Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 69 851
  • 751
  •   3
Отговори
# 675
  • Пловдив
А Good girl Blush? Ванилено, пудрено, сладко, има и свежест в него. Аз го ползвах с удоволствие.

Имах Good Girl, но Blush не съм тествала. Благодаря, ще го пробвам Blush

# 676
  • Sofia
Пробвайте Libre Vanille couture.  В шоурума на Нотино го има.

# 677
Аз днес съм с Amore caffe Mancera. Този парфюм ми е уютен, топъл и гушлив, точно за дъждовни и хладни дни като днешния. 🤎

# 678
Прекрасен е!

# 679
Прекрасен е!
И аз го харесах много. Толкова топъл и плътен аромат!

# 680
  • София
Накратко .....днес надуших парфюм от мъж при това много хубав и се реших да го питам кой е ..... Сигурна бях че е нишов ......отговора беше ,,черната орхидея "
Та въпроса ми е има ли изцяло мъжки на такъв или е унисекс ?

# 681
Унисекс е , на мен лично не ми харесва как седи върху мен , мъчих го и накрая го подарих .

# 682
Унисекс е Черната орхидея и според мен действително би стоял по-добре на мъж.

# 683
За мен стои по- добре на жена.

# 684
  • София
Ще е ли удобно да ми дадете линк че ми излизат няколко ?

# 685
Това е TF Black Orchid.
Аз съм фен и си я нося с кеф. Усещала съм я и на мъж. Стои също толкова добре.

# 686
Стана ми любопитно за Libre Vanille couture. Ще бъда благодарна, ако тези, които вече са имали досег с него, го опишат с няколко думи. За момента нямам възможност за проба, а с търсачката на сайта не успях да открия почти нищо. Гледах пирамидата на парфюма, допада ми, само едно нещо леко ме притеснява. Може ли да се каже, че лавандулата се усеща отчетливо, или не? Дали според вас има някакво сходство с Mon EDP като тип аромат? Всяко мнение ще ми бъде от полза. Благодаря предварително!

# 687
А Либре без лавандула? Тя е основната нотка на парфюма и се усеща много силно. Просто в този фланкър има добавена много ванилия и се усеща много силно след взрива от лавандула с полтокалов цвят. Базата е топла ванилия. Това е един добър фланкър, особено за любителите на парфюма и на ванилията, но е много скъп.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 16:53 от densi

# 688
Благодаря за бързия отговор, беше ми полезен!
Разбира се, знам, че лавандулата е характерна за Libre, не може без нея. По-скоро ме интересуваше дали е доминираща, може би не съм се изразила достатъчно ясно.

# 689
Аз съм отказала да купувам фланъри на Либре - всички са ми много подобни, за да. си заслужават., асо имаш оригиналният.

Общи условия

Активация на акаунт