Отговори
# 105
  • Яко в Матрицата...

Малко да загреем с новата двойка. Не е добре направено, ама като няма друго... Sunglasses

# 106
МерМир ли МирМер ли какво беше?🤣🤣🤣
Туркините реват, че няма ПР за Метрука, а в същото време са щастливи, че е в трендовете за пореден ден! 😜

# 107
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте Hug
Според мен едва ли ще има премиера на Метрука Rolling Eyes. Досега иначе щяхме да сме разбрали.
Определено Шнура залага на ПР в чужбина и проходите от там!
Наясно е че тия златни птички Афра и Мерт още много пачки ще му донесат и максимално ще продължи да се възползва от тях!
Аз само се надявам всичкия този цирк в който трябва да играят, да им донесе много ползи и международни признания и награди, защото те го заслужават!

# 108
  • Яко в Матрицата...
https://x.com/oh_tanya_oh/status/1957770111806259589

Обичам я тази Таня Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 18:18 от Reni 🧿

# 109
# 110
Афито и Нагито! 🧿

Афито е със страхотни очила! 🕶

# 111
Ех, тези очила!😜 Голяма душичка е Нагито.😍

# 112
И Йешимчето! 🧿

# 113
  • Яко в Матрицата...

Аз и тези нейни очила харесвам Heart EyesSunglasses

# 114
  • София
🧿🧄🧿🧄🧿🧄

# 115
При Лео само с цупене ще мине, но НАСА да не отследва Мерт , че.... Joy

А Нагито е много умничко и пак дава вратлето. Heart  Помните ли преди няколко месеца имаше клипче където си искаше още целувки от Афра - вдигаше главичката и чакаше докато не го целуне. Simple Smile

# 116
Сакън, никой да не пипа НАСА, че дори амджата беше отследван, но не и тя.🤪

# 117
  • София

А Нагито е много умничко и пак дава вратлето. Heart  Помните ли преди няколко месеца имаше клипче където си искаше още целувки от Афра - вдигаше главичката и чакаше докато не го целуне. Simple Smile

Дааа, клипчето беше по-дълго тогава. Снимаха в хана, на РД на Бурджу, от който излязоха и клипове после. Тъкмо се бяха "сдобрили" нашите Simple Smile

# 118
Забелязах нещо доста интересно, по повод ПР кампаниите.
Рекламата с Афра и Енгин започва платена кампания на 3-ти юли, датата, на която Мерт гледа Джокович и турската тенисистка на Уимбълдън.
А помните ли, че забавиха излизането на клипчетата с 5 дни и ги чакахме Simple Smile
Върнах се назад - наистина имаше такова забавяне, Mystery! Как се сети и свърза случките!!! А и като добавя и държанието на Мерт от клипчето от 10ти юли в хотелчето, наистина на игра с публиката / да не ползвам по-силна дума/ прилича всичко.

# 119
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ама наистина! Кой би могъл с НАСА да се мери….
Сакън, никой да не пипа НАСА, че дори амджата беше отследван, но не и тя.🤪

Общи условия

Активация на акаунт