Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 430
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Ооо колко нови аромати има.
Записвам за проба Signature, million gold for her parfum и l’interdit.
Deetron, много обичам да ти чета постовете.
Ambre d’alexandrie го имам на отливка от 10мл и честно казано ми е най-обикновен от всички от тази серия на Boucheron. Иначе ми е зимен и гушлив.
Нацелих аmbre samar на много добра цена, и код има и поръчах цяла бутилка. Страхотен е 🌹

И аз го мисля този Самар от няколко дни, но все още не се решавам на цял "буркан". Smiley Бихте ли казали 2-3 изречения за него, Джули, и от къде го поръчахте (аз в Нотино го гледам). Simple SmileFlowers Hibiscus

# 121
Ух не ме бива да описвам аромати, но го усещам като типично ориенталски.
В началото при мен е доста пикантен, после утихва. Във фрагрантика са го оприличили на Khanrah lattafa. Може би има нещо общо, но мнооого далечно. Аз khamrah не го харесвам. Този много ми харесва. Намирам го за секси. Зимен, топъл и гушлив също така.
От Нотино поръчах и аз. Имах си и код за изхабяване и цената стана доста примамлива.

# 122
Ух не ме бива да описвам аромати, но го усещам като типично ориенталски.
В началото при мен е доста пикантен, после утихва. Във фрагрантика са го оприличили на Khanrah lattafa. Може би има нещо общо, но мнооого далечно. Аз khamrah не го харесвам. Този много ми харесва. Намирам го за секси. Зимен, топъл и гушлив също така.
От Нотино поръчах и аз. Имах си и код за изхабяване и цената стана доста примамлива.
Много благодаря, Джули! Аз точно заради приликата с Khamrah - Lattafa, за която пишaт се спрях, тъй като го имам, но така и не успя да ме впечатли никога, и дори не съм го носила нито веднъж навън. Ще го помисля още малко и ще реша. 😊🌺

# 123
Новата Barenia е пленителна за мен.Много силен интензитет още с първия тест на кожа,вече 5 ч ухае стабилно и пристрастяващо.Много силна кожа и пачули ме блъснаха първоначално,луксозно преплетени разбира се,но силно мъжко го усетих началото,после заприлича донякъде на първообраза.Определено е унисекс.

# 124
Аз новата Барения ще я подмина, откровено кожени парфюми ми тежат и на носа и като усещане, а и не ми отиват. Оригиналната Барения я харесвам много, но рядко посягам към нея, все други парфюми приоритизирям.

Тези дни използвам основно Tom Ford White Suede, прекрасен парфюм.

# 125
Розовото Версаче Dylan ми е интересно

Втора седмица съм на Pure Eve, очарователен парфюм.

# 126
Вчера в Дъглас - нашествие от девойчета 12-13 г., половината тестери празни и нищо от новите освен последния Милион Голд не беше заредено. Скука. Минах и през Alchemista, и там нищо не ме дръпна да пробвам. Леко неадекватен персонал.
Розовото бижу на Дерек Лам се оказа свеж, мадамски парфюм с леко сходство с Cartier La Panthere EDT, същия тип пачули. Love Deluxe обаче е по-лесен за харесване и носене, прекрасно блендиран и на половината цена на Пантерата. Засега се развива чудно.
Ароматна седмица на всички!

# 127
  • на терасата
Вчера и аз минах през Алхемиста в Парадайз.
Потресена съм от всичко на Jovoy, с изключение нa Remember me. Не ме накара да го обмислям за покупка, но мисля да се запозная по-обстойно с него. Останалите на Jovoy ги препоръчвам за тест на тези, които обичат нестандартни, тежки и мрачни аромати.
Творенията на Соня Констант също ги има там. Лично на мен, най-много ми допада Pluie Sur Ha Long, пръснах на кожа и се задържа дълго. Мил и нежен, но цената не ми харесва. Не, че не си я заслужава, защото е качествено изпълнение, но е над психологическата ми граница за парфюм. И има само 100 мл.
Като страстен любител на парфюми с преобладаваща нотка муск, пробвах муска на Соня Kонстант и този на Jovoy. На Соня Констант е по-женствен, на Jovoy ми звучи мъжки и не са моите.
Това, което хaресах е UNUE Jeroboam. Прилича и на Champs Elysees Too much, и на Самсара. В първия момент не можех да се сетя на кой точно парфюм ми напомня, но ароматната ми памет беше категорична, че е Герлен. Богат и цветен аромат с ретро вайб. Но аз обичам такива Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 17:43 от рак-щрак

# 128
RABANNE -  MILLION GOLD FOR HER PURE JASMINE
парфюмна вода за жени

Хубав, сочен, кисело-сладък, траен. Понеже имам RABANNE - MILLION GOLD FOR HER, мога да кажа, че този с жасмина бих го носила вечер. Ако трябва да ги сравня - и двата си имат качества, бих купила и новият.

Скрит текст:
глава – мандарина
сърце – жасмин
база – иланг-иланг, слънчеви нотки
вид аромат - цветен

# 129
Момичета, днес една клиентка много приятно ми замириса. Като я питах за парфюм и ми показа този:

Значи аз този тип парфюми хич не ги и поглеждам, а този и като опаковка не ме грабва и въобще никога не бих го помирисала. Някой с мнение?

# 130
Аз го харесвам. Мисля че има малко мъжки уклон, но е един такъв мускусен, секси, "нахакан". То разбира се за всеки човек това значи различно, но ако го намеря на добра цена бих взела 30 мл или мини. За момента смятам че е малко скъп. Откъм трайност обаче не е шампион. При мен се задържа кратко. Ако имате възможност го пробвайте на кожа да видите как е при вас. На мен бутилката ми допада много. Смятам че е красива и стилна. Учудена съм че харесвам неща на Кардашиан, не съм очаквала, но Космик на Кайли ми харесва. 1.0 го имам, а 2.0 също ми допада учудващо. Изненадана съм, но от мен имат, да. Разбира се не са нишови уникати, но за мас маркет продукт смятам че имат някаква индивидуалност.

# 131
  • Варна
Днес минах през Дъглас с идеята на пробвам нещо ново и с идея в нищо да не се влюбвам, защото все още не съм видяла дъно на наличен и "нямам право" да купувам нов. Никога досега не бях тествала парфюм на Billie Eilish и с право. И двата, които помирисха не ми харесаха/впечатлиха. Забравих да потърся новата Барения, но може би защото съм си напълно доволна с първата. Разгледах и 1-2 нови за мен Аква Алегория и най-неочаквано се озовах до екслузивите на Van Cleef. От тях имам 2, други са в уиш листата, та посегнах към Patchouli Blanc. Любов от пръв поглед! Намирам го за супер елегантен летен парфюм, ухаещ на чисто. Но какво ли се чудя - гледам пак има роза и пачули - моите любими съставки. Добре, че лятото отминава, иначе веднага щях да започна да го търся.
Какво ви е мнението зз този парфюм? Във фрагрантика не е от най-обичаните. Траен ли е?

# 132
Траен е при мен. Не е летен парфюм. В хладно се развива по- добре.
Нова Барения няма в Дъглас.

# 133
Има я в Дъглас новата Барения. Аз днес я пробвах. Момичето ми показа и друго ново - JPG Divine Elixir.

# 134
Днес получих отливки: Carnal Flower - страхотен. Направо се пристрастих .Пръснах един спрей преди 7 часа и още го усещам. Като котка надушила валериан съм с този парфюм. Ще трябва да го купя.
Decision  Amouage, не разочарова. Стана ми като втора кожа. Оманците винаги са били слабост и няма как да го подмина.
Ganymede в началото много ми напомня на по-лека версия на Bois Imperial, но после в драй даун-а е различен и много класен. В заключение, аз с пари скоро няма да се видя.

Общи условия

Активация на акаунт