Отговори
# 375
Здравейте дами!
Добро утро и успешен ден! 🧿
Гледам сте отворили архивите 😀
За снимката на Мерт и Нилсу, да, от имат общ проект, тя, Мерт и принтера. Нарича се време за убиване или нещо такова. Сериал за платформа е, там Мерт е отрицателен герой. Принтера е пиян и спи в целия сериал (той тия роли много ги може). За мен сериала е малко тегав, въпреки, че е много кратък.
За новината около тази Сера, по принцип това уж е единственото гадже на Мерт преди Афра, но всъщност няма никакво доказателство за това. Твърди се, че са имали връзка, която не знаем колко е продължила, или може би нищо не в имало, а са само писания…

# 376
  • София
Добро утро, започваме деня с тези красиви сторита на Ада от снощи

# 377
Добро утро и от мен! 🫶

За Нилсуто бях чела преди време, че с Мердо са приятели и по време на снимките са излизали, но не като гаджета! По това време тя е имала гадже и после се омъжва за него, но после се развежда! Миналата година я бяха снимали на яхтата на някакъв продуцент! Гледа си кефа! 🤣

# 378
Здравейте, момичета!😊

Един пост на Дениз Турал, който задава интересни въпроси. Афра и Мерт извадиха донякъде късмет с Шнура, защото какъвто ще да е, но е сред големите продуценти в Турция. За съжаление, наред с ползите от това сътрудничество има и негативи, като това, че малко или много трябва да му играят по свирката за някои неща.

# 379
Добро утро и от мен  Simple Smile
Пожелавам хубав ден !

# 380
# 381
Добре, че има по-упорити фенки, че да видим нещо и ние от сета.😃

# 382
Бомба е Мердо на сета! 🧿

Ив, гледаш ли US Open?
Мердо дали гледа?
Има интересни мачове тия дни!

# 383
Време за малко колажи, фен арт Simple Smile

# 384
Бомба е Мердо на сета! 🧿

Ив, гледаш ли US Open?
Мердо дали гледа?
Гледам и почти не спя 😁. Мисля си, че ако си фен на спорта, няма как пропуснеш турнир от Шлема. Аз поне си представям Мерт между снимките как ги следи на телефона, каквито снимки имаше от преди години.

# 385
Ааа, аз поспивам и после си връщам интересните мачове! 🤣
Нашия и аз така си го представям! 🫠 Гледам из тенис страниците Хира удря по някое лайкче!

# 386
  • София
Още една снимка от снощи

На мен ли само ми е странно, но защо Мирай е със същата прическа като в Севдата. Мерт ми е съвсем различен. Афра това лято два пъти смени цвета на косата и прическата за двата й проекта.

Коментар от Х на девойка, която е била на сета

"Лал беше много раздразнена, а Актан се опитваше да я успокои. Снимачния екип стоеше малко по-далеч, и тази зона беше доста тъмна, така че Мерт почти не се виждаше. Но когато ни поздрави, той беше много топъл и усмихнат.
Първата сцена беше напрегната - те спореха. В последната сцена те се прегърнаха, усмихнаха се един на друг и влязоха в хотела в весело настроение. Тази сцена беше заснета два пъти."

# 387
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug

Бомба е Мердо на сета! 🧿

Ив, гледаш ли US Open?
Мердо дали гледа?

Охааа, добре че има доста фенове които го дебнат изкъсо и да ни показват  по нещо от време на време Grinning
Обаче все си оправя прическата Wink много държи на прическата Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Още една снимка от снощи

Коментар от Х на девойка, която е била на сета

"Лал беше много раздразнена, а Актан се опитваше да я успокои. Снимачния екип стоеше малко по-далеч, и тази зона беше доста тъмна, така че Мерт почти не се виждаше. Но когато ни поздрави, той беше много топъл и усмихнат.
Първата сцена беше напрегната - те спореха. В последната сцена те се прегърнаха, усмихнаха се един на друг и влязоха в хотела в весело настроение. Тази сцена беше заснета два пъти."

Добре че с този проект имаме светлина в тунела, че от Пера  съвсем нищо не видяхме освен къщи, пейзажи и кози Thinking

# 388
Неслишах пусна пост за "Изоставения човек" и написала, че е влязъл в топ 10. Трябваше да добави, че е на 1-во място в Турция и на 3-то в света, ама сигурно не е разбрала. 🤪

https://www.instagram.com/p/DN0DXxtUEk8/?img_index=5&igsh=dXI1dHUxaTFvNWQ5

# 389
  • София
Днес отново е на трето място в света

Ами Лили, това не е МЯ, а Рамо, пак се сети да напише нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт