Отговори
# 705
  • Яко в Матрицата...
Няма да се настройвам негативно отсега, но си имам наум с кого ще работи Афра в този проект.

# 706
  • София
Много ми харесва раздвижването в темата и в Х покрай новината за Афра. В крайна сметка ще има какво да се обсъжда, да се предполага и да се правят теории.
Връщам се на първоначалната си мисъл - баща и дъщеря ще са Joy
Моите теории никога не излизат, но пък си настоявам докрай Joy
Ето и идея за анкета, тъкмо Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 16:45 от MysteryG

# 707
Лили, благодаря ти за идеята за мъжки подарък. Обаче аз нямам излишни бъбреци да продавам Joy

Мистери, права си. Така имаме какво да коментираме и приказката върви. Интересно ще бъде явно този дизи сезон Simple Smile

# 708
Лили, благодаря ти за идеята за мъжки подарък. Обаче аз нямам излишни бъбреци да продавам Joy

Като гледам цените, освен бъбреците ще трябва да харижем и някой имот.🤪

# 709

Като гледам цените, освен бъбреците ще трябва да харижем и някой имот.🤪

Лили, и имоти нямам Stuck Out Tongue Winking Eye
Съвсем съм пас, значи

# 710
Като ви чета, добре, че не сте мениджъри на Афра 🤣🤣🤣.. Щеше да стои без работа момичето...Никой достоен няма...
И Енгин, и Кенан са страхотни актьори. Едва ли Афра ще подпише, за да снима целувки и сцени 18+ с Кенан....Надявам се, че нещо друго я е грабнало!

# 711
А, Диче, недей така моля ти се Simple Smile
Аз нямам нищо против турския Хийт Леджър. Даже исках Афра да ми пусне снимки с него.
Имах желание да гледам мистър бельо,но не ми дадоха възможност.
Сега аз какво съм виновна в случая Simple Smile
Даже и доста холивудски звезди предложих за партньори на Афра. Тя не е само за турския пазар. Ще ме извинявате Wink

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 17:04 от Надя Б. Василева

# 712
  • София
За 300 000 евро на месец ще снима с който й кажат. Нека погледнем и от тази гледна точка.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 17:53 от MysteryG

# 713
# 714
  • София
Днес Мерт снима в заведението на Актан, доста интересен интериор

Някъде видях инфо, че е 26-ти снимачен ден, явно основният екип работи 6 дни, както беше на Пера. Снимките трябва да приключат около 5-ти октомви по този график. Бирса беше писала до края на октомври, но няма как да е така, освен ако не са предвидени по-големи почивки.

# 715
Интересен интериор. Подсеща ме за филма на Кристина Агилера и Шер - "Бурлеска". Някак си за това се сещам.
Друго заведение,за което ми изникват спомени като гледам този интериор е "Грозна като смъртта".
Ако не сте гледали някой от тези филми, препоръчвам ви ги с две ръце Simple Smile

# 716
Приятна обстановка

# 717
  • Яко в Матрицата...
Значи батьо е много над Енго, да си имаме уважението 😎 Няма да я омъжваме за него, само ще снима дизи.

# 718
Кой е турския Хийт Леджър,че нещо съм пропуснала?Така,помните ли сцените с Емре и Селен,/Джиджле/?Емре е 55 годишен,а тя на 24.Макар,че нямаше сцени от рода на 18+ колко смешно,нелепо и гадно изглеждаха само намеците за някакви отношения.Тези сцени определено ги пропускам.Джиджле направо си изглеждаше като леко момиче.И макар да ги изкараха накрая,че не е имало нищо помежду им,в този апартамент Джиджле си изглеждаше точно като държанка.Ирем,/Султан/ отвратителни сцени с Мерт,особено оная дето я оправи на масата в кухнята.Отврат.И нея я пропускам.Накрая даже го изкараха Ферит с психо травми заради нея.И сега,изведнъж да гледам Афра с батьо,дори и без целувки и други сцени,а само намеци за такива отношения ще ми е гадно .Батьо много успял,хирург,търговец,готин пък останал стар ерген.Ако го пишат пък разведен или вдовец ще е още по-гадно да задиря младо момиче,пък ако ще и адвокатка да е.И правя едно сравнение с наскоро нашумелия скандал с Таянч Айайдън който изпращал хвалебствени смс–и на младата си колежка.Разсипаха го човека,а пък от нас искат да гледаме подобни "романтики" в дизитата им.

# 719
Привет дами!
Тези дни ви изпуснах малко…
Снимките на BBSO продължават…
Уж 26 ден е днес

Общи условия

Активация на акаунт