Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 41 014
  • 537
  •   9
Отговори
# 465
а сега се напръсках по ръцете с новия Шалимар. Него ще го купя също със сигурност.
Къде е наличен за проба?

# 466
# 467
Не мога с тази тенденция да махат първите имена на дизайнерите на къщите. Какво им пречи да си е Paco Rabanne. Същото е със Saint Laurent, Ferragamo и други.

И да не е само мрън, днес съм с D&G Feminine, пухкаво цветно - мускусно облаче. Точно my skin but better. Жалко, че е спрян.

# 468
Днес взех с мен приятелка да тестваме новия мис Диор. В резултат аз съм влюбена, а тя директно прати линк на приятеля да е подарък за Коледа Grinning Развива се много различно обаче - на нея е по- дървесен, на мен къпинов и мармаладен. Доста добро излъчване, мистериозен и женствен, не очаквах да ни допадне честно казано

# 469
Здравейте,
Нямах търпение да споделя с Вас парфюмната ми случка от вчера. И така....Излизам в обедна почивка, напръскана с Angel Stellar, за съжаление не мога да си спомня колко време преди да изляза се напръсках. Отивам в заведението-магазинче, за здравословни продукти, което посещавам и след като си изпих кафето и си изядох обяда реших да си избера някой от видовете тахани, които се предлагат там. Тъй като съм чест посетител познавам персонала и с едно от момичетата се заговорихме за шоколадите и таханите. После тя си продължи да обикаля магазина, а той е голям, с много високи тавани и в един момент дойде при мен и ми каза: Ох, цялото пространство тук ухае на твоя парфюм, уникален е! Аз не очаквах подобен коментар, особено, защото, както бях споделила тук съвсем наскоро този парфюм ми се струваше много мек и не толкова усещащ се, но се оказа, че не е така. Аз радостно веднага й казах кой е парфюмът и я попитах дали и тя обича парфюмчета, но тя поклати глава и каза: не, изобщо дори не се вълнувам от парфюми, но твоят е невероятен и ми е много приятно, че го усещам навсякъде. Стана ми супер хубаво, особено от това, че Angel-чето ми беше отразено и харесано дори от човек, който ни най-малко не се интересува от парфюми. Между другото и на работното ми място, което отново е огромно като площ и с високи тавани, точно този парфюм се коментира на няколко пъти, но от хора, за които знам, че обичат хубавите аромати и им правят впечатление. Една от колежките ми казва, че май го усеща повече от Muse, но и двата със сигурност са си стабилни и си заслужават, няма да останете незабелязани. Не знам защо, казвала съм го и преди, но с Muse не получавам толкова комплименти колкото с Nova, а сега и с Stellar.
Така че, мили дами и господа, оказа се, че това сладичко и невинно пистачио не е за подценяване, а напротив. Прекрасен и комплиментарен парфюм е!

# 470
Здравейте,

на parfium.bg или notino да заложа за поръчка?

# 471
Здравейте,

на parfium.bg или notino да заложа за поръчка?
Аз лично съм за Нотино

# 472
  • София
...Между другото и на работното ми място, което отново е огромно като площ и с високи тавани, точно този парфюм се коментира на няколко пъти...
Горките ти колеги.

# 473
Никой Мюглер не е невинен, дори Innocent.

Аромат за деня: Versace Eros pour Femme EdT- спортно ми е, и лимоново. Heart

# 474
Днес съм с Lost Alice. Прелест ❤️

Вчера щях да умра от Carnal Flower, нещо стана с пръскането и като ливна от шишето ми се намокри ръката. Е ужас е като е изобилен.

За Parfium.bg съм.

# 475
Al, как ме зарадва и подсети...Той ми е мнооого любим, но го бях забравила. Аз пък днес съм с твой, но и мой любимец:
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Gran … Salvia-58966.html

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 17:54 от Magda Dimitrova

# 476
  • Бургас
Никой Мюглер не е невинен, дори Innocent.

Аромат за деня: Versace Eros pour Femme EdT- спортно ми е, и лимоново. Heart
Абсолютно, още повече пък Ейнджъл и производните му! Аз харесвам и Стелар и Фантазм много.

# 477
Днес ми е розово-цикламено и нося Love Deluxe. Минах през мола и се отбих за тест в Дъглас. Последният Шалимар на блотер тръгна като Стара чанта, парфюмирана с ванилия, после улегна до чиста несладкарска ванилия и дотам. Barenia Intense тръгна с кожа и после я изгубих. Miss Dior Essence въобще не усетих на блотер, бях решила да проверя все пак как ще се развие на кожа. И трите парфюма категорично не са моите и не заглушиха розовия ми разкош.

# 478
...Между другото и на работното ми място, което отново е огромно като площ и с високи тавани, точно този парфюм се коментира на няколко пъти...
Горките ти колеги.
Защо да са "горките"? Те много ми се радват и дори се допитват до мен по парфюмни въпроси.

# 479
  • The Evergreen State
Днес със Шанел 5 ЕДП на работа. Имах напрегнат ден. Почти подсъзнателно го избирам когато имам битки, дава ми сила и ме кара да се чувствам под контрол.
Колкото и да обичам Герлен и Диор, Шанел са най-интимно свързани с мен, обръщам се към тях в ситуации когато ми трябва сила, упора, утеха и малко класа.

Общи условия

Активация на акаунт