Отговори
# 450
Добро утро!🌼
2 място за Метрука в Нетфликс! Браво на Мерт и целия екип!🥳🥳🥳🧿🫶

Чудесен резултат.Слава богу,че все пак има хора на които не им се гледа само креватни сцени и комерсиално кино.Извинявайте,но изпълнението на Мерт и малката принцеса са на светлинни години по-добри от тези на филма заел първо място.Не може да става никакво сравнение.Имаше мнения,че сценария не бил задълбочен.Според мен слабост има не в сценария,а в режисьорската работа.Но актьорската игра доста "позаличи" тези слабости.

# 451
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug

Както и да го говорим,каквото и да казваме успеха е безспорен.За мен лично Мерт Рамазан Демир наистина преобърна представите ни за актьорско майсторство и талант,особено в турското кино.Щом един актьор,между почивките от основния си проект успя да изгради още два съвсем различни образа,да не забравяме и "Шахмаран" където чудесно му се получи образа на злодея,означава ,че е актьор-хамелеон.Дори и в Холивуд се броят на пръсти актьорите-хамелеони.

Мими +1 Hands Thumbsup напълно съм съгласна с мнението ти! Признавам си, че не изгледах Шахмаран, но жанра не е моя Neutral Face, но пък Мерт много добре направи ролята на Джихан, поне откъси с него изгледах така че ....

За мен от мъжете актьори в турското кино най-добри си остават Мерт и Хакан Курташ.

Относно мъжете актьори в турското кино Мерт наистина си го нареждам сред любимците, но фаворитите преди него са ми Къванч и Каан Урганджъолу. Искам още в различни роли да го гледам, защото съм сигурна че ще се справи Blush.

Добро утро!🌼
2 място за Метрука в Нетфликс! Браво на Мерт и целия екип!🥳🥳🥳🧿🫶

Браво на целия екип на Metruk Adam Hands ClapHands ClapHands Clap това си е феномален успех на световно ниво!
Очаквам следващия такъв успех да пожъне и Пера! Blush а защо не и BBSO? Афра и Мерт заслужават всеки един лайк! 

Относно импровизациите не знам каква част от дадена сцена на Афрам  е сценарий или импровизация, но хората ги обикнаха заради непринудената им игра и реалността която ни накараха да съпреживеем със Сейфер Heart Eyes както написа Бел Stuck Out Tongue Winking Eye

Дето се вика: не играят, а живеят ролите си!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 09:35 от kotelina

# 452
Добро утро и от мен!
Хайде да ни е хубав деня
Афрамски да ни е Wink

# 453
# 454
Здравейте, момичета!😊

Сладури😍

# 455
  • София
Добре, че е Ада

# 456
И днес заема 3-то място в световната класация на Нетфликс. 🤗

# 457
Нещо Афрамско от Сейфер! 🤍🧿

# 458
Тук ми бяха най-естествени Афрам. Точно си бяха двама млади души, които се забавляват и разпускат.

# 459
  • София
Нови снимки зад кадър от филма

https://www.instagram.com/p/DN3NtqiZqDC/

# 460
# 461
Ох попаднах на един reel в Инстаграм , който мноооого ми хареса. 🔥🤍🧿
https://www.instagram.com/reel/DN1AjYf0MuE/?igsh=MW5tbHlkNm1veXhpaw==

# 462
Много ни станаха двойките Simple Smile
Баран и Гизем; Баран и Истанбул; Баран и Пера Joy
Новия герой на Мерт, където сега снима,с кой ще го шипваме Wink

# 463
  • София
Актан и Пера, как, яката комбинация ще е Sunglasses

От публикация в Instagram на Manolya Dağhan

# 464
Мистери,права си. Не случайно хотела при Актан се казва Пера Joy
Това му е била голямата любов, която е отишла на село. И той милият е спрял да вярва в любовта. Докато не се появява сега героинята на Мирай и го подсеща пак за това чувство.
Може Афрам баш някоя сцена с ретроспекция да са снимали в Асос във вилата Simple Smile
Само да не свърши накрая как Пера се връща от село и се събират за вечни времена с Актан.
Моят сценарий е готов. Който иска може да взаимства. Давам си правата Wink

Общи условия

Активация на акаунт