Отговори
# 435
  • София
Всеки ден излизат нови статии и още клипове с инфлуенсъри, което сега е начинът за реклама. Но наистина резултатите са невероятно добри. Някъде видях и таблица, но ми изчезна, ако някой я види, да я качи. Гледанията в минути спрямо броя отваряния са доста добри, повечето хора са изгледали филма. А разликата с третото място е огромна.

# 436
Мистери,за тази таблица ли става дума?
Нея ли имаш предвид

# 437
  • София
Благодаря, Наде Simple Smile

Да, тази таблица имах предвид. Тъкмо гледах и данните на англоезичните филми за миналата седмица, само два са с повече гледания. Ако имаше смесена таблица Metruk Adam щеше да е на четвърто място Simple Smile

# 438
Все такива успехи да има Мерт и да разбива класациите. 🧿🧿🧿 Очаквам с нетърпение да го видя и като Актан, като не се съмнявам, че и там ще направи силна роля. 😎

# 439
Както и да го говорим,каквото и да казваме успеха е безспорен.За мен лично Мерт Рамазан Демир наистина преобърна представите ни за актьорско майсторство и талант,особено в турското кино.Щом един актьор,между почивките от основния си проект успя да изгради още два съвсем различни образа,да не забравяме и "Шахмаран" където чудесно му се получи образа на злодея,означава ,че е актьор-хамелеон.Дори и в Холивуд се броят на пръсти актьорите-хамелеони.Снощи си пуснах тоя филм на Нетфликс,който е на първо място и въпреки,че заспах още в началото ,ми стана ясно какво продава най-много.Не съм го доизгледала,но ще го направя.Дано само не заспя отново щото има доста филми на които от месеци съм си все в началото.За мен от мъжете актьори в турското кино най-добри си остават Мерт и Хакан Курташ.След това идват другите.Сред жените актриси са Афра,Йозге Гюрел и Серенай въпреки,че много не я долюбват.След това са другите.Относно класацията няма спор,че нашето момиче си е на мястото,но се чудя какво прави на трето място тая Су?Ако имаше класация за бездарие тя щеше да я оглавява.

# 440
Скрит текст:
Между другото , след последните събития ми хареса как се проявиха лицата на "феновете " По-добре истински хейтър , отколкото лицемерен фен под прикритие Grinning

https://x.com/uzaktaniyi/status/1958968015023915234

# 441
Скрит текст:
Между другото , след последните събития ми хареса как се проявиха лицата на "феновете " По-добре истински хейтър , отколкото лицемерен фен под прикритие Grinning

https://x.com/uzaktaniyi/status/1958968015023915234

Хубав клип на Баран.

Афра няма ли да качи нещо? Да публикува поне една луна.😄

# 442
От известно време си задавам един въпрос и би ми било интересно да видя и вие какво мислите Simple Smile
В началото на Рибарчето през сезон 1 докато още имаше интервюта и снимки с актьорите, скоро ми попадна едно на Афра и Мерт. И двамата казват, че понеже се познават отдавна им е било лесно да играят заедно и,че заради това и много са импровизирали с героите си и техните отношения.
Та сега се замислих дали всички тези дребни неща и жестове между Сейфер всъщност не са измислени и импровизирани от Афра и Мерт.
Например допирането на нослетата, което си стана тяхна запазена марка. После Афра го направи и със Сара. Мирисането на косата на Сейран от страна на Ферит. Това го правеше понеже в началото само това можеше да й пипа. Дали не му е хрумнало на Мерт да го пробва? После го направи и със Сара. И прехапването на устните на Ферит като се наслаждава на Сейран. Крещи Мерт Simple Smile Та аз си мисля, че всичко това идва реално от Афрам и техните импровизации. Не го е имало в сценария.

# 443
# 444
Наде,  възможно е това наистина да са си техни импровизации! И актьори от каста в интервюта са споменавали, че обичат да импровизират и им се получавало! Толкова истински СейФер, че ни плениха с непринудената си и истинска игра! 🤍🧿♾🪬🧄 Дето се вика: не играят, а живеят ролите си!

# 445
  • София
Само за жеста с носовете мисля, че си е чисто техен, защото го правят и в Гьоджек. Освен това, когато го направиха първия път в 33-та серия всички се чудеха какво е това.

# 446
И целуването по ръцете също! ✌🏻
Утре се сложа някой друг материал по тая тема! 😜
Айде, лека нощ! 😴

# 447
Резултатите на проекта на Мерт са страхотни.🧿  Там също в етапите на снимки и постпродукция всичко беше много потайно, както е сега с "Пера". Стискам палци и успехът да се повтори, дори да е по-силен. Играта и на Афи, и на Мерт заслужава цялото това внимание.❤️

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 02:26 от Iv32

# 448
Наде,според мен това с нослетата си е тяхна импровизация.Това е така наречената "ескимоска целувка".Така се целували ескимосите.Дали е вярно,не знам,но така го наричат.Мирисането на косата не,защото съм го виждала в друг сериал и много по подчертано.Но виж,това с краставичките на очите на Ферит,просто ме разби.Прокарването на палеца на Ферит по устните на Сейран и как това я "подпалваше", тоя жест също ми се струваше тяхна импровизация.С Пелин нямаше такова нещо.Пощипването в магазина с оная играчка.Колко искрена беше реакцията на Афра.И да си призная,мисля,че във втори сезон играта им бе много по-освободена от първи.Май,това прехапване на устните от Мерт се появи във втори сезон.

# 449
Добро утро!🌼
2 място за Метрука в Нетфликс! Браво на Мерт и целия екип!🥳🥳🥳🧿🫶

Общи условия

Активация на акаунт