Отговори
# 360
Днес турски блогъри и страници споделят статия в испанско издание, посветена на филма

Освен това Мерт се изкачва в класацията на IMDb

# 361
# 362
  • София
Малката Афра с дядо си

# 363
Афрам или Сейфер Wink
Сейфер или Афрам

# 364
Задачка-закачка.С кого е Мерт на снимката? Не е фотошоп.

# 365
Мими, ти ме уби
Това не е ли едно от момичетата от Учителя?
Имаше една актриса със светли очи и коса. На нея ми прилича.
В началото като загледах сериала даже на няколко кадъра я сбърках с Афра.
Не й знам името

# 366
Мими, ти ме уби
Това не е ли едно от момичетата от Учителя?
Имаше една актриса със светли очи и коса. На нея ми прилича.
В началото като загледах сериала даже на няколко кадъра я сбърках с Афра.
Не й знам името
Абсолютно не позна.Съвсем друга е.

# 367
Сера Арътюрк ли е, Мими?

# 368
  • София

Тези снимки са много стари, има още от тази кола, откъде ги изрови.

# 369
Снимката е от сет, в този линк има и клипче от тогава Simple Smile

https://www.instagram.com/reel/C-SzyThImK_/?hl=bg

А първият коментар пак в този линк е много ясен, да не се подвеждате. Simple Smile

" Mert Ramazan Demir and his colleague Nislu Berfin Aktas 😎😎😎on sets of the series Olumzamani (Death time) from the year 2021
This is probably some bts moment.
(And before anyone of you start attacking let me clarify that no, they're not dating/messing around now. The pictures and videos are old😂)"

Мерт Рамазан Демир и колежката му Нислу Берфин Акташ 😎😎😎на снимачната площадка на сериала Olumzamani (Време на смъртта) от 2021 г.
Това вероятно е някакъв момент от BTS.
(И преди някой от вас да започне да атакува, нека уточня, че не, те не се срещат/не се забавляват сега. Снимките и видеоклиповете са стари😂)

# 370
Снимката е от сет, в този линк има и клипче от тогава Simple Smile

https://www.instagram.com/reel/C-SzyThImK_/?hl=bg

А първият коментар пак в този линк е много ясен, да не се подвеждате. Simple Smile

" Mert Ramazan Demir and his colleague Nislu Berfin Aktas 😎😎😎on sets of the series Olumzamani (Death time) from the year 2021
This is probably some bts moment.
(And before anyone of you start attacking let me clarify that no, they're not dating/messing around now. The pictures and videos are old😂)"

Мерт Рамазан Демир и колежката му Нислу Берфин Акташ 😎😎😎на снимачната площадка на сериала Olumzamani (Време на смъртта) от 2021 г.
Това вероятно е някакъв момент от BTS.
(И преди някой от вас да започне да атакува, нека уточня, че не, те не се срещат/не се забавляват сега. Снимките и видеоклиповете са стари😂)

Точно в десятката си.Много ми хареса и коментара за клипчето."И преди някой от вас да започне да атакува...."

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 00:34 от mimi 65

# 371
Продължават снимките в Пера Палас хотел.

# 372
Една много хубава новина за всички фенове на Рибарче
 “Златно момче” - последен трети сезон ще стартира от 15 септември по bTV Story

https://tvnovellas.blogspot.com/2025/08/15-btv-story.html

# 373
😍

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 01:31 от Lilia*

# 374
Момичета,искам да споделя и една "новина" от м.декември 2021 г. от български блог "Сериали в България".
Скрит текст:
Серра Арътюрк и Мерт Рамазан Демир са заедно.Нова светска двойка се формира в Турция. Серра Арътюрк, чиято звезда като актриса изгря през изминалото лято в романтичната комедия "Рецепта за любов" (Aşkın Tarifi), и Мерт Рамазан Демир, който пък е познат с участието си в "Учител" (Öğretmen) от 2020 г., са заедно.Преди няколко дни 23-годишната Серра, популярна и с певческата си кариера, сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира с роза в ръка. Мнозина разпознаха фотоса ѝ като знак, че е във връзка. А близки до чаровницата разкриват, че покорил сърцето ѝ е 23-годишният ѝ колега актьор Мерт Рамазан Демир, чиято последна изява бе в интернет-сериала "Време за смърт" (Ölüm Zamanı). Любопитно е, че по-рано тази година в медийното пространство в южната ни съседка бе разпространена информация за възникнала връзка между Серра Арътюрк и вече бившия ѝ екранен партньор от "Рецепта за любов" Кадир Доулу. Така последваха дори новини за развод на Кадир със съпругата му Неслихан Атагюл, оказали се впоследствие несъстоятелни.   
                                   Ами нека си направим изводите сами колко "вярна" информация ни залива отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт