🤣🤪

Общи условия

Активация на акаунт