Отговори
# 330
Ооо,какво му стана на Онур,че най-сетне видяхме двамата партньори?Ама Афра толкова мъничка,нежна,естествена,като дете между двамата мъже.С грим,без грим,все си е естестено красива.Струва ми се малко уморена,но щастлива и доволна от свършената работа.Фуркан малко не са го пообръснали,но пак си е чаровен.Ами какво да направя,не харесвам мъже с бради,но него си го харесвам всякак.Чакам с нетърпение и техния сериал.Чакам нова супер звезда.Много се радвам и за Мерт и Афра,но се радвам и за Фуркан.Мъжа,който беше "изхвърлен" от работа,така да се каже,само заради гражданската си позиция и това,че е защитил любимата си публично.Това предизвиква уважение първо към човека и после към актьора.Като че ли започвам да уважавам и Онур защото това не му попречи да го включи в свой проект който съм убедена,че ще бъде успешен.

# 331
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
В колкото и спекулации да бяха замесени и Афра и Мерт, напук на всички и всичко те са си на  върха! Кариерата им расте нагоре и проектите им са с много гледания и в трендовете в световен мащаб Hands Pray!
Продължават да показват и доказват професионализма си. Хората в цял свят ги обикнаха, а тези които ги хейтят могат само да им дишат прахта Wink!
Пожелавам им само напред и нагоре!
Сега очакваме Пера и Нищо няма да ни се случи!

# 332
  • София
Аз като ви казвам, че Онур ще донесе Оскар за Турция, не ми се смейте Joy

Въпросът е с кои актьори ще го направи Simple Smile

# 333
  • Яко в Матрицата...
Аз като ви казвам, че Онур ще донесе Оскар за Турция, не ми се смейте Joy

Въпросът е с кои актьори ще го направи Simple Smile
Човекът си има амбиции, но и работи, за да ги осъществи Simple Smile

# 334
Той и ОГМ в интервю го е казвал, че мечтае да донесе първия Оскар за Турция! Най-вероятно ще успее! Преди две години беше единствения турчин включен в класация на Форбс и май по тоя повод имаше интервю с него и тогава спомена за Оскара!

# 335
  • София
Идвам отново с днешната класация на Нетфликс и снимки на Ада от запознанството с Мерт

# 336

Идвам отново с днешната класация на Нетфликс и снимки на Ада от запознанството с Мерт

# 337

Здравейте, момичета!😊

В глобалната класация на Нетфликс вчера филмът беше на 5-та позиция, а днес се е покачил до 4-та.🥳 Шнура трябва да е много доволен, защото това е голям успех. 😎

Много са хубави Мерт и Ада.😍

# 338
Това е много добър резултат! Филмът е минал My first Oxford year, който е с участието на София Карсън. Това е доста силна актриса на Нетфликс.
Браво на Мерт,Ада, проекта, всички участващи в него, ОГМ и Шнура. Колкото и да не го харесвам си знае работата и добре се справя.
Очаквам същото и за Пера. Да разбие всички рекорди.
Малко Сейфер Simple Smile

# 339
  • София
Филмът днес е в топ 10 в над 70 държави, в Х има таблица

https://x.com/Laikamars/status/1959556855039926646

# 340
Още малко Сейфер Simple Smile

# 341
# 342
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Филмът днес е в топ 10 в над 70 държави, в Х има таблица

https://x.com/Laikamars/status/1959556855039926646

И това е трети ден от излъчването! Успехът на филма е огромен! Вярвам че все повече ще се покачва в класацията Wink.

# 343
  • София
Вече трети в света Sunglasses

# 344
  • Яко в Матрицата...
👏🧿💃

Общи условия

Активация на акаунт