Отговори
# 255
Успех на Мердо! 🧿 Аз още не съм гледала, но се надява довечера да успея!

# 256
Изгледах филма
Първите ми впечатления се оправдаха  Няма и помен от Ферит
Браво на Мерт Heart Eyes
Филмът е хубав Всичко е в мярка Сцените с Ада са много чувствени

Успех Мердози !
Kissing Heart

# 257
Страхотен филм, добър сценарий, страхотно изпълнение на Мерт, убеди ме в историята и чувствата на героя. Това е Баран, не Мерт, не Ферит.

# 258
  • София
Две неща много не ми се вързаха

Скрит текст:
Сестрата на майката беше супер спокойна по телефона, когато Баран й се обади за Лидия, да помогне. В смисъл, все едно не е загубила близък.
Другото, което аз не разбрах, не е ли имало последствия за Баран като наръга онези идиоти-охранителни или каквито там бяха в изправителния център. Има сцена там, спаси приятеля си от изнасилване като са деца. Затова това момче се опитва да му помага с каквото може. Много ми хареса този герой.
Братът също ми хареса, изненадващо, той съжалява и търси контакт с Баран, показват добре и неговата гледна точка.
Има много какво да се коментира, чакам ви Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 17:28 от MysteryG

# 259
# 260
  • София
Скрит текст:

Мислеха да шипват Баран с Пера, но ще го шипват с Гизем. Сценаристите са виновни Joy

Лидия накрая иска да го запознае с комшийка, брюнетка, която живее сама, казва се Гизем.

# 261
Нямам търпение за филма. Приготвила съм се довечера да го гледам на спокойствие. Че сега като съм на работа не мога да се съсредоточа и да обърна на Мерт и филма нужното внимание Simple Smile

# 262
Баран! 🧿

# 263
  • София
Стори и от таткото на Мерт

# 264
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Стори и от Мелик Аби Wink

# 265
Изгледах го и много ми хареса филма. 🤗Мерт е невероятен актьор, наистина е страхотен талант. Изградил е образ нямащ нищо общо с Ферит, което е нещо в което не съм се съмнявала, когато става дума за Мерт. 👏👏👏 Малката Ада също е прекрасна, много естествено играе това дете и очаквам да стане едно от водещите им имена като порасне, ако пожелае да продължи да се снима. Видях и че е участвала във филм с Баръш Ардуч, нека има още много успехи това дете.👏👏👏

# 266
Момичета, довечера Сабина ще направи онлайн превод на Метрука в групата Турк дизи във В контакте VK.
https://www.instagram.com/stories/sabina.perevodchik/37047791929 … =dW51Y2V6bzF6MjU4

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 15:56 от Dichkata

# 267
Стори и от таткото на Мерт

Амджата е дъ бест!😎

Хареса ми мнението на Протежето и го споделям с вас.

# 268
Стори и от Зейнеп-сестрата на Мерт ❤️🧿

# 269
Скрит текст:
Гледах без да откъсна очи от екрана! Браво! Ще го гледам поне още веднъж.

Това, което ме изненада е колко много е запазил детето в себе си Мерт. Играе игрите с удоволствието на децата и му отива ( с лека усмивка и дълъг  дъх, за да се получи голямо влакче от балончета - усмихнах се).  Видях Мерт всякакъв и голям и малък, и нежно обичащ и биещ се... Хамелеон. И много хубаво прегръща това момче!!! Само това му беше общото с Ферит. Simple Smile

Не мога да подценя обаче приносът на Ада. Ако нейното изпълнение беше сковано, сам Мерт нямаше да въздейства толкова. Страхотно  мъниче!

Преди малко отворих линк в инстаграм на една рускиня. И тя сподели, че според нея филма не заслужава повече от 5/10 и че го е догледала заради Мерт. Любопитна съм  тук каква оценка бихме му дали цялостно, не на Мерт, Ада или на Рахимджан по отделно?

Колкото към слабите моменти  - имаше реплика на Баран в болницата, че брат му ще е "като зеленчук"( поне такъв беше превода в нетфликс с руски суб)  и вече очаквах, че Баран ще отглежда Лидия, а в последния момент брата е "отремонтиран" изцяло. Иначе много ми харесаха финалните думи, че няма по-добър ремонтчик от Лидия. Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 16:27 от teya123

Общи условия

Активация на акаунт