Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 69 861
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
От десетина дни съм с Lost Alice ❤
Разкошен е есенно време.

Как щях да изпусна момента! Благодаря за напомнянето, ще си го понося и аз Simple Smile

Идва зима, а на мен ми се носи нещо цветно Flowers Hibiscus Нямам нищо подобно и от известно време ме е обсебила идеята за ефирен, нежен, женствен, цветен аромат. Изобщо не е моето и идея нямам какво да гледам... да е траен, ниш, интересен... Дами, имате ли такива любимци?

От мен това предложение - 24 Faubourg Eau Delicate Hermès
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/24-Faubourg-Eau-Delicate-22.html
В момента е прекрасен! “Деликатен” е точното определение. Но не е никак слаб - траен и излъчващ, но много нежен и ефирен 💛

# 661
Скрит текст:
От десетина дни съм с Lost Alice ❤️
Разкошен е есенно време.
И се оглеждам за ново шишенце, че дъното е скоро 🫤
Al, споменаваш го за втори път, а след първия, аз го забравих. Толкова обичах този парфюм..."Обичах", защото не съм го ползвала много отдавна, вкусовете ми се менят постоянно, а дали той се е променил, не знам? Така го исках и го чаках с такова нетърпение...Бях като омагьосана от него. Винаги ще помня това! Странен и чуден парфюм, като Алиса и нейните истории, срещи и преживявания. Парфюм задаващ въпроси и не винаги отговарящ на тях, образно казано. От категорията ми "Парфюми с магия". 
Освен аромата на Lost Alice, много харесах едно описание, което ще споделя с вас.
"Това е падане в заешка дупка. Това е землист, прахообразен сух морков с малка щипка дърво и лека лактонова сладост. Мебелите, чаят, дупката, късче гора, с остротата на мъдреца. За мен, всичко е тук!"
https://www.fragrantica.com/perfume/Masque-Milano/Lost-Alice-66492.html

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 19:36 от Magda Dimitrova

# 662
Magde, като го пробваш, пиши как го намираш 🙂

# 663
Непременно, Al и с удоволствие!
🩷🤍💛

# 664
Сутринта в 7 съм се парфюмирала, едно пръсване на ръката и ухае разкошно на леко нетрадиционен сладкиш.
Искам да измисля такъв ❤️

# 665
  • The Evergreen State
Видях вчера на сайта на Шанел, че са пуснали лимитирано издание на 5цата по случай зимните празници. Опаковката му е много красива, предполагам на живо ще е още по-впечатляваща. При нас едва ли ще се появи в редовните магазини за да я пробвам. Не успях да намеря информация във Фрагрантика, те обикновено са бързи, но  не намерих нищо. Няма много все още са нея в нета, но предполагам с наближаването на празниците интересът към нея ще расте. В Европа предполагам ще бъде заредена и по магазините, има ли някой който я е тествал вече?

# 666
Поръчах си сет на Million Gold for Her Eau de Parfum Set. Вместо $230 за $180 + подарък боди лосион на Fame.
Милион злато въобще,ама въобще нямаше да му обърна внимание (смятам,че е залязваща марка и нямаща кой знае каква култура в луксозни парфюми,защото цените са на ниво Шанел) ако не бяха ми пратили виалче към някаква поръчка и дори тук писах колко сладостен и приятен се е оказал парфюма.
Много слънчев,женствен,летен парфюм за млади жени и кокетки.

Fame нямам идея как е. Гледам,че има сандалово дърво,нещо,което не понасям в женски аромати и най-вероятно ще го подаря на приятелка.Може и да ми хареса,ще видим.

Тук в Щатите се появи лимитирана коледна 5-ца. ($176 без такси)

# 667
Харесвах Фейм, преди да плъзгат всевъзможни клонинги и преди да набутат манго във всеки втори парфюм. Сега го определям като нелош аромат, свеж, не само летен, не е ужасяващо сладък, а сандаловото дърво се усеща като кремав завършек. Фланкърите не ме впечатлиха, дори и последния с кожухчето.
Към цветните предложения бих добавила любимия The Cora Thameen, чудесно направен дамски ниш. Аз го усещам по 8 часа около носа си, дали има шлейф - не съм питала обкръжението.

# 668
Свежо манго,звучи ми точно като за мен и Бали🌴🌅.
Сложната част да намеря подходящ боди лосиона значи е отметната,сега чакам да ме заведат в Бали. Laughing

# 669
  • BG-DE
Искам да подаря на една позната някой от новите Ангели и се колебая между Фантазм и Стелар. Според вас кой от тях е по-харесван и кой бихте ми препоръчали?
Имам и двата, но Фантазм ми допада повече обаче Стелар върху мен е по-траен.

# 670
  • Пловдив
Здравейте! Ако има място, където мога да получа съвет и препоръка, сигурна съм, че е тук! Искам аромат, който да комбинира Либре, Мон Герлен, обаче да е пудрен, да има ванилия (защо не и карамел), да е умерено сладък, да го усещам поне няколко часа.. Пробвах Kayali Vanilla 28, обаче почти не го усещам на кожата си, дори при първоначално пръскане. Искам нещо хем пудрено, хем сладко, хем ванилено, да е пудрено като Ланком Трезор, ама не точно Joy
Надявам се поне да съм ви разсмяла!

И за да не съм чак толкова извън темата, в момента съм с Wood sage and sea salt Jo Malone. Близо до кожата стои, но ми е много свеж и някакси приповдигащ Simple Smile нооо искам нещо за по-студени дни!

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 15:24 от Лунно момиче

# 671
Burberry Goddess edp?

# 672
  • Пловдив

Благодаря за отговора!
Тествам го от няколко дни, допада ми, но нещо ми липсва! Иначе се доближава до това, което искам, да.

# 673
Здравейте! Ако има място, където мога да получа съвет и препоръка, сигурна съм, че е тук! Искам аромат, който да комбинира Либре, Мон Герлен, обаче да е пудрен, да има ванилия (защо не и карамел), да е умерено сладък, да го усещам поне няколко часа.. Пробвах Kayali Vanilla 28, обаче почти не го усещам на кожата си, дори при първоначално пръскане. Искам нещо хем пудрено, хем сладко, хем ванилено, да е пудрено като Ланком Трезор, ама не точно Joy
Надявам се поне да съм ви разсмяла!

И за да не съм чак толкова извън темата, в момента съм с Wood sage and sea salt Jo Malone. Близо до кожата стои, но ми е много свеж и някакси приповдигащ Simple Smile нооо искам нещо за по-студени дни!

Xerjoff Lira, но е много сладка, поне при мен, де. Проба си трябва. Но Лира беше първото, което ми хрумна. И карамел има. Joy
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Lira-11801.html
Второто беше Britt Rhythm, но е спрян отдавна.

Аромат за деня- Kalotinis, Coffee Addict Heart

# 674
А Good girl Blush? Ванилено, пудрено, сладко, има и свежест в него. Аз го ползвах с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт