Отговори
# 225

Леле леле леле😜

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 226
Направо останах без дъх от тия снимки.Много лъчезарни,слънчеви,красиви и харизматични.Браво на това дете.Толкова цвят внася и извън екрана.За съжаление утре няма да мога да го гледам,но в неделя ще наваксам.

# 227
във възторг съм - гривната е на мястото си

# 228
И Афра, и Мерт са страхотни с деца. Жалко,че не можахме да ги гледаме повече в ролята на родители в Рибарчето.
Сега поне ще се нагледаме на Мерт в родителска роля с дете партньор Simple Smile
Ада е толкова лъчезарно дете, сладурана.

# 229
  • София
Девойки, имам молба. Нека от утре до неделя включително обсъждането на филма да става в скрит текст. Не всички искат да четат спойлери, както знаете Simple Smile

Все се каня да кача линк на магазина, от който според мен е купена гривната. Ако някой много я харесва и иска да направи подарък Wink

https://skiathos-jewels.gr/product/14-karat-gold-bracelet-with-greek-design-2/

# 230
Глобална атака

# 231
От днес си имам още една любима двойка. 🥰Надявам се утре да имаме много хубави поводи, за които да си пишем. 😎🐑❤️🧿

# 232
И от канала

# 233
Рамбо няма ли да спре, да се пиари с АфРамските аксесоари? 🙄

# 234
Рамбо няма ли да спре, да се пиари с АфРамските аксесоари? 🙄

Иок , откакто купи  имоти на промоция в горящ район  и Мирай надмина по ПР дори  Айше Баръм от ID , никой не може да го спре JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 235
На единия ден Афра се появява с очилата, а на следващия ден Мерт с гривната.😜 Все такъв "ПР" да си правят, никакво спиране. 😂

# 236
  • София
Един интересен източник в Х писа, че утре ще има истинска гала, организирана от ОГМ. Не мога да кажа със сигурност, но ще видим Simple Smile

# 237
# 238
# 239
За утре, да знаете!

Общи условия

Активация на акаунт